Zośka Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 To też lubię 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nie jest najlepsze ale ostatnio bardzo je polubiłam. Widok na Tatry z Turbacza. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak tak przeglądam zdjęcia to z każdej wycieczki znajdzie się jakieś ulubione. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dnia 7.02.2021 o 08:09, vatra napisał: Nie jest najlepsze ale ostatnio bardzo je polubiłam. Widok na Tatry z Turbacza. Jak dla mnie to jest przepiękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Dnia 7.02.2021 o 08:09, vatra napisał: Nie jest najlepsze ale ostatnio bardzo je polubiłam. Widok na Tatry z Turbacza. Jest przepiękne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBecia Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Panorama z Furkota może jeszcze to: Wielkie Solisko w chmurkach ... i tatrzańska 'Elita' lekko okryta pierzynką Edytowane 26 Lutego 2021 przez Krzysiek Zd 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 13 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: Wielkie Solisko w chmurkach ... Ale bomba! Z Furkota jest przepiękna panorama. :) Jeszcze u Ciebie te chmury... Masz może zdjęcie Krywania nad chmurami z tej wycieczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 5 godzin temu, Mateusz Z napisał: Jeszcze u Ciebie te chmury... Masz może zdjęcie Krywania nad chmurami z tej wycieczki? Dzięki ! Pogoda w ten dzień była faktycznie przepiękna a te chmurki dodawały szczytom uroku. Od strony Krywania wyglądało to trochę mniej spektakularnie ale też pięknie bo Krywań się dzielnie bronił a chmurki się nie mogły zdecydować czy przypuścić atak czy odpuścić i ... odpuściły. A byliśmy tam ponad godzinę . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Moje najlepsze zdjęcia z zeszłorocznego wyjazdu 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Zimowo z ostatniego wypadu 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na koniec zimy jeszcze jedno śniegowe zdjęcie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Kolejne ulubione Może dlatego że bez mgły..... Edytowane 18 Marca 2021 przez Zośka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nie wiem czy ulubione ale wyszło chyba nieźle 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Trochę mam tych ulubionych... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @Anuś @vatra @Zośka @martuś @barbie609 dawno nie zaglądałam na forum, a jak zajrzałam to taka uczta fotograficzna mi się trafiła... Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikol87 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Popradzki Staw 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Cudowny ale miałeś ucztę dla oczu i duszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Kilka moich ulubionych 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Andzia wszystkie extra, ale najbardziej podoba mi sie pierwsze wodospad mgły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 16 godzin temu, Anuś napisał: @Andzia wszystkie extra, ale najbardziej podoba mi sie pierwsze wodospad mgły To było magiczne zjawisko,cudownie było móc na to patrzeć z bliska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zdjęcie może takie sobie ale ten punkt widokowy.... Takie coś tylko w Tatrach 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Zośka napisał: ten punkt widokowy.... Takie coś tylko w Tatrach Ha ha jedyny taki ..... dlatego zwykle żeby móc podziwiać te widoki trzeba odstać swoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Andzia zdjęcie z wodospadem chmur genialne. Nawet sobie nie wyobrażam, jaki to był spektakl na żywo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Grześ widok w stronę Wołowca Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Maro2010 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi