tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Najlepsze Waszym zdaniem zdjęcie, które do tej pory udało Wam się zrobić w Tatrach. Jedno na osobę, wrzucamy Ja zaczynam dość starym już, zrobionym w 2013 roku zdjęciem Kościelca. Swego czasu wygrało nawet pewien konkurs. Nie wiem czy najlepsze w moim portfolio, ale mam do niego wciąż duży sentyment... 12 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Wiem, że już tu było (i też coś wygrało ), ale, jak do tej pory najbardziej je lubię, mimo, że nie zrobione w Tatrach a ponad nimi 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Może nie najlepsze zdjęcie, ale jedno z ulubionych;-)Dolina 5 Stawów Polskich. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Mam parę ulubionych zdjęć z Tatr wrzucam fotkę z ostatniej wizyty w Tatrach. Lutowy poranek w Strążyskiej, ostatnio to moje ulubione zdjęcie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Takich najpiękniejszych zdjęć jest cała masa.... Które wybrać???? Miejsca by brakło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Dokładnie, z każdym zdjęciem wiąże się jakaś historia, każde przywołuje inne emocje, wspomnienia ... Czasem nawet to mniej ładne zdjęcie jest tym naj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommim Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Może nie najlepsze zdjęcie, ale trochę humorystyczne, które nazwałem "Lemingi" w nawiązaniu do dość starej gireki Widok na Rysy z szlaku na Mięguszowiecką Przełęcz Pod Chłopkiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 @tommim Fajnie, że jesteś z nami. Będzie nam bardzo miło, jeśli będziesz aktywnym członkiem naszej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Zdjęć do wyboru dużo, ale sentyment mam do tej fotki - Krywań w pierzynce. 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Mój Kościelec 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Styczeń 2016. Dolina Chochołowska, w drodze na Grzesia. Bardzo wcześnie rano. Niekoloryzowane 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 23 minuty temu, rapapacz napisał: Styczeń 2016. Dolina Chochołowska, w drodze na Grzesia. Bardzo wcześnie rano. Niekoloryzowane Świetne foto. I jakoś skojarzało m się z tytułem niezłej, skądinąd, książki 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: Tatry zimą najpiękniejsze są... Czy to majowe z Kopy? Super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 I ja mam ulubionych zdjęć więcej.To jedno z nich.Pogoda była idealna,słonecznie i mroźno. Trochę sobie posiedziałem na Kozim 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Coby nie było tutaj zbyt biało! Edytowane 5 Czerwca 2020 przez rapapacz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Najlepszego to jeszcze niestety nie zrobiłem ( i małe szanse, żebym zrobił ), ale mam kilka ulubionych, to może jedno pokażę. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Artur S 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam wszystkich a to moje ulubione zdjęcie. Taka amatorszczyzna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjacekj Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nie wiem, czy moje najlepsze, ale jedno z ulubionych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Niekoniecznie najlepsze ale jedno z ulubionych. Chwilę czekałam żeby ten "ptak" znalazł się w odpowiedniej pozycji do sfotografowania @vatra @Luk_ to też sposób na tłumy na szlaku Edytowane 26 Września 2020 przez Zośka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Uwielbiam zdjecia Tatr zimą, a to jedno z nich: 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 O mamo!!! Piękne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Można oprawić w ramy i powiesić na ścianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @Adi cudo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dnia 14.10.2020 o 09:40, Anuś napisał: @Adi cudo dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi