Jump to content

Wschód Słońca w górach

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zjawiskowy  czerwcowy wschód na Wielkim Choczu ?   I jeszcze kilkanaście minut przed wschodem....  

A przy takim wschodzie słońca  pichciliśmy sobie niedawno śniadanie ?

Ja podrzucam dwa wschody!  Jeden z naszej Sokolicy, drugi z włoskiego Gran Cir ❤️

Posted Images

• 2 weeks later...
2 godziny temu, Artur S napisał:

A na Babiej dziś mgła o wschodzie i z 200 osób zawiedzionych brakiem widoków. Dopiero przy zejściu coś tam między kosówką się pokazało.ba1.thumb.jpg.f36322935238b9b9305c365a8a3fed99.jpgba2.thumb.jpg.c7c231961e6af80fea012d9f8256cbee.jpg

W przyrodzie najczęściej to, co nieoczywiste jest często przepiękne i jedyne w swoim rodzaju. To się zapamiętuje.

Edited by jaaga76
  • Like ! 6
  • 2 weeks later...

@Artur S no piękny przecież ten wschód, zdjecia cudo ?

@Mateusz Z Mateusz Ty to już niedługo zostaniesz oficjalnie nazwany Łowcą wschodow tutaj  ... masz farta w tym temacie bo co wschod to udany i piękny ? chyba często przesiadujesz w Tatrach.... no i wytrwałość a także chodzenie na "śpiąco" ? od nocy zostaje sowicie nagrodzone - magia te wschody 

• Like ! 3

No pięknie pięknie... ? jak ten widok uzależnia to moze lepiej zebym nie widziała na własne oczy ... bo jestem podatna na wszelkie górskie uzależnienienia ?? będę siedzieć w górach nie tylko w dzień ale i w nocy ?

Sakramencko piękny wschód i śniadanie przy takim widoku to jest już niebo ? niebiański posiłek ?

• Like ! 4
Dnia 18.09.2019 o 13:41, RudaMaRysia napisał:

Jupii mój pierwszy wschód ? Nie Taterki, a Alpy ?

20190916_065322.jpg

20190916_065244.jpg

20190916_065543.jpg

Napisz proszę Marysiu coś więcej o tej wycieczce.

Nocowałaś na Zugspitze ?

moje ostatnie wschody to niestety też nie Tatry

gallery_10_403_277056.jpg

Edited by J@n
  • Like ! 5
  • Wow 2
Dnia 1.09.2020 o 19:19, Anuś napisał:

No pięknie pięknie... ? jak ten widok uzależnia to moze lepiej zebym nie widziała na własne oczy ... bo jestem podatna na wszelkie górskie uzależnienienia ?? będę siedzieć w górach nie tylko w dzień ale i w nocy ?

Sakramencko piękny wschód i śniadanie przy takim widoku to jest już niebo ? niebiański posiłek ?

I wtedy wszystko smakuje,nawet nasza zupka na wodzie ze strumyka z kromką chleba i kabanosem?

• Like ! 1