Zośka Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @Jędrek @Mnich Moderator rany chłopaki ale Wy kochliwi jesteście . Strach Was w góry wypuszczać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 No ja jestem bardzo. Mimo srogiego spojrzenia moderatora mam dobre serduszko Ale Szpiglasa już nie lubię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: mam dobre serduszko I jakie pojemne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 17 minut temu, Zośka napisał: I jakie pojemne A jakie naiwne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 A wszystko to w temacie "moje najlepsze... zdjęcie". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 minuty temu, Jędrek napisał: A wszystko to w temacie "moje najlepsze... zdjęcie". Zdjęcie = wspomnienia = miłość (ta pierwsza, ta środkowa i być może ostatnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 5 minut temu, Mnich Moderator napisał: Zdjęcie = wspomnienia = miłość (ta pierwsza, ta środkowa i być może ostatnia) Albo też góry, miłość, szał uniesień i zdjęcie... elementów garderoby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 5 minut temu, Jędrek napisał: i zdjęcie... elementów garderoby. eeee .....takie coś to w przebiegu hipotermii, już tak na końcówce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 7 minut temu, barbie609 napisał: eeee .....takie coś to w przebiegu hipotermii, już tak na końcówce. Tego nie znam, hipotermii udaje mi się póki co unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 23 minuty temu, Mnich Moderator napisał: miłość (ta pierwsza, ta środkowa i być może ostatnia) Pewna artystka śpiewała, że "każda miłość jest pierwsza, najgorętsza, najszczersza", a inna (choć o takim samym imieniu), że "kocha się raz, potem drugi i trzeci i znów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Dobra, żeśmy wszyscy trochę pospamowali. Wracamy do tematu najlepszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Może teraz to 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Fotka z okolic Koziego lub Granatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 1 godzinę temu, OTTO napisał: Fotka z okolic Koziego lub Granatów? Z Lodowego Szczytu przed zachodem słońca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 @Mateusz Z to zdjęcie to akurat mi też się bardzo podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Dwa zdjęcia ze Sławkowskiego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Q'bot przy okazji ustalania, kto jest stary, a kto młody przejrzałam Twój Instagram. Bardzo ciekawe i ładne foty. Zdradzisz nieco o tym, jak i czym robisz swoje zdjęcia? To kwestia obiektywów, naświetlania, czy może obróbki zdjęć w jakimś programie? Pytam jako zupełny laik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Dnia 30.12.2023 o 17:57, jaaga76 napisał: @Q'bot przy okazji ustalania, kto jest stary, a kto młody przejrzałam Twój Instagram. Bardzo ciekawe i ładne foty. Zdradzisz nieco o tym, jak i czym robisz swoje zdjęcia? To kwestia obiektywów, naświetlania, czy może obróbki zdjęć w jakimś programie? Pytam jako zupełny laik. Serio ? Teraz robi to za Ciebie telefon... normalnie wysyłasz go w góry i "pstryk".. pozdrawiam serdecznie .. :)..(problem się zaczyna jak telefon nie chce dźwigać statywu).. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Dnia 30.12.2023 o 17:57, jaaga76 napisał: Zdradzisz nieco o tym, jak i czym robisz swoje zdjęcia? To kwestia obiektywów, naświetlania, czy może obróbki zdjęć w jakimś programie? Pytam jako zupełny laik. Dopiero teraz zauważyłem Twój post Od 14 lat canony, teraz R + R8, z wpiętymi 99% czasu rybami Sigma 15 + TTartisan 11. Obróbka to wywołać RAW'y, czasami zestackować kilka ekspozycji by usunąć szum, i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 6 godzin temu, Q'bot napisał: Dopiero teraz zauważyłem Twój post Od 14 lat canony, teraz R + R8, z wpiętymi 99% czasu rybami Sigma 15 + TTartisan 11. Obróbka to wywołać RAW'y, czasami zestackować kilka ekspozycji by usunąć szum, i tyle. Tyle i aż tyle... gratuluję kratywności . Chyba odkurzę swoją starą lustrzankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Tyle i aż tyle... gratuluję kratywności . Chyba odkurzę swoją starą lustrzankę. Odkurzaj, odkurzaj, piwem gardziel zalej i na zdjęcia wio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 1 minutę temu, Q'bot napisał: piwem gardziel Ale że wtedy ostrość lepsza czy ręką stabilniejsza....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 1 minutę temu, jaaga76 napisał: ostrość lepsza czy ręką stabilniejsza....? tradycyjne 100 gram przed natarciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Przed chwilą, barbie609 moderator napisał: tradycyjne 100 gram przed natarciem Stare, świeckie tradycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Przed chwilą, barbie609 moderator napisał: tradycyjne 100 gram przed natarciem 100g? Z metr wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi