MałaMi Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Wędrówka w balerinkach w deszczu;-) Najbardziej denerwujące / irytujące zachowanie turystów...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 50 minut temu, Kacha napisał: Największa głupota jaką zdarzyło Ci się zrobić w górach to...? Może nie głupota bo asekurowałem na Orlej kolegę który uparł się przejść Orlą bez sprzętu w mocno lodowych warunkach. Pójście w tych warunkach było głupotą , ale uparł się mimo że odradzałem . Kolega był mi ważniejszy ! Ja też zaraziłem go Tatrami . Korona Wysokiej to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 5 minut temu, Tatromen napisał: Może nie głupota bo asekurowałem na Orlej kolegę który uparł się przejść Orlą bez sprzętu w mocno lodowych warunkach. Pójście w tych warunkach było głupotą , ale uparł się mimo że odradzałem . Kolega był mi ważniejszy ! Ja też zaraziłem go Tatrami . Korona Wysokiej to ? Cztery szczyty, których jeszcze nie zaliczyłem Pierwszy raz poszedłem w Tatry mając lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Cztery szczyty, których jeszcze nie zaliczyłem Pierwszy raz poszedłem w Tatry mając lat? trudno sięgnąć pamięcią . Nazwa szczytów korony Wysokiej to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 5 minut temu, Mnich napisał: Cztery szczyty, których jeszcze nie zaliczyłem Pierwszy raz poszedłem w Tatry mając lat? 18! Zdarzyło Ci się zaliczyć jakąś spektakularną glebę na teoretycznie łatwym odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przed chwilą, Kacha napisał: 18! Zdarzyło Ci się zaliczyć jakąś spektakularną glebę na teoretycznie łatwym odcinku? Tak ale przy zbieganiu na mokrym . Ile wierzchołków ma Bradawica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, Kacha napisał: 18! Zdarzyło Ci się zaliczyć jakąś spektakularną glebę na teoretycznie łatwym odcinku? Tak, na drodze do MOK-a Zdarzyło Ci się, że zabrakło Ci wody na szlaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 7 minut temu, Mnich napisał: Tak, na drodze do MOK-a Zdarzyło Ci się, że zabrakło Ci wody na szlaku? Tak. Ale miałem izotonik . Powierzchnia Tatr polskich ? Edytowane 13 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, Tatromen napisał: Tak ale przy zbieganiu na mokrym . Ile wierzchołków ma Bradawica ? Kilka;-) W plecaku: Banan czy batonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, MałaMi napisał: Kilka;-) W plecaku: Banan czy batonik? obojętne Tatry to pasmo .........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 minuty temu, Tatromen napisał: Tak. Ale miałem izotonik . Powierzchnia Tatr polskich. @Tatromen zabawa polega na pytaniu o sytuacje które się wydarzyły forumowiczom, to nie sprawdzian z geografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 10 minut temu, Tatromen napisał: Tatry to pasmo .........? Pasmo przygód! Twój pierwszy... szczyt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 minuty temu, vatra napisał: Pasmo przygód! Twój pierwszy... szczyt? Nosal;-) Szczyt marzeń na najbliższy czas? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 minuty temu, MałaMi napisał: Szczyt marzeń na najbliższy czas? Lodowy. Czy dostaliście kiedyś mandat od tpn lub hzs? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Czy dostaliście kiedyś mandat od tpn lub hzs? 100 koron czechosłowackich za spanie w szałasie na Zwerówce - nie od HZS ale od milicji Twój pierwszy szczyt w Tatrach Słowackich ? Edytowane 13 Maja 2020 przez J@n c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 22 minuty temu, J@n napisał: 100 koron czechosłowackich za spanie w szałasie na Zwerówce - nie od HZS ale od milicji Twój pierwszy szczyt w Tatrach Słowackich ? Rysy A pierwszy szczyt w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 24 minuty temu, J@n napisał: Twój pierwszy szczyt w Tatrach Słowackich ? Bystra, ale wejście od strony Polskiej. A od Słowacji Krywań. Czy zapomnieliście kiedyś czegoś ze schroniska i się po tę rzecz wracaliście z dołu? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 minuty temu, Mateusz Z napisał: Bystra, ale wejście od strony Polskiej. A od Słowacji Krywań. Czy zapomnieliście kiedyś czegoś ze schroniska i się po tę rzecz wracaliście z dołu? Ja nie ale mój mąż wracał Roztoką po rękawiczki A okazało się że były w moim plecaku A zgubiliście coś na szlaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przed chwilą, Nobody napisał: A zgubiliście coś na szlaku ? Oczywiście, że tak. Szczególnie Babia Góra przypodobała sobie moje nakrycia głowy. 2 czapki zimowe i 2 buffy + bluza. 8 minut temu, Nobody napisał: A pierwszy szczyt w ogóle ? Góra Parkowa w Krynicy Zdrój. A w Tatrach z tego co pamiętam to Świstówka Roztocka. Czy przeszkadza Ci jak ktoś pali papierosa na szlaku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Oczywiście, że tak. Szczególnie Babia Góra przypodobała sobie moje nakrycia głowy. 2 czapki zimowe i 2 buffy + bluza. Góra Parkowa w Krynicy Zdrój. A w Tatrach z tego co pamiętam to Świstówka Roztocka. Czy przeszkadza Ci jak ktoś pali papierosa na szlaku? Baaardzo ! Czy zdażyło Ci się zwrócić komuś uwagę że robi coś czym przeszkadza innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 14 minut temu, Nobody napisał: Baaardzo ! Czy zdażyło Ci się zwrócić komuś uwagę że robi coś czym przeszkadza innym? Tak. Kiedy grupa turystów odpaliła głośną muzykę przed kaplicą na Wiktorówkach. Jeśli miał(a)bym kupić nowy plecak w góry, to jaki kolor? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Kacha napisał: @Tatromen zabawa polega na pytaniu o sytuacje które się wydarzyły forumowiczom, to nie sprawdzian z geografii @Kacha Proszę poczytać wszystko i obiektywnie do tego podejść a nie czepiać się Tatromena znowu . Strasznie pani stronnicza i obłudna ! Proszę popatrzeć nad moją wypowiedzią , daleko nie trzeba szukać . Nie napisze pani koledze ? , wspólnie prowokujecie ? Edytowane 13 Maja 2020 przez Taterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 2 minuty temu, Taterka napisał: @Kacha Proszę poczytać wszystko i obiektywnie do tego podejść a nie czepiać się Tatromena znowu . Strasznie pani stronnicza i obłudna ! Nikt się nikogo nie czepia. Kasia tylko grzecznie zwróciła uwagę. Bardzo się cieszę, że coraz więcej osób dołącza do wymyślonej przeze mnie zabawy. Ale trzymamy się pewnych reguł; w tej zabawie chodzi o śmieszne i zabawne sytuacje, które nam się przytrafiły. Chodzi i to, żebyśmy się lepiej poznali, zintegrowali, a nie sprawdzali swoją wiedzę z topografii Tatr. Uważam też, że pisanie o kimś, że jest obłudny jest trochę nie na miejscu i generuje niepotrzebne złe emocje. Zwłaszcza w czasie, kiedy forum nabrało jakby drugiego życia. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 26 minut temu, Mnich napisał: Jeśli miał(a)bym kupić nowy plecak w góry, to jaki kolor? Oczywiście niebieski! Jutro wyjeżdżasz w Tatry, pakujesz plecak i nagle dzwoni szef, że jutro musisz wstawić się w pracy! Twoja reakcja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Oczywiście niebieski! Jutro wyjeżdżasz w Tatry, pakujesz plecak i nagle dzwoni szef, że jutro musisz wstawić się w pracy! Twoja reakcja? - O ja....(cenzura) Schronisko na Chochołowskiej, czy na Ornaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi