karpasani Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wschód Słońca na Gołym Wierchu w październiku 2019. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wracając z Mnicha, taka korona... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Wschody w górach są wyjątkowo ładne Poraz kolejny Kapryśnica. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Wschód widziany ze Świnicy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Miłego dnia. Wschód Słońca znad kieżmarskiego zielonego stawu. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 O wschodzie z widokiem na Czarny Szczyt, Kołowy i Jastrzębią Turnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Z dedykacją dla Vatry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Wschód Słońca w górach... hmm, zdarzyło mi się chyba tylko raz, być o takiej porze w górach, ale że to było na Czarnym Stawie i potem szlaku na Rysy to choć pogoda była idealna, samego słońca nie widziałem aż do momentu tuż przed Przełączką, czyli jak już od trzech godzin było widno. Naoglądałem się za to z góry Morskiego Oka i okolic z wolna oświetlanych słonecznym blaskiem Edytowane 8 Marca 2020 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 4 godziny temu, Gieferg napisał: Wschód Słońca w górach... hmm, zdarzyło mi się chyba tylko raz, być o takiej porze w górach, Podobno wystarczy wcześniej wstać i wyjść niż zwykle .........a warto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Cytat Podobno wystarczy wcześniej wstać i wyjść niż zwykle .........a warto !!!! Wschód słońca przy okazji górskich wypraw z reguły oglądam z samochodu. A jeśli jestem na miejscu, to z rodzinką, a wyciągnięcie ich z łóżek w nocy jest nierealne i w sumie nie ma takiej potrzeby, bo i tak nie chodzę wtedy na jakieś bardzo długie trasy. Edytowane 9 Marca 2020 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Idzie do góry ponad chmury !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Wspomnienie lata. Wschód z drogi na przełęcz pod kopą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wschód widziany z Rysów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ze Świnicy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wysokie Tatry Słowackie po wschodzie. Z drogi na elektriczkę z Nowej Leśnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kozi Wierch o wschodzie w cieniu Miedzianego. Z wyprawy na Szpiglas, gdzie straciłem wodę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Dzień dobry forumowicze ! NA FORACH : NIGDY NIE WIERZ , CZYIMŚ PIĘKNYM , CIEPŁYM SŁOWOM , CZĘSTO TO FAŁSZ , OBŁUDA I MANIPULACJA TOBĄ ! Edytowane 1 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Taterka Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Piękny wschód , piękne i prawdziwe słowa , gratki Tatromen ! Kiedy zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 O takie wschody walczyłem. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jest o co walczyć @Mateusz Z Rewelacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grindavik Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Sorki za off top, ale jako nauczyciel nie mogę zdzierżyć. Co Wy macie za dziwną manierę dawania pytajników po zdaniach oznajmujących/ równoważnikach zdań? W tym temacie to co drugi post kończy się znakiem zapytania, mimo, że zdanie typowo określa stwierdzenie, np. "Z dedykacją dla Vatry ! ?", "Z okolic Świstówki ?", "Wracając z Mnicha, taka korona?", "Idzie do góry ponad chmury !!!! ??"- to ostatnie to już wybitne, naprawdę..A gdzie ma iść, pod chmury?? Ktoś mi to wytłumaczy? Bo nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, grindavik napisał: Ktoś mi to wytłumaczy? Bo nie kumam. Nie wyświetlają Ci się emotikonki/buźki. Też tak to widzę. Lub czasem jako kwadraciki PS. Czego uczysz? Edytowane 6 Lipca 2020 przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grindavik Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Aha..to przepraszam..To zmienia postać rzeczy. Myślałem, że tu jacyś dziwni miłośnicy pytań do siebie się zebrali. Zwracam honory i zignorujcie wiadomość. A ja uczyłem angielskiego i trochę matematyki : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Czwartkowy ( 23.07 ) wschód słońca z Wysokiego Wierchu w Pieninach - widok na Beskid Sądecki. Edytowane 24 Lipca 2020 przez Artur S 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Macie przepiękne zdjęcia! Ode mnie wschód słońca z Rusinowej Polany - zdjęcie typu "z komórki" . Polecam mocno, bo droga jest łatwa i krótka, a i można się załapać na dojenie owieczek i świeże mleko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi