Anuś Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 17 minut temu, Mateusz Z napisał: Wrzucisz jakieś foto z widokiem na Everest? Proszę @J@n Ja też proszę, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Dnia 21.05.2020 o 21:05, Mateusz Z napisał: Czy zdarzyło Wam się odłączyć komuś w schronisku telefon od ładowarki bez pytania, żeby naładować swój? Nie ale zdarzyło mi się podkraść wrzątek przygotowany dla kogoś innego. Mi się spieszyło a tej osoby nie było w pobliżu. Czy dzieliliście się kiedyś jedzeniem na szlaku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 22 minuty temu, Zośka napisał: Nie ale zdarzyło mi się podkraść wrzątek przygotowany dla kogoś innego. Mi się spieszyło a tej osoby nie było w pobliżu. Czy dzieliliście się kiedyś jedzeniem na szlaku ? Tak. Zresztą zawsze mam w plecaku rezerwową czekoladę dla osób w kryzysie. No właśnie, jeśli baton w góry, to Mars, Snickers, Bounty, czy Twix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Herbata w termosie a kawa w schronisku. Śniadanie w schronisku czy na szlaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 13 minut temu, Zośka napisał: Herbata w termosie a kawa w schronisku. Śniadanie w schronisku czy na szlaku ? Zawsze w schronie. Żeby się obudzić, muszę zjeść coś na ciepło. No właśnie, jeśli śniadanie na ciepło, to jajecznica, parówki, czy owsianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Jajecznica z parówką i pomidorem;-) Skąd jest najlepszy widok na Giewont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 15 godzin temu, MałaMi napisał: Jajecznica z parówką i pomidorem;-) Skąd jest najlepszy widok na Giewont? Hm, chyba z Sarniej, bo najbliżej. Kiedy zamierzam pojechać w Tatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W czerwcu. Czy zdarzyło się wam śnić o górach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 9 minut temu, Luk_ napisał: Mi się bardzo często śnią góry tak z 2 razy w tygodniu to minimum Najdłuższa trasa jaką zrobiliście w Tatrach? Palenica- Morskie Oko - Świstówka - Piątka - Krzyżne - Pańszczyca - Murowaniec - Dolina Jaworzynki - Kuźnice. Miejsce (szlak), który przeszliście i będziecie go omijać szerokim łukiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 10 minut temu, Mnich Moderator napisał: Miejsce (szlak), który przeszliście i będziecie go omijać szerokim łukiem? Czerwony szlak z Chudej przełączki do Kir. Lubicie wstać wcześniej żeby zdążyć na wschód słońca? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 6 minut temu, vatra napisał: Czerwony szlak z Chudej przełączki do Kir. Lubicie wstać wcześniej żeby zdążyć na wschód słońca? Nie lubicie A lubicie nocne rozmowy Polaków o Tatrach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 3 godziny temu, Mnich Moderator napisał: A lubicie nocne rozmowy Polaków o Tatrach? Nawet całodobowe!!! Którym szlakiem w Tatrach chodzicie najczęściej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavinka Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 2 godziny temu, vatra napisał: Którym szlakiem w Tatrach chodzicie najczęściej? Kuźnice- Hala Gąsienicowa przez Boczań Odnośnie tego szlaku... Szlak przez Boczań z kocimi łbami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 17 godzin temu, Lavinka napisał: Szlak przez Boczań z kocimi łbami czy bez? W górę z kocimi w dół bez Szlak przez Boczań czy Jaworzynkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Cały rok, jest niezwykła. Ile średnio trwają wasze wycieczki w Góry ( w dniach)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 OD 3 do 7 dni;-) Wschód czy zachód słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 1 godzinę temu, Luk_ napisał: Pojechaliście kiedyś w góry i przez brak pogody nigdzie wyżej nie poszliście? Zdarzyło się. Planowana grań Polskich Tatr Zachodnich 2 lata temu. Zakończyło się na początku - na Wołowcu :D Czy zdarzyło Ci się przecenić swoje siły w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Orla Perć Wiem że to mało prawdopodobne ale czy zdarzyło się wam kiedyś pomylić szlak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 22 minuty temu, Zośka napisał: Wiem że to mało prawdopodobne ale czy zdarzyło się wam kiedyś pomylić szlak ? Tak, w Beskidzie Sądeckim/Pieninach. Schodziliśmy z Wysokiej w deszczu i mgle i zamiast przejść niebiesko-zielonym szlakiem w stronę Smerekowej to zeszliśmy zielonym do Jaworek :) Chociaż mniej więcej po drodze było, bo kolejny cel to była Radziejowa. Czy zdarzyło Ci się zaczepić kogoś na szlaku/ w schronisku będąc pewnym że to Twój znajomy, a okazało się, że to ktoś obcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nie Czy mieliście kiedys idąc " do GÓRY " moment załamania ... poprostu już dość i marzyliście już tylko o tym by byc w domu/hotelu/ łóżku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 w sumie po całym dniu zimą na czerwonych bylem juz tak padniety ze nie myślałem o niczym innym a wracalem juz nocą czy kiedykolwiek zdarzyło ci się coś zgubic na szlaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Tak zgubiłam kubek termiczny na Wołowcu Czy odmówiono wam kiedyś spania na podłodze w schronisku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 15 godzin temu, Zośka napisał: Czy odmówiono wam kiedyś spania na podłodze w schronisku ? do tej pory nigdy a teraz pytanie - ciekawostka ile kosztuje podłoga w tym schronisku ? (dla ułatwienia dodam że za łóżko z pościelą biorą 60 euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 godzinę temu, J@n napisał: ile kosztuje podłoga w tym schronisku ? 40 Twój pierwszy szlak w słowackich Tatrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na Skalnate Pleso Czym polskie szlaki różnią się od słowackich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi