jaaga76 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Ja już wiem , ale nie napiszę ... Edytowane 27 Stycznia 2024 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Dnia 26.01.2024 o 22:12, Mateusz Z napisał: Potęga gór. Może się ktoś rozpoznaje na zdjęciu? Wielka Kapałkowa Turnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 28 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 To nie zagadka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 8 godzin temu, OnSajtPL napisał: A jakiś skromny opis - gdzie i kiedy zrobione? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 20 godzin temu, Jędrek napisał: A jakiś skromny opis - gdzie i kiedy zrobione? zdjęcie ma 5, może 6 lat Dolina Jaworzynki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 W drodze na Czerwone Wierchy. I tak całe życie pod górkę 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 @Mnich Adminsą i kultowe żółte portki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Taterki 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) 4 godziny temu, Pele napisał: Taterki Tyle śniegu spadło od wczoraj? Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 @Jędrek To z kwietnia tego roku 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Strzelam że zdjęcie z okolic Turbacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 1 godzinę temu, OTTO napisał: Strzelam że zdjęcie z okolic Turbacz? raczej z 3 Koron powiedzał bym widokówka a nie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 @OTTO To z Trzech Koron. Widok z tego miejsca jest fenomelnalny. Choć o spokój na szczycie jak doskonale wiecie nie jest łatwo. Tego dnia akurat tak wiało, że śmiałków na wschodzie nie było za wyjątkiem jeszcze jednej osoby, która doszła na górę chwilkę po mnie To z tego samego dnia, słoneczko już było wyżej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Tatry oglądane z Gliczarowa 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Ale tam jest mhroczno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Zależy gdzie spoglądasz Mroczki przed oczami to miałem na Szpiglasowej Przełęczy jak dostałem "strzała" zaraz po wejściu. Wiało niemiłosiernie (06.07.2024). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 18 godzin temu, Pele napisał: Zależy gdzie spoglądasz Ku niebu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Fajnie było 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Taki moment nad Sesterskim Plesom... 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 3 minuty temu, vatra napisał: Taki moment nad Sesterskim Plesom... Ależ cudowny kadr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 @vatra piękne lusterko. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 7 godzin temu, Pele napisał: @vatra piękne lusterko. Zjawiskowe zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Dzięki @Mnich Admin Na długim czasie, chmurki ładnie chodziły. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Mam tych zdjęć tak dużo, że sam nie wiem, które najlepsze. Setki zdjęć chyba. Co jedno to gorsze, bo nie posiadam super aparatu ani też nie jestem fotografem... Oczywiście - Tatry piękne to i zdjęcia piękne, ale technicznie to wszystko takie - jak to chłopek na wakacjach strzela zwykle fotki Bardzo lubię to zdjęcie... Dodam, że zrobione komórką 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi