Jump to content

Wschód Słońca w górach

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zjawiskowy  czerwcowy wschód na Wielkim Choczu ?   I jeszcze kilkanaście minut przed wschodem....  

Ja podrzucam dwa wschody!  Jeden z naszej Sokolicy, drugi z włoskiego Gran Cir ❤️

A przy takim wschodzie słońca  pichciliśmy sobie niedawno śniadanie ?

Posted Images

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Wschód Słońca w górach... hmm, zdarzyło mi się chyba tylko raz, być o takiej porze w górach, ale że to było na Czarnym Stawie i potem szlaku na Rysy to choć pogoda była idealna, samego słońca nie widziałem aż do momentu tuż przed Przełączką, czyli jak już od trzech godzin było widno. Naoglądałem się za to z góry Morskiego Oka i okolic z wolna oświetlanych słonecznym blaskiem ?

Edited by Gieferg
Guest Tatromen
4 godziny temu, Gieferg napisał:

Wschód Słońca w górach... hmm, zdarzyło mi się chyba tylko raz, być o takiej porze w górach, 

Podobno wystarczy wcześniej wstać i wyjść niż zwykle .........a warto !!!! ?

IMAG8370.jpg

Cytat

Podobno wystarczy wcześniej wstać i wyjść niż zwykle .........a warto !!!!

Wschód słońca przy okazji górskich wypraw z reguły oglądam z samochodu.

A jeśli jestem na miejscu, to z rodzinką, a wyciągnięcie ich z łóżek w nocy jest nierealne i w sumie nie ma takiej potrzeby, bo i tak nie chodzę wtedy na jakieś bardzo długie trasy.

Edited by Gieferg
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Tatromen

Dzień dobry forumowicze ! 

DSC_0057.JPG

NA FORACH : NIGDY NIE WIERZ , CZYIMŚ PIĘKNYM , CIEPŁYM SŁOWOM , CZĘSTO TO FAŁSZ  , OBŁUDA I MANIPULACJA TOBĄ !

Edited by Tatromen
  • 2 months later...

Sorki za off top, ale jako nauczyciel nie mogę zdzierżyć. Co Wy macie za dziwną manierę dawania pytajników po zdaniach oznajmujących/ równoważnikach zdań? W tym temacie to co drugi post kończy się znakiem zapytania, mimo, że zdanie typowo określa stwierdzenie, np. "Z dedykacją dla Vatry ! ?", "Z okolic Świstówki ?", "Wracając z Mnicha, taka korona?", "Idzie do góry ponad chmury !!!! ??"- to ostatnie to już wybitne, naprawdę..A gdzie ma iść, pod chmury?? Ktoś mi to wytłumaczy? Bo nie kumam.

3 minuty temu, grindavik napisał:

Ktoś mi to wytłumaczy? Bo nie kumam.

Nie wyświetlają Ci się emotikonki/buźki. Też tak to widzę. Lub czasem jako kwadraciki

PS. Czego uczysz? 

Edited by Mateusz Z
  • Like ! 1
  • 3 weeks later...