Jump to content

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

@jaaga76 

Witaj i dziękuję ? Na razie uzupełniam braki z teorii i szukam nowych pięknych celów ?? bo jeszcze w tym miesiącu wybieram się na krótki urlop, jak będzie jakieś okienko pogodowe ?? Chociaż powiem szczerze, że większość tras w Tatrach mogłabym przejść jeszcze raz i jeszcze raz i na pewno szybko mi się nie znudzą ?

• Like ! 1

@Anuś

Dzięki ?

Pamiętam, jak dokładnie rok temu mialam problem dojść do Morskiego Oka ??? a Czarny Staw to już na zadyszce z kilkoma przystankami i tak się wtedy zastanawiałam gdzie i po co Ci ludzie wyżej idą ??? a teraz nie mogę na tyłku usiedzieć, bo mnie wciąż ciągnie w Tatry ???

I pomyśleć, że wszystko zaczęło się niewinnie w sierpniu od Szpiglasowego Wierchu ???

• Like ! 4

Witam, jestem z 3citi. Na forum trafiłem szukając info o butach ?

W lato chcę przemierzyć tatrzańskie szlaki i po rozgrzewce wejść wreszcie na Rysy i kilka innych ..

Przez ostatnie 10 lat schodziłem Bieszczady, Karkonosze, Beskidy i w wieku 45 lat przyszedł czas na deser.

Pzdr ?

• Like ! 5
4 godziny temu, gubic napisał:

Przez ostatnie 10 lat schodziłem Bieszczady, Karkonosze, Beskidy i w wieku 45 lat przyszedł czas na deser.

I to mi się podoba? Brawo! Stopniujesz sobie przyjemności i dlatego najlepsze ciągle przed Tobą?Powodzenia na cudownych tatrzańskich szlakach!

• Like ! 1
52 minuty temu, vatra napisał:

Jest!

a wiesz że to jednak nie Samanta i nawet nie na Krupuffkach tylko Gabi na Zamoyskiego 

Oczywiście jak jadę w Tatry to pierwsze kroki kieruję do Samanty

IMG_4733.thumb.JPG.d0bce6d191a40a189b02b98286830408.JPG

Edited by J@n
h
  • Haha 3
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Witam wszystkich!

Postanowiłem po latach obserwowania zarejestrować się na Waszym forum. Tatry to całe moje życie(zacząłem wcześnie - w nosidełku mając rok na Nosalu:)) Liczę na fajne rozmowy, dyskusje i czasem pomoc oraz może nawet na wspólne wypady. ? Niestety bywam w Tatrach raz w roku tylko(zwykle sierpień), chciałbym gdzieś bliżej mieszkać aby w weekendy wpadać. No ale jest jak jest.

Pozdrawiam Tatromaniaków!

• Like ! 9
7 godzin temu, peter1 napisał:

Witam wszystkich!

Postanowiłem po latach obserwowania zarejestrować się na Waszym forum. Tatry to całe moje życie(zacząłem wcześnie - w nosidełku mając rok na Nosalu:)) Liczę na fajne rozmowy, dyskusje i czasem pomoc oraz może nawet na wspólne wypady. ? Niestety bywam w Tatrach raz w roku tylko(zwykle sierpień), chciałbym gdzieś bliżej mieszkać aby w weekendy wpadać. No ale jest jak jest.

Pozdrawiam Tatromaniaków!

witaj - zapraszam do wypełnienia mojej ankiety

Popularność Szczytów i Przełęczy na tatrzańskich szlakach - Szlaki - Forum Tatromaniaka

• 3 weeks later...