Zośka Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 a ja zazdroszczę bliskiego spotkania ze świstakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 2 minuty temu, Zośka napisał: @broszka80 a ja zazdroszczę bliskiego spotkania ze świstakiem Takich spotkań było nawet kilka i to w tym samym miejscu w D5SP niedaleko szlaku na Szpiglas Mają chyba swój punkt widokowy na takim wielkim kamieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 co będziesz dalej robiła po takim starcie? Brawo!!! Witaj wśród Tatromaniaków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 Witaj wśród swoich i brawo za tą listę.... zaległości nadrobiłaś na 6+ chyba na kilka lat do przodu .... teraz dwa tygodnie na Słowacji i kolejna lista extra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @jaaga76 Witaj i dziękuję Na razie uzupełniam braki z teorii i szukam nowych pięknych celów bo jeszcze w tym miesiącu wybieram się na krótki urlop, jak będzie jakieś okienko pogodowe Chociaż powiem szczerze, że większość tras w Tatrach mogłabym przejść jeszcze raz i jeszcze raz i na pewno szybko mi się nie znudzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Anuś Dzięki Pamiętam, jak dokładnie rok temu mialam problem dojść do Morskiego Oka a Czarny Staw to już na zadyszce z kilkoma przystankami i tak się wtedy zastanawiałam gdzie i po co Ci ludzie wyżej idą a teraz nie mogę na tyłku usiedzieć, bo mnie wciąż ciągnie w Tatry I pomyśleć, że wszystko zaczęło się niewinnie w sierpniu od Szpiglasowego Wierchu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 wiesz bo wszystko co fajne zwykle niewinnie się zaczyna Czyli rok czasu regeneracja i ogień to jest powrót 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 no to już wiesz, że to nieuleczalne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gubic Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Witam, jestem z 3citi. Na forum trafiłem szukając info o butach W lato chcę przemierzyć tatrzańskie szlaki i po rozgrzewce wejść wreszcie na Rysy i kilka innych .. Przez ostatnie 10 lat schodziłem Bieszczady, Karkonosze, Beskidy i w wieku 45 lat przyszedł czas na deser. Pzdr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Hej @gubic. Witaj w klubie Tatromaniaków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 4 godziny temu, gubic napisał: Przez ostatnie 10 lat schodziłem Bieszczady, Karkonosze, Beskidy i w wieku 45 lat przyszedł czas na deser. I to mi się podoba Brawo! Stopniujesz sobie przyjemności i dlatego najlepsze ciągle przed TobąPowodzenia na cudownych tatrzańskich szlakach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Dnia 12.10.2020 o 22:56, gubic napisał: przyszedł czas na deser. koniecznie odwiedź Kupówki - tam mają najlepsze desery Edytowane 15 Października 2020 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 @J@n A to nie jest Samanta???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 4 minuty temu, jaaga76 napisał: @J@n A to nie jest Samanta???? Jest! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) 1 minutę temu, vatra napisał: Jest! @J@nNie napisze tylko szczuje obrazkami Edytowane 15 Października 2020 przez jaaga76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) 52 minuty temu, vatra napisał: Jest! a wiesz że to jednak nie Samanta i nawet nie na Krupuffkach tylko Gabi na Zamoyskiego Oczywiście jak jadę w Tatry to pierwsze kroki kieruję do Samanty Edytowane 15 Października 2020 przez J@n h 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Cześć, mam na imię Michał, z Tatrami jestem związany od 29lat. przeszedłem całe polskie Tatry szlakiem zarówno zimą jak i latem. w ostatnich latach, trochę więcej się wspinam ... Do zobaczenia na szlaku, lub w ścianie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankie233 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Cześć wszystkim , jestem tu świeżakiem w górach trochę mniej świeży i chętnie dołączą do kogoś czy grupy jeśli będzie weekendowo jeździł zimą czy latem w Tatry. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Hej @jankie233. Miło Cię powitać na forum. Dawaj znać, że się wybierasz, może uda się zgrać z jakąś Tatromaniaczką lub Tatromaniakiem. Do zobaczenia na szlaku!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam wszystkich! Postanowiłem po latach obserwowania zarejestrować się na Waszym forum. Tatry to całe moje życie(zacząłem wcześnie - w nosidełku mając rok na Nosalu:)) Liczę na fajne rozmowy, dyskusje i czasem pomoc oraz może nawet na wspólne wypady. Niestety bywam w Tatrach raz w roku tylko(zwykle sierpień), chciałbym gdzieś bliżej mieszkać aby w weekendy wpadać. No ale jest jak jest. Pozdrawiam Tatromaniaków! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 7 godzin temu, peter1 napisał: Witam wszystkich! Postanowiłem po latach obserwowania zarejestrować się na Waszym forum. Tatry to całe moje życie(zacząłem wcześnie - w nosidełku mając rok na Nosalu:)) Liczę na fajne rozmowy, dyskusje i czasem pomoc oraz może nawet na wspólne wypady. Niestety bywam w Tatrach raz w roku tylko(zwykle sierpień), chciałbym gdzieś bliżej mieszkać aby w weekendy wpadać. No ale jest jak jest. Pozdrawiam Tatromaniaków! witaj - zapraszam do wypełnienia mojej ankiety Popularność Szczytów i Przełęczy na tatrzańskich szlakach - Szlaki - Forum Tatromaniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Hej @peter1, super że jesteś z nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 18 godzin temu, J@n napisał: witaj - zapraszam do wypełnienia mojej ankiety Popularność Szczytów i Przełęczy na tatrzańskich szlakach - Szlaki - Forum Tatromaniaka dzięki! Już wypełniłem. 17 godzin temu, jaaga76 napisał: Hej @peter1, super że jesteś z nami! hey! też się cieszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 44 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Siemka, Witam wszystkich miłośników gór . Szukam zakręconych ludzi do wspólnych wypraw w nasze piękne Tatry . Jestem z okolic Sosnowca . Pozdrawiam wszystkich tatromaniaków. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Tom 44 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witaj @Tom 44. Tutaj pełno zakręconych na punkcie Tatr więc na pewno można liczyć na dobre towarzystwo na tatrzańskich szlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi