Anuś Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Himalaje - potwierdzam są piękne. A tam są takie stworzonka?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) 10 godzin temu, tatromaniak napisał: Zgadzam się, bardzo fajny wątek @tatromaniak Dzięki! Podobnie, jak i Tobie zależy mi, żeby forum hulało, a wszyscy jego użytkownicy czuli się tu dobrze, dzielili się swoimi pasjami i doświadczeniami, a jeśli mieliby się w czymś różnić, to robiliby to z szacunkiem dla innych rozmówców. @vatra @Kacha @Kasia K @Anuś @Lavinka @Mateusz Z @Luk_ @Krisbin @karpasani @piterson777 @J@n @Karol Kliński @Bieszdzadzki_tatromaniak @Malin @MałaMi @Gieferg @Anna M. @Mili Wi @Q'bot @Nu81 @Maćek @starońi inni, których nie oznaczyłem - serdeczna prośba o to, żebyście jak najaktywniej włączyli się w nasze forumowe życie. Stwórzmy, proszę, wspólnie fajną platformę do dyskusji. Miejsce, gdzie nie tylko będziemy pisać o łączącej nas pasji, ale też fajnie bawić się, poznawać, integrować. @tatromaniak dał nam super narzędzie, a tylko od nas zależy, jak to miejsce będzie wyglądać. Dzięki! Edytowane 14 Maja 2020 przez Mnich 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 11 godzin temu, Luk_ napisał: Czy zdarzyło Ci się poprosić kogoś o poratowanie jedzeniem/piciem ;)? Tak, pamiętna wyprawa na Radziejową... 1 godzinę temu, J@n napisał: Kogo pogryzły pluskwy w schronisku Stara Roztoka ? Mnie na szczęście nie. Raz dostałem po kostkach w Markowych Sz. Czy odmówiono Wam kiedyś noclegu w schronisku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Czy odmówiono Wam kiedyś noclegu w schronisku? nigdy Kto jutro jedzie w TATRY ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jeśli to jest propozycja nie do odrzucenia, to ja chętnie!;-) Jakie buty preferujecie, wysokie czy niskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 16 minut temu, MałaMi napisał: Jakie buty preferujecie, wysokie czy niskie? Wysokie mam sprawdzone a niskie testuje! Z jakiego miejsca na Podhalu jest najlepszy widok na Tatry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 1 godzinę temu, vatra napisał: Z jakiego miejsca na Podhalu jest najlepszy widok na Tatry? z Głodówki ponawiam pytanie Kto jutro jedzie w TATRY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 10 minut temu, Luk_ napisał: Na jaki szczyt chciałbyś/chciałabyś wejść, na który nie prowadzi żaden szlak i dlaczego? Na Jaworowy, Mały Jaworowy, Szatan, Hruby, Batyżowiecki, Dzika Turnia - bo jeszcze na nich nie byłem 10 minut temu, Luk_ napisał: Czyżbyś Ty jechał, J@n ? no niestety nie dam rady bo musiał bym robić kwarantannę ale liczyłem że ktoś z aktywnych tutaj maniaków pojedzie i zrobi fajne fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 11 minut temu, J@n napisał: Kto jutro jedzie w TATRY ? Jutro w Tatrach jest deszcz i bardzo zimno ale wybieram się po weekendzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Pytanko! Czy jest takie miejsce w Tatrach, którego nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 46 minut temu, Luk_ napisał: Jak wyglądał najmilej wspominany moment w górach :)? Pierwszy raz w Dolinie Pięciu Stawów. Ale jest tych momentów więcej . Nocowaliscie w górach pod gołym niebem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 17 minut temu, Krisbin napisał: Nocowaliscie w górach pod gołym niebem? Super! Widzę że nadal jesteś pod wrażeniem bo zapomniałeś o pytaniu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Zapytam inaczej: Czy nocowaliscie w górach pod gołym niebem ? I gdzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @Krisbin Sorry, nie doczytałam dokładnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 58 minut temu, Krisbin napisał: Zapytam inaczej: Czy nocowaliscie w górach pod gołym niebem ? I gdzie ? W górach jeszcze nie ale w innym miejscu tak. Jaka jest Twoja pierwsza reakcja po zdobyciu szczytu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 4 minuty temu, Luk_ napisał: Czego najbardziej się wystraszyłeś/aś w górach? Ja piorun pier.. nie powiem jak, to się wystraszyłem że hej! Czy zdarzyło Ci się nieumyślnie zrzucić kamień na szlaku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 12 minut temu, Luk_ napisał: Czego najbardziej się wystraszyłeś/aś w górach? Psa na jaką odlagłość udało Wam się podejść świstaka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 1 godzinę temu, vatra napisał: Jaka jest Twoja pierwsza reakcja po zdobyciu szczytu? Uuuf... Jest ! Chodzisz po szlakach czy wolisz poza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 18 minut temu, Krisbin napisał: Uuuf... Jest ! Chodzisz po szlakach czy wolisz poza? Wiem, że chodzenie poza szlakami jest ciekawsze, ale zdecydowanie dostosowuje się do regulaminu TPN. Zdarzyło Ci się kiedyś zaspać na poranne wyjście w Tatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 31 minut temu, Luk_ napisał: Zaspać nie, to była raczej kontrolowana drzemka w stylu "jeszcze 20min" no i nigdy z powodu drzemki nie zmieniałem celu. Zdarzyło Ci się zapomnieć jakiegoś istotnego elementu ekwipunku? Owszem. Podczas jednego z zimowych wyjazdów zapomniałem spakować raków O czym myślisz w chwilach największego kryzysu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 9 minut temu, Mnich napisał: O czym myślisz w chwilach największego kryzysu? - o kurza stopa po co mi to było... - trochę płaskiego poproszę albo - wolniej kobieto. Czy często zdarzają się wam nawroty? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 2 minuty temu, Krisbin napisał: - o kurza stopa po co mi to było... - trochę płaskiego poproszę albo - wolniej kobieto. Czy często zdarzają się wam nawroty? Czasami tak. Powroty również Moje największe, tatrzańskie marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 2 minuty temu, Mnich napisał: Czasami tak. Powroty również Moje największe, tatrzańskie marzenie? Obecne Mięguszowiecki Szczyt Wieki Kto myśli o zrobieniu kursu wspinaczkowego w skałkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na dzień dzisiejszy nie myślałam, ale w przyszłości może.... Najmniej zatłoczony szlak w sezonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 30 minut temu, MałaMi napisał: Na dzień dzisiejszy nie myślałam, ale w przyszłości może.... Najmniej zatłoczony szlak w sezonie? Psia Trawka Miejsce w Tatrach, które nigdy mi się nie znudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi