Zośka Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @Andrzejb witaj ! Ciebie też miło poznać Ja też zaczynałam od letnich urlopów a teraz kilka razy w roku muszę pobyć w Tatrach czego Tobie też życzę @RudaMaRysia Witaj ! Również pozdrowionka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 6 godzin temu, RudaMaRysia napisał: Heja! Witajcie ponownie górskie łaziki! Dawno mnie tu nie było, dlatego postanowiłam się przywitać Pozdrowionka! Mili Mam nadzieję, że wróciłaś na stałe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć. Jestem z Małopolski, w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, czasem Beskidy, Gorce, byleby było pod górę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dnia 29.07.2020 o 08:53, wjesna napisał: Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć. Jestem z Małopolski, w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, czasem Beskidy, Gorce, byleby było pod górę. Witaj, to masz bliziutko w góry .... zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Anuś napisał: Witaj, to masz bliziutko w góry .... zazdroszczę Wiesz jak to jest z tymi odległościami, czasem nie docenia się tego, co blisko, mnie tez trochę czasu to zajęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawno temu w Tatrach Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Czołem, jestem Jacek i mieszkam na Mazowszu W Tatry jeździłem dosyć często, ale odkąd w nosidełku przemieszcza się z nami mały człowiek wybieram też niższe góry Będę Wam przemycał trochę retro klimatów i ciekawostek - mam nadzieję, że są tu fani historycznego oblicza Tatr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Dawno temu w Tatrach napisał: Czołem, jestem Jacek i mieszkam na Mazowszu W Tatry jeździłem dosyć często, ale odkąd w nosidełku przemieszcza się z nami mały człowiek wybieram też niższe góry Będę Wam przemycał trochę retro klimatów i ciekawostek - mam nadzieję, że są tu fani historycznego oblicza Tatr @Dawno temu w Tatrach są i bardzo chętnie poczytają, jak sie dawniej w Tatrach działo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Dawno temu w Tatrach ja jestem wielką fanką i cieszę się że nie tylko ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 12 hours ago, Dawno temu w Tatrach said: mam nadzieję, że są tu fani historycznego oblicza Tatr Będzie o lądolodach? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czesc. Jestem Darek mieszkam w Rabce.Cóż jestem w górach co tydzień jeśli pogoda tylko pozwala, Kocham góry i to łazikowanie.Pozdrawiam! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dnia 20.08.2020 o 13:34, Daerkopolo napisał: mieszkam w Rabce Toż Ty prawdziwy góral. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Mieszkam.ale nie góral bo pochodzę z Limanowej , 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Daerkopolo napisał: Mieszkam.ale nie góral bo pochodzę z Limanowej , To taki pół góral 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Tak mówią ,że nizinny góral,ale zero to góral nie góral ważne ,żeby człowiek był! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dnia 27.07.2020 o 16:19, Krisbin napisał: PS. Właśnie jestem w Poznaniu. Tu się nie da żyć. Uciekaj w góry częściej. Ja doszedłem do takiego wniosku po prawie 40 latach i jak już doszedłem to wyniosłem się w góry 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 12 godzin temu, Daerkopolo napisał: Mieszkam.ale nie góral bo pochodzę z Limanowej , A to faktycznie żeś nie góral. Może to i lepiej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris30 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Cześć jestem Krzysiek mieszkam w Giżycku (Warm -Maz) i niedługo jadę w góry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 9 godzin temu, wjesna napisał: A to faktycznie żeś nie góral. Może to i lepiej A co Ty masz do tych górali . Jutro Szpiglasowym Wiech mam w planie pogoda jest niezła ale trochę zimnego wiatru ale to tylko wiatr. Jeśli jesteście z tak daleka to moje widoki Wam przesyłam.Pozdo. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Dnia 25.08.2020 o 18:10, Daerkopolo napisał: A co Ty masz do tych górali Nic, zupełnie nic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zdjęcia ze środy,było wietrznie chciało mi czapkę porwać na szczycie ale czego się nie robi ,żeby poczuć to coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Ale mam też nie miłe wspomnienia:trzy tygodnie temu ksiądz spadł ze szlaku na Rysy wchodziłem z nim już na łańcuchach,potem on zaczął wcześniej schodzić jakieś 10 min za nim poszliśmy z kumplem,dużo ludzi korki się robiły i zgubiła go brawura za szybko schodził i jest tam taka półka i spadł do żlebu,niestetymy też schodziliśmy bokiem bo tam dużo miejsca jest ale każdy krok trzeba do przodu dwa razy przewidzieć. Był tam szósty raz ten ksiądz opowiadał ,że nigdy nie było pogody ,ale wtedy była ,ale zapłacić wysoką cenę,za wysoką! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Cześć witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Marcin. I właśnie przeżyłem drugi raz pierwszą miłość . Syn w tamtym roku pochodził po dwóch szlakach i nawet Świnice zdobył, no więc musiałem sobie przypomnieć jak to było 20 lat temu... i pojechaliśmy niedawno( jak starczy czasu to wrzucę opis) Ostatni raz w byłem tam 22 lata temu...nie licząc jedniodniowych pobytów. Kiedyś było mniej ceprów ... Bywałem głównie w zachodnich ale i parę szczytów i przełęczy w wysokich. I pierwszy raz byłem na Giewoncie ps. syn chciał.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Cześć @Mrtio 4 minuty temu, Mrtio napisał: pierwszy raz byłem na Giewoncie ps. syn chciał.... Czy mi się wydaje, czy się tłumaczysz z wyjścia na Giewont? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 1 minutę temu, wjesna napisał: Cześć @Mrtio Czy mi się wydaje, czy się tłumaczysz z wyjścia na Giewont? Hehe żart , opinie co do góry są różne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi