J@n Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Twój największy, górski autorytet? Włodek Cywiński Twój najfajniejszy zjazd na nartach ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, J@n napisał: Twój najfajniejszy zjazd na nartach ? Bieg! Tej zimy w Gorcach Zdarza Ci się jeździć kolejką? Na jaki szczyt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 48 minut temu, vatra napisał: Bieg! Tej zimy w Gorcach Zdarza Ci się jeździć kolejką? Na jaki szczyt? Czasem na Kasprowy. Żeby skrócić sobie drogę na Świnicę. Wschód, czy zachód słońca? Edytowane 11 Maja 2020 przez Mnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 9 godzin temu, Mnich napisał: Wschód, czy zachód słońca? Wschód. Dolina pięciu stawów czy Gąsienicowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Przed chwilą, Mateusz Z napisał: Wschód. Dolina pięciu stawów czy Gąsienicowa? Hm, trudne pytanie. Ale chyba Piątka. Najnudniejszy szlak w Tatrach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Mnich napisał: Najnudniejszy szlak w Tatrach? nie ma takiego Jakie największe przewyższenie zrobiłaś w Tatrach w czasie 1 dniowej wycieczki ? Edytowane 12 Maja 2020 przez J@n 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 33 minuty temu, J@n napisał: Jakie największe przewyższenie zrobiłaś w Tatrach w czasie 1 dniowej wycieczki ? Coś około 2200 m. Czy zrezygnowałeś/aś kiedykolwiek z wyjścia na szlak ze względu na lenistwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 7 minut temu, Mateusz Z napisał: Czy zrezygnowałeś/aś kiedykolwiek z wyjścia na szlak ze względu na lenistwo? Ze względu na lenistwo nie ale przez pogodę tak! Jakie jest Twoje ulubione miejsce w Tatrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 4 godziny temu, vatra napisał: Jakie jest Twoje ulubione miejsce w Tatrach? Szeroka Przełęcz Bielska Jaka była Twoja najdłuższa wędrówka Tatrzańska w ciągu 1 dnia ? PS. przy okazji muszę zapytać Mateusza skąd - dokąd ? przy 2200 to musiał byś wystartować na Gerlach z 455 m nad poziomem morza ? 4 godziny temu, Mateusz Z napisał: Coś około 2200 m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 26 minut temu, J@n napisał: przy okazji muszę zapytać Mateusza skąd - dokąd ? Kiry - przez Wąwóz Kraków - Bystra i powrót. Mapa turystyczna podaje 2149 m przewyższenia. https://mapa-turystyczna.pl/route?q=49.2754810,19.8689300;49.2376980,19.8674330;49.2414184,19.8664570;49.2288650,19.8588990;49.1885900,19.8425420;49.2754810,19.8689300#49.25630/19.88096/13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 3 godziny temu, J@n napisał: Szeroka Przełęcz Bielska Jaka była Twoja najdłuższa wędrówka Tatrzańska w ciągu 1 dnia ? Palenica - Piątka - Krzyżne - Pańszczyca - Psia Trawka - Brzeziny Nie wiem ile km, ale jak dla mnie to była masakra, tym bardziej że szłam sama. I pustki na odcinku Krzyżne - Brzeziny. Na końcu podczepiłam się pod 5-osobową grupę. Czy zdarzyło Ci się żeby w trakcie noclegu w schronisku ktoś Ci coś ukradł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 1 godzinę temu, Kacha napisał: Palenica - Piątka - Krzyżne - Pańszczyca - Psia Trawka - Brzeziny Nie wiem ile km, ale jak dla mnie to była masakra, tym bardziej że szłam sama. I pustki na odcinku Krzyżne - Brzeziny. Na końcu podczepiłam się pod 5-osobową grupę. Czy zdarzyło Ci się żeby w trakcie noclegu w schronisku ktoś Ci coś ukradł? Tak. Mój ulubiony kubek. Jaki jest Twoim zdaniem najtrudniejszy do zdobycia szczyt w polskich Tatrach? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Moim zdaniem Rysy. Oglądałeś w Tatrach wschód słońca? Jeśli tak to gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Moim zdaniem Rysy. Oglądałeś w Tatrach wschód słońca? Jeśli tak to gdzie? Ostatnio na Kondratowej. Czego nigdy nie nałożył(a)byś na siebie idąc w Tatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 4 minuty temu, Mnich napisał: Czego nigdy nie nałożył(a)byś na siebie idąc w Tatry? Szpilek Jaki jest Twój ulubiony szczyt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 2 minuty temu, vatra napisał: Szpilek Jaki jest Twój ulubiony szczyt? Szczyt pokory A tak zupełnie serio - mam sentyment do Granatów. Jeśli kanapka w góry, to z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 2 minuty temu, Mnich napisał: Szczyt pokory A tak zupełnie serio - mam sentyment do Granatów. Jeśli kanapka w góry, to z czym? must have to umieszany serek bialy z warzywami najbardziej szalona sytuacja na szlaku jaką przeżyłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Przed chwilą, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: must have to umieszany serek bialy z warzywami najbardziej szalona sytuacja na szlaku jaką przeżyłeś ? Będąc na Rysach zadzwoniłem do pizzerii w Zakopanem z pytaniem, czy dostarczą mi pod wskazane miejsce Dlaczego Tatry? Odpowiedz używając maksimum pięciu słów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 10 minut temu, Mnich napisał: Będąc na Rysach zadzwoniłem do pizzerii w Zakopanem z pytaniem, czy dostarczą mi pod wskazane miejsce Dlaczego Tatry? Odpowiedz używając maksimum pięciu słów? ponieważ mają swoją majestatyczną duszę Tatr nie wyobrażam sobie bez ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 1 minutę temu, Bieszdzadzki_tatromaniak napisał: Tatr nie wyobrażam sobie bez ? Bez wodospadów! Twój ulubiony wodospad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 11 godzin temu, vatra napisał: Twój ulubiony wodospad? SKOK Największa wysokość nad poziomem morza, jaką osiągnęłaś na własnych nogach ? Edytowane 13 Maja 2020 przez J@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przed chwilą, J@n napisał: SKOK Największa wysokość nad poziomem morza, jaką osiągnęłaś na własnych nogach Rysy - 2499. Jakie zachowania turystów na szlaku drażnią mnie najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 15 minut temu, Mnich napisał: Jakie zachowania turystów na szlaku drażnią mnie najbardziej? Jak idą pod prąd na szlaku jednokierunkowym :D :D (You know what i mean) Czy spotkała Cię burza na szlaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przed chwilą, Mateusz Z napisał: Jak idą pod prąd na szlaku jednokierunkowym (You know what i mean) Czy spotkała Cię burza na szlaku? O tak. W drodze z Kopy na Kasprowy. I to taka, że byłem autentycznie spękany. Trzy rzeczy, które zawsze mam w plecaku poza piciem, jedzeniem i odzieżą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 30 minut temu, Mnich napisał: O tak. W drodze z Kopy na Kasprowy. I to taka, że byłem autentycznie spękany. Trzy rzeczy, które zawsze mam w plecaku poza piciem, jedzeniem i odzieżą? Mapa Apteczka Czołówka Największa głupota jaką zdarzyło Ci się zrobić w górach to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi