Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Drodzy, zachęcam Was do wzięcia udziału w prostej, ale dającej trochę frajdy zabawie. Zasady są banalnie proste. Ja pytam, a druga osoba odpowiada i zadaje kolejne pytanie. Jest tylko jeden warunek, pytania muszą dotyczyć Tatr i wszystkiego co z nimi związane. Liczę na Waszą inwencję No dobra, zaczynam ja. Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek pomylić szlaki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, Mnich napisał: Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek pomylić szlaki? Nigdy! Zawsze sto razy sprawdzam mapę albo się pytam Moje pytanie! Co robisz, jak słyszysz, że idzie burza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Nigdy! Zawsze sto razy sprawdzam mapę albo się pytam Moje pytanie! Co robisz, jak słyszysz, że idzie burza? Obieram jedyny słuszny kierunek. Dół Kwaśnica, czy żurek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Żurek Tatry słowackie czy polskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Mateusz Z napisał: Słowackie. Czy kiedykolwiek zawróciłeś/aś że szlaku ze względu na strach przed trudnościami? Tak, moje pierwsze podejście do Orlej. Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się odwracać głowę na szlaku za fajną turystką/fajnym turystą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Mnich napisał: Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się odwracać głowę na szlaku za fajną turystką/fajnym turystą? Tak!!! Czy zdarzyło Ci się spać pod gwiazdami? W Tatrach oczywiście? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ooo czasami jest na czym oko zawiesić Tatry latem czy zimą?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Kasia K napisał: Tatry latem czy zimą?? Latem! Zachodnie czy Wysokie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Drodzy, serdeczna prośba W przypadku, gdy kilka osób odpowie na to samo pytanie, co już się zdarzyło, nie usuwamy postów. Kolejna osoba odpowiada na ostatnie zadane pytanie tak, żeby zachować ciągłość Edytowane 11 Maja 2020 przez Mnich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jedne i drugie Wolisz wypady solo czy w grupie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Kasia K napisał: Jedne i drugie Wolisz wypady solo czy w grupie? Czasem solo, czasem w grupie. Oscypek wędzony, czy biały? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Kasia K napisał: Jedne i drugie Wolisz wypady solo czy w grupie? Solo i w grupie! Wodospady czy stawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Wędzony! Z żurawiną czy bez? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Oscypek wędzony, stawy. Czy zostaliście kiedykolwiek przyłapani "za potrzebą" przez innych turystów gdzieś w okolicy szlaku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Czy zostaliście kiedykolwiek przyłapani "za potrzebą" przez innych turystów gdzieś w okolicy szlaku? Mi nie! A zdarzyło Wam się spotkać żmiję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Całe szczęście NIE!!! buty wysokie czy niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Mi nie! A zdarzyło Wam się spotkać żmiję? To zależy, czy masz na myśli płaza, czy charakter człowieka. To pierwsze nie! To drugie - oby nie. Czy zdarzyło Wam się zaspać na poranne wyjście w góry? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 minuty temu, Mnich napisał: Na szczęście nie Czy spotkaliście kiedyś na szlaku swojego byłego męża (żonę), partnera? Na szczęście nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: To zależy, czy masz na myśli płaza, czy charakter człowieka. To pierwsze nie! To drugie - oby nie. Czy zdarzyło Wam się zaspać na poranne wyjście w góry? Żmija i była żona to może to samo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Tak jak gad i były mąž 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 5 minut temu, Mnich napisał: Czy zdarzyło Wam się zaspać na poranne wyjście w góry? Nigdy. Ale zdarzało się, że nie nastawiałem budzika, czy jak ostatnio na ostatnią chwilę zmieniałem plany wycieczki na lżejsze. Czy mielibyście wyrzuty sumienia, albo "moralniaka" gdybyście zapchali się w trudny teren i wezwali TOPR? Edytowane 11 Maja 2020 przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Nigdy. Ale zdarzało się, że nie nastawiałem budzika, czy jak ostatnio na ostatnią chwilę zmieniałem plany wycieczki na lżejsze. Czy mielibyście wyrzuty sumienia, albo "moralniaka" gdybyście zapchali się w trudny teren i wezwali TOPR? To zależy, na ile pomoc byłaby konieczna. Na pewno nie dzwoniłbym do nich, gdybym zbłądził na asfaltówce do MOK-a. Czy zdarzyło Wam się zakochać w kimś poznanym na szlaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: To zależy, na ile pomoc byłaby konieczna. Na pewno nie dzwoniłbym do nich, gdybym zbłądził na asfaltówce do MOK-a. Czy zdarzyło Wam się zakochać w kimś poznanym na szlaku? Jeszcze nie ale wszystko przedemną Mapa czy kompas? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Kasia K napisał: Jeszcze nie ale wszystko przedemną Mapa czy kompas? Mapa, czasem mapa w komórce. Czy widzieliście kiedykolwiek w Tatrach świstaka zawijającego sreberka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Mapa, czasem mapa w komórce. Czy widzieliście kiedykolwiek w Tatrach świstaka zawijającego sreberka? Świstak tak, ale bez sreberek Jaką książkę górską polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi