Mnich Admin Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 I ja tam byłem z @Zakochana w górach i @Mateusz Z 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 8 godzin temu, barbie609 napisał: @wjesnaproszę bardzo 28.04.2018r Będąc na górze warto za "szałas" zajrzeć ..kapliczka tam wisi jakich niewiele.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 7 minut temu, Lexi napisał: .kapliczka tam wisi jakich niewiele.. dla mnie ciekawsze były fundamenty posterunku Grenzschutz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 4 minuty temu, barbie609 napisał: dla mnie ciekawsze były fundamenty posterunku Grenzschutz Ciężko sie ich dogrzebać ... a pod śniegiem to już wcale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Będąc na górze warto za "szałas" zajrzeć ..kapliczka tam wisi jakich niewiele.. Nie pamiętam, żebym ją widziała. Ale ogólnie kapliczek jest całkiem sporo i pewnie wiekszosc ma swoją ciekawą historię, przyczynek do ich powstania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 11 minut temu, wjesna napisał: Nie pamiętam, żebym ją widziała. Ale ogólnie kapliczek jest całkiem sporo i pewnie wiekszosc ma swoją ciekawą historię, przyczynek do ich powstania. Koniecznie obejrzyj następnym razem........jasne że jest ich masa .. ale niektóre są urocze i pomysłowe...... (po prostu im bliżej Wadowic tym więcej kapliczek - ostatnio nawet pojawiły sie w barwach ukraińskich - w okolicach Leskowca gdzieś widziałem). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Rzeczywiście pomysłowa. Ta też ciekawa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 I dzisiejsza choc nie do końca kapliczka, bo ołtarz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Taki widoczek Tatry by Maciej Pawlik, on Flickr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 To też z Gęsiej. Gęsia Szyja by Maciej Pawlik, on Flickr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Z okolic Wysokiej 000_4313 by Maciej Pawlik, on Flickr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Jakby koniec świata nadciągał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 @OTTO aż tak strasznie :P Pieniny by Maciej Pawlik, on Flickr 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dziś jeśli ktoś sie plątał w Tatrach miał szanse na naprawdę nietuzinkowe foty ..."cuda" sie tam do południa działy... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boroboro Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Witam zdjęcie z 12.11.22r. widok z Giewontu. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Boroboro 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Boroboro napisał: Witam zdjęcie z 12.11.22r. widok z Giewontu. to jak uciekałeś przed niedźwiedziem czy było trzęsienie ziemi ? mamy też dział witam na forum Edytowane 11 Grudnia 2022 przez J@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 2 hours ago, J@n said: to jak uciekałeś przed niedźwiedziem czy było trzęsienie ziemi ? Możemy docenić fakt jak długo uciekał - skoro to jego "Najlepsze tatrzańskie zdjęcie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Znalazłam ostatnio taki "staroć". Jedno z moich ulubionych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Z najlepszymi zdjęciami zdjęciami jest tak, że czasem ciężko coś wybrać. Mi przytrafiła się niedawno sytuacja kiedy wchodząc w wyższe partie Tatr znalazłem się ponad chmurami. Planowałem wycieczkę na Kozią Przełęcz i dalej na Granaty. Było to w sierpniu, wg prognoz miał być piękny słoneczny dzień. Chciałem trochę wcześniej wyjść ale w rezultacie dopiero około 7:00 byłem w Kuźnicach. Pod dojściu do Murowańca zrobiło się niesamowicie zimno na termometrze było około 5 stopni, kompletnie nic nie było widać. Trzeba było wrzucić polar i kurtkę. Kiedy doszedłem do Czarnego Stawu Gąsienicowego, nie było widać nawet stawu (widoczność około 2 m). Zastanawiałem się czy jest sens dalej iść. Z pomocą przyszła mi technologia, spojrzałem na kamery na stronie TOPR, szczególnie tą z Kasprowego na której widoczne były szczyty ponad chmurami. Liczyłem że tak się utrzyma. Kiedy byłem już pod Kozią Przełęczą, odsłoniły się niesamowite widoki. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 I to lubię, piękna sprawa. Kiedyś, gdy nie było kamer, szło się z taką nadzieją że ponad chmurami będą jakieś widoki... i w efekcie często cały dzień we mgle. Teraz jest trochę łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 12 minut temu, Jędrek napisał: I to lubię, piękna sprawa. Kiedyś, gdy nie było kamer, szło się z taką nadzieją że ponad chmurami będą jakieś widoki... i w efekcie często cały dzień we mgle. Teraz jest trochę łatwiej. ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 1 godzinę temu, Jędrek napisał: I to lubię, piękna sprawa. Kiedyś, gdy nie było kamer, szło się z taką nadzieją że ponad chmurami będą jakieś widoki... i w efekcie często cały dzień we mgle. Teraz jest trochę łatwiej. Fakt niejednokrotnie tego doświadczyłem, wchodzisz na szczyt a tam "mleko". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 1 godzinę temu, J@n napisał: ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze Z punktu widzenia tematu tak, jednak czasem tych zdjęć jest więcej, mogłem wrzucić kilka razy po jednym jak robi to wielu użytkowników, trochę "pojechałem" - hurtowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) 2 godziny temu, J@n napisał: ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze Ja myśle że Jan ma racje.. a jakbyśmy do każdego zdjęcia (oczywiście w tym wyjątkowym temacie) dołączyli krótki opis, dlaczego to zdjęcie jest wyjątkowe i najlepsze? Edytowane 13 Lutego 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 "Najlepszych zdjęć" mam dużo bo często jestem w górach ale niektóre z nich mają tak niezwykły klimat, że mogłabym patrzeć na nie bez końca. To ze szlaku między Zielonym Kieżmarskim a Białymi Stawami jest właśnie takim ulubionym 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi