Skocz do zawartości

Moje najlepsze tatrzańskie zdjęcie

tatromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, barbie609 moder napisał(a):

może lepiej nie , chociaż Ty w zimie nie chodzisz więc szansa na powtórkę mniejsza

No fakt. 

Ciekawostka - Karłowicz zginął 8 lutego, a kilkadziesiąt lat później...  8 lutego urodziłem się ja 😎

I może dlatego jakoś nie przepadam za zimą w Tatrach 🤣

• Haha 3

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
18 godzin temu, DawidBike napisał(a):

Na Halę tylko przez Boczań tak zostałem wychowany 😆

Można jeszcze Doliną Jaworzynki - piękna trasa, ale bez tej ślicznej panoramy na Upłazie Skupniów, można Doliną Suchej Wody, gdzie nastawiali piramidek kamiennych. Ale Boczań ma też śliczny widok na Giewont. 🙂

• Lubię to ! 1

2 godziny temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a):

Można jeszcze Doliną Jaworzynki - piękna trasa, ale bez tej ślicznej panoramy na Upłazie Skupniów, można Doliną Suchej Wody, gdzie nastawiali piramidek kamiennych. Ale Boczań ma też śliczny widok na Giewont. 🙂

Najlepiej przez Kasprowy 👍🙂

Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a):

A jeszcze lepiej z Kasprowego przez Świnice, Zawrat, Orlą, Krzyżne, Dolinę Suchej Wody, Kopieniec, Nosal i do Kuźnic 🙂

Nie no, z Krzyżne wtedy wracałam. To lepiej w drugą stronę: przez Nosal, Wielki Kopieniec, Dolinę Rybiego Potoku, Rysy, koło Żabiego Potoku, Wyżne Koprowskie Siodło (czy jak to się czyta), Hlińską Dolinę, Kobylą Dolinę, Zadnią Cichą, Cichą Dolinę, Kamienistą Dolinę, Pyszniańską Przełęcz, Banistą Przełączkę, Doliną Starorobociańską, Dolinę Dudową, Dolinę Chochołowska do Drogi pod Reglami. Trochę na "obkoło" i z drugiej strony, ale to tak innowacyjnie i na wypadek, gdyby ktoś mnie śledził. 😂

Edytowane przez Fanka natury, fanka gór
  • Haha 1