Zośka Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 @vatra lato i zima na jednej fotografii. Pięknie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 3 minuty temu, Zośka napisał: @vatra lato i zima na jednej fotografii. Pięknie! To był październik zeszłego roku, wyjątkowo piękny, słoneczny dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 59 minut temu, vatra napisał: To był październik zeszłego roku, wyjątkowo piękny, słoneczny dzień I wyszła wyjątkowo piękna fotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 4 godziny temu, J@n napisał: ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze Gdyby trzymać się ściśle tematu to każdy mógłby wrzucić tu tylko jedno zdjęcie, to najlepsze. Mnie cieszą wszelkie zdjęcia z Tatr, nieważne w którym temacie i pod jakim hasłem. Lubię patrzeć na góry oczami innych, szczególnie w "martwym" (dla mnie) sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 3 godziny temu, Pablo P napisał: Z punktu widzenia tematu tak, jednak czasem tych zdjęć jest więcej, mogłem wrzucić kilka razy po jednym jak robi to wielu użytkowników, trochę "pojechałem" - hurtowo 6 sztuk to jeszcze nie hurt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Ja myśle że Jan ma racje.. a jakbyśmy do każdego zdjęcia (oczywiście w tym wyjątkowym temacie) dołączyli krótki opis, dlaczego to zdjęcie jest wyjątkowe i najlepsze? to tak jak byś opoiedział dowcip i musiał tłumaczyć kiedy się śmiać. Zdjęcie opowiada jakąś historie a jak nie opowiada to jest tylko pocztówką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 1 godzinę temu, vatra napisał: "Najlepszych zdjęć" mam dużo bo często jestem w górach ale niektóre z nich mają tak niezwykły klimat, że mogłabym patrzeć na nie bez końca. To ze szlaku między Zielonym Kieżmarskim a Białymi Stawami jest właśnie takim ulubionym Genialne zdjęcie. Mam podobne z Doliny Jaworowej z sierpnia kiedy spadł śnieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 24 minuty temu, J@n napisał: Zdjęcie opowiada jakąś historie a jak nie opowiada to jest tylko pocztówką. Fajnie to ująłeś zdjęcie robi się sercem a nie aparatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 12 godzin temu, vatra napisał: To był październik zeszłego roku, wyjątkowo piękny, słoneczny dzień Naprawdę super fotka, gratulacje 12 godzin temu, Zośka napisał: @vatra lato i zima na jednej fotografii. Pięknie Dodał bym jeszcze jesień, pełna paleta kolorów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 16 godzin temu, J@n napisał: to tak jak byś opoiedział dowcip i musiał tłumaczyć kiedy się śmiać. Może i racja - ale coraz częściej tak sie zdarza... ludzie jakieś takie tempe som ostatnio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Nie tam żeby najlepsze...ot takie łypanie nieco tęsknym wzrokiem z dystansu... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Dnia 13.02.2023 o 19:03, vatra napisał: Zielonym Kieżmarskim a Białymi Stawami jest właśnie takim ulubionym Też mam jedno ulubione z okolicy Zielonego Kieżmarskiego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 I znowu nie najlepsze ale tak jakoś mi się zatęskniło za latem i słońcem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Mam takie zimowe bo w końcu jeszcze mamy zimę Widok z Ciemniaka na Zachodnie w marcowym słońcu, w centralnym miejscu oczywiście Królowa Bystra 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dryska Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Nie wiem, która pora roku jest dla Was najpiękniejsza, bo góry są piękne o każdej porze nawet w jesiennym dżdżu, ale ja uwielbiam wiosenne słonko w dolinach i białe ośnieżone szczyty. Paleta barw robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Wczoraj znakomita przejrzystość powietrza..jak ktoś poszedł focić to wygrał...nawet Babia przez cały dzień odsłonięta jak widziałem po drodze .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zima trzyma.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 22 minuty temu, Lexi napisał: Zima trzyma.. oj trzyma ,trzyma , za chwilę idę odśnieżać samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 godziny temu, barbie609 napisał: oj trzyma ,trzyma , za chwilę idę odśnieżać samochód Się mieszka prawie w górach to trzeba swoje odcierpieć, coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 8 hours ago, Lexi said: Zima trzyma.. Jaka zima? Za dwa miesiące środek lata minie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 53 minuty temu, Q'bot napisał: Jaka zima? Za dwa miesiące środek lata minie Coś się chyba tobie pokręciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 21 hours ago, Jędrek said: Coś się chyba tobie pokręciło... Słońce wyżej niż w czerwcu nie będzie, no chyba, że go zbombardujemy i zmienimy orbitę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Q'bot napisał: Słońce wyżej niż w czerwcu nie będzie, no chyba, że go zbombardujemy i zmienimy orbitę Co nie zmienia faktu iż w czerwcu mamy początek lata, a nie środek. No chyba że napisałeś własne dzieło na miarę np. Kopernika i zrewolucjonizujesz naszą wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Jędrek napisał: i zrewolucjonizujesz naszą wiedzę. co tu jest do zrewolucjonizowania,przecież to proste słońce krążąc wokół ziemi wznosi się wysoko ponad jej krawędzią. No czego nie rozumiecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 11 hours ago, Jędrek said: No chyba że napisałeś własne dzieło na miarę np. Kopernika i zrewolucjonizujesz naszą wiedzę. Ja tylko podsumowałem teorię usnutą przez Kopernika No chyba, że Ty zwykłeś po 21 czerwca zakładać czapeczkę z soczewką fresnela i dlatego jest Ci cieplej mimo słońca górującego coraz niżej nad horyzontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi