vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: Czy widzieliście kiedykolwiek w Tatrach świstaka zawijającego sreberka? Tego z Milki? Tak! A spotkaliście niedźwiedzia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Kasia K napisał: Świstak tak, ale bez sreberek Jaką książkę górską polecasz? "Wołanie w górach" Jagiełły. Czy widziałeś kiedykolwiek ślady yeti na śniegu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, Mnich napisał: "Wołanie w górach" Jagiełły. Czy widziałeś kiedykolwiek ślady yeti na śniegu? Nie widziałam Twój pierwszy 2000tysięcznik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, Mnich napisał: Czy widziałeś kiedykolwiek ślady yeti na śniegu? Nie! To yeti czy niedźwiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Kasia K napisał: Nie widziałam Twój pierwszy 2000tysięcznik? Wołowiec. Zdarzyło wam się kiedykolwiek wejść na gapę do TPN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 6 minut temu, Mnich napisał: Czy widziałeś kiedykolwiek ślady yeti na śniegu? Widziałem jak wracałem w grudniu nocą do Roztoki :D Mój pierwszy dwutysięcznik: Chyba standardowo Beskid :) Tak, zdarzyło mi się wejść na gapę do TPN. Z jakiego miejsca w polskich Tatrach wg Was jest najpiękniejsza panorama? Edytowane 11 Maja 2020 przez Mateusz Z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ze szpiglasa! Zgubiliście się kiedyś w górach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 5 minut temu, Mateusz Z napisał: Z jakiego miejsca w polskich Tatrach wg Was jest najpiękniejsza panorama Z Koprowego Która dolina dla Was jest najpiękniejsza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, Kasia K napisał: Z Koprowego Która dolina dla Was jest najpiękniejsza? Ku dziurze Zdarzyło Wam się prosić na trasie o wodę albo coś do jedzenia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, Mnich napisał: Ku dziurze Zdarzyło Wam się prosić na trasie o wodę albo coś do jedzenia? Zawsze mam prowiant wystarczający Czy zdążyło się Wam wyjść w góry w przysłowiowy klapkach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 minuty temu, Kasia K napisał: Która dolina dla Was jest najpiękniejsza? Małej Zimnej Wody! Terinka czy Zbójnicka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 5 minut temu, Mnich napisał: Zdarzyło Wam się prosić na trasie o wodę albo coś do jedzenia? Nie, ale zdarzyło mi się, że wody zabrakło, na szczęście już na końcówce, 40 minut do wyjścia z TPN. Dałam jakoś radę Czy zdarzyło wam się wejść w niemiłą dyskusję z pracownikiem/strażnikiem (nie wiem jak określić) TPN? Proszę z opisem sytuacji Edytowane 11 Maja 2020 przez Kacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Kacha napisał: Nie, ale zdarzyło mi się, że wody zabrakło, na szczęście już na końcówce, 40 minut do wyjścia z TPN. Dałam jakoś radę Czy zdarzyło wam się wejść w niemiłą dyskusję z pracownikiem/strażnikiem (nie wiem jak określić) TPN? Proszę z opisem sytuacji Tak, nawet całkiem ostatnio. Chciał mi sprzedać bilet bez paragonu Czy mieliście kiedyś potrzebę na trasie, a w plecaku ani papieru toaletowego, ani chusteczek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, Kacha napisał: Czy zdarzyło wam się wejść w niemiłą dyskusję z pracownikiem/strażnikiem (nie wiem jak określić) TPN? nigdy - zawsze były to miłe rozmowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, J@n napisał: nigdy - zawsze były to miłe rozmowy @J@n - pamiętaj o pytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Mnich napisał: @J@n - pamiętaj o pytaniu z jakim słynnym człowiekiem Tatr mieliście okazję się spotkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przed chwilą, J@n napisał: z jakim słynnym człowiekiem Tatr mieliście okazję się spotkać ? Z Wielickim. Najlepszy film o tematyce górskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Mnich napisał: Z Wielickim. Najlepszy film o tematyce górskiej? Północna ściana https://www.bing.com/videos/search?q=film+polnocna+sciana&docid=608002137165333513&mid=7A28FB1BE24CCAE9BE337A28FB1BE24CCAE9BE33&view=detail&FORM=VIRE najlepsze żarełko w schronisku tatrzeńskim ? Edytowane 11 Maja 2020 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, Mnich napisał: Najlepszy film o tematyce górskiej? Północna ściana Ulubiona piosenka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, J@n napisał: Północna ściana https://www.bing.com/videos/search?q=film+polnocna+sciana&docid=608002137165333513&mid=7A28FB1BE24CCAE9BE337A28FB1BE24CCAE9BE33&view=detail&FORM=VIRE Świetny! Polecam książkę "Biały Pająk". I pamiętaj proszę o pytaniu po odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, vatra napisał: Północna ściana Ulubiona piosenka? Najwyższy, zaliczony szczyt? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, vatra napisał: Północna ściana Ulubiona piosenka? jeździsz na nartach ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 De Press jest świetny!!! Bardzo lubię❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, J@n napisał: jeździsz na nartach ? Tak! Najlepszy wyciąg na Podhalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, J@n napisał: jeździsz na nartach ? Jeszcze nie. Ale zamierzam to zmienić 1 minutę temu, vatra napisał: Tak! Najlepszy wyciąg na Podhalu? No Jacha, że Gubałówka! Twój największy, górski autorytet? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi