Jump to content

Moje najlepsze tatrzańskie zdjęcie

Recommended Posts

1 godzinę temu, J@n napisał:

ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe  widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze

Z punktu widzenia tematu tak, jednak czasem tych zdjęć jest więcej, mogłem wrzucić kilka razy po jednym jak robi to wielu użytkowników, trochę "pojechałem" - hurtowo

• Like ! 1
  • Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Najlepsze Waszym zdaniem zdjęcie, które do tej pory udało Wam się zrobić w Tatrach. Jedno na osobę, wrzucamy ? Ja zaczynam dość starym już, zrobionym w 2013 roku zdjęciem Kościelca. Swego czasu w

Uwielbiam zdjecia Tatr zimą, a to jedno z nich:

Zdjęć do wyboru dużo, ale sentyment mam do tej fotki - Krywań w pierzynce.

Posted Images

2 godziny temu, J@n napisał:

ale to chyba w tym temacie nie chodzi i kupe  widoczków z wycieczki a o to jedno jedyne moje najlepsze

Ja myśle że Jan ma racje.. a jakbyśmy do każdego zdjęcia (oczywiście w tym wyjątkowym temacie) dołączyli  krótki opis, dlaczego to zdjęcie jest wyjątkowe i najlepsze?

Edited by Lexi

"Najlepszych zdjęć" mam dużo bo często jestem w górach ale niektóre z nich mają tak niezwykły klimat, że mogłabym patrzeć na nie bez końca. To ze szlaku między Zielonym Kieżmarskim a Białymi Stawami jest właśnie takim❤️ ulubionym 🔥

1676310541650-01.jpeg

• Like ! 8
  • Thanks 1
4 godziny temu, J@n napisał:

Gdyby trzymać się ściśle tematu to każdy mógłby wrzucić tu tylko jedno zdjęcie, to najlepsze. 

Mnie cieszą wszelkie zdjęcia z Tatr, nieważne w którym temacie i pod jakim hasłem. Lubię patrzeć na góry oczami innych, szczególnie w "martwym" (dla mnie) sezonie. 

• Like ! 1
3 godziny temu, Pablo P napisał:

Z punktu widzenia tematu tak, jednak czasem tych zdjęć jest więcej, mogłem wrzucić kilka razy po jednym jak robi to wielu użytkowników, trochę "pojechałem" - hurtowo

6 sztuk to jeszcze nie hurt. 😋😁

• Like ! 1
2 godziny temu, Lexi napisał:

Ja myśle że Jan ma racje.. a jakbyśmy do każdego zdjęcia (oczywiście w tym wyjątkowym temacie) dołączyli  krótki opis, dlaczego to zdjęcie jest wyjątkowe i najlepsze?

to tak jak byś opoiedział dowcip i musiał tłumaczyć kiedy się śmiać.

Zdjęcie opowiada jakąś historie a jak nie opowiada to jest tylko pocztówką.

• Like ! 1
1 godzinę temu, vatra napisał:

"Najlepszych zdjęć" mam dużo bo często jestem w górach ale niektóre z nich mają tak niezwykły klimat, że mogłabym patrzeć na nie bez końca. To ze szlaku między Zielonym Kieżmarskim a Białymi Stawami jest właśnie takim❤️ ulubionym 🔥

1676310541650-01.jpeg

Genialne zdjęcie. Mam podobne z Doliny Jaworowej z sierpnia kiedy spadł śnieg. 

• Thanks 1
12 godzin temu, vatra napisał:

To był październik zeszłego roku, wyjątkowo piękny, słoneczny dzień 👌

Naprawdę super fotka, gratulacje 👍😊

12 godzin temu, Zośka napisał:

@vatra lato i zima na jednej fotografii🙂. Pięknie

Dodał bym jeszcze jesień,  pełna paleta kolorów 👌🔥

• Like ! 1
  • Thanks 1
16 godzin temu, J@n napisał:

to tak jak byś opoiedział dowcip i musiał tłumaczyć kiedy się śmiać.

Może i racja - ale coraz częściej tak sie zdarza... ludzie jakieś takie tempe som ostatnio.. 😉

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nie wiem, która pora roku jest dla Was najpiękniejsza, bo góry są piękne o każdej porze nawet w jesiennym dżdżu, ale ja uwielbiam wiosenne słonko w dolinach i białe ośnieżone szczyty. Paleta barw robi swoje😀

• 2 weeks later...

Wczoraj znakomita przejrzystość powietrza..jak ktoś poszedł focić to wygrał...nawet Babia przez cały dzień odsłonięta jak widziałem po drodze ....

IMG_1199.thumb.jpg.4916a3dbe9047e73bfcbc1bb1c3ddd39.jpg

• Like ! 5
  • 2 weeks later...
21 hours ago, Jędrek said:

Coś się chyba tobie pokręciło... 

Słońce wyżej niż w czerwcu nie będzie, no chyba, że go zbombardujemy i zmienimy orbitę 🤔

• Haha 1