Zośka Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Takie tam bujanie w obłokach....na Malej Wysokiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Zośka napisał: Takie tam bujanie w obłokach....na Malej Wysokiej Taaa ... Fotka z samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 @Jędrek nie, z telefonu. Nigdy nie leciałam samolotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Zośka napisał: nie, z telefonu ..no i co tam słychać u Piotra?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Panorama z Przełęczy Krzyżne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 To najlepsze zdjęcie jakie udało mi się wczoraj zrobić, bo mgła rządziła światem Wyzni Staw Rohacki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Kamienista i Bystra z grani Ornaku z ostatniego jesiennego pobytu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 10 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: jesiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Tak jesiennego, taką mamy jesień w tym roku w dodatku z samiutkiego jej początku ?️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał: Tak jesiennego, taką mamy jesień w tym roku w dodatku z samiutkiego jej początku ?️ Cóż, może w górach nie wiedzą, że w dolinach mówią, że się klimat ociepla? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Coż może zapomnieli ... ale tylko na chwilę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Drugi weekend października w Tatrach był tak wspaniały, że wrzuciłabym tu całą masę zdjęć. Tak piękne, że aż kiczowate. Wybrałam to najbardziej oryginalne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 12 godzin temu, ania71wro napisał: że wrzuciłabym tu całą masę zdjęć. to może jakaś relacja , chętnie bym poczytał i pooglądał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 20 godzin temu, ania71wro napisał: wrzuciłabym tu całą masę zdjęć Ależ wrzucaj śmiało, zdjęć nigdy za wiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dzięki za zachętę, wrzucam to najbardziej kiczowate (obrazek na puzzle, estetyka głupców i takie skojarzenia), miejsce mało ambitne, ale każdy lubi ładne widoki po drodze. Postaram się coś przygotować jeszcze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, ania71wro napisał: wrzucam to najbardziej kiczowate (obrazek na puzzle, estetyka głupców i takie skojarzenia), miejsce mało ambitne, ale każdy lubi ładne widoki po drodze. No to jestem głupcem bo mi się podoba. Co do miejsc bardziej i mniej ambitnych to ta dziewiątka co ostatnio skończyła w czarnych workach na pewno była ambitna. Ja w ogóle chodzę po miejscach , które można uznać za mało ambitne ale dobrze mi w nich i chyba o to chodzi. Dawaj dalej. Edytowane 16 Października 2022 przez barbie609 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) 3 godziny temu, ania71wro napisał: obrazek na puzzle No fakt - mam w rodzinie fankę puzzli, byłaby szczęśliwa mając ten widok do ułożenia. Edytowane 16 Października 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, barbie609 napisał: ta dziewiątka co ostatnio skończyła w czarnych workach na pewno była ambitna Wiadomo od lat że takie warunki jak ostatnio są najgorsze do chodzenia wysoko, lecz wciąż chętnych nie brakuje by to sprawdzić osobiście. Ale najbardziej zaskoczyła mnie to małżeństwo przewodników które zjechało z deską niedługo po tym dużym opadzie śniegu we wrześniu. Zdawałoby się że to ludzie potrafiący ocenić warunki. Ale nie... Mnie zadziwia też coraz powszechniejsze używanie raczków jako tańszego i łatwiejszego w obsłudze zamiennika raków. Ok, gdzieś w dolinkach przy oblodzeniu, albo na łagodnych szlakach - ale np. jakieś dwa tygodnie temu spotkałem kilka osób schodzących ze Świnicy w "profesjonalnych" raczkach. Edytowane 16 Października 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) 17 godzin temu, Jędrek napisał: coraz powszechniejsze używanie raczków jako tańszego i łatwiejszego w obsłudze zamiennika raków. Każdy sprzęt ma swoje ograniczenia , zresztą tak samo jak my sami po prostu trzeba te ograniczenia znać. @ania71wroczekamy na zdjęcia Edytowane 17 Października 2022 przez barbie609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, ania71wro napisał: Wycieczka była długo wyczekiwana A fotki są wyczekiwane w dalszym ciągu, przynajmniej przeze mnie. Bo nijak nie chcą się otworzyć Edytowane 17 Października 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Niestety nie widzę zdjęć tylko linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wycieczka była długo wyczekiwana, śledziłam codziennie prognozy, żeby się dobrze wstrzelić. To mój trzeci raz w Tatrach w tym roku. Pierwszy dzień na Małołączniak z Miętusiego, im wyżej, tym piękniej i coraz więcej śniegu. Na szczycie wiatr szarpał kapturem, ale można było usiąść i pokontemplować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Drugi dzień lajtowy w okolice Zmarzłego Stawu – w fazie zgodnej z nazwą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Trzeci dzień niebieskim na Wołowiec i dalej na Jarząbczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) No i poniedziałek, rano przez oszronioną jeszcze lekką Dolina Roztoki do 5 Stawów i na/pod Kozi Wiech. Z góry schodził rasowy Góral w nienagannym stroju – kapelusz, sweter z owczej wełny z wielką mosiężną spinką, dołem górskie buty i raczki. Przepytywał kto ma jaki sprzęt, opowiadał, jak zmienił się od rana śnieg i jak jest na górze. I podawał aktualne statystyki wypadków ku przestrodze. Dwa zakręty przed szczytem po odpaleniu panoramy (Internet był) i śledzeniu kilkunastometrowego poślizgu kogoś na szlaku (albo obok, bo powstał wydeptany szlak alternatywny wprowadzając mały zamęt) padła decyzja stop – widok jest wystarczająco wspaniały, a po co przysparzać pracy Toprowi. Śnieg wydobywa piękno, kusi, ale jest go za mało na podejście zimowe, za dużo na letnie. Edytowane 18 Października 2022 przez ania71wro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi