Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 11 minut temu, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Hm, przeczytałem dwa razy i nie bardzo rozumiem. Jeśli nie jesteś botem, rozwiń proszę myśl. Gdzie i co mamy udostępniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Dobrze trafiłaś - udostępniam Ci Tatry... całe! Edytowane 5 Lipca 2024 przez Lexi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Czyli tak jak myślałem - bot. Do widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodnik Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Cześć Tatromaniacy i Tatromaniaczki. Pozdrawiam z miasta Łodzi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 @Wodnikwitaj i mamy nadzieję,że z nami zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Hej @Wodnik, miło Cię powitać. Dziel się z nami swoją pasją, a my się odwdzięczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 33 minuty temu, mystek napisał(a): Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie Witaj na najlepszym forum tatrzańskim pod słońcem Liczę na Twoją aktywność i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 8 godzin temu, mystek napisał(a): Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie Cześć @mystek 20 wypadów w roku , robi wrażenie. Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum. Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się, fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Dobrze Cię widzieć @Pablo P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 2 godziny temu, Pablo P napisał(a): Cześć @mystek 20 wypadów w roku , robi wrażenie. Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum. Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się, fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. Pozdrawiam Mam taką pracę, że pracując w sobotę mogę sobie odebrać dzień wolny w tygodniu, dzięki temu poluję sobie zawsze na dobrą pogodę właśnie i śmigam w tygodniu w góry na szybki wypad no i tak się nazbierało nieco ponad 20 wyjazdów w tym roku (w zeszłym teraz liczę, że równo 20 wyszło). Dodatkowo też żona lubi chodzić po górach i chodzimy z córką 5 letnią (ona też to lubi), więc szlaki może niezbyt wymagające i stosunkowo krótkie, bo to często (z córką) jakieś 6-10km w obie strony, ale mimo wszystko są Fotorelacje chętnie powrzucam, zaraz coś stworzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 10 godzin temu, mystek napisał(a): sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. @mystekwitaj , to ja jeszcze zapraszam w Pieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 45 minut temu, barbie609 moder napisał(a): @mystekwitaj , to ja jeszcze zapraszam w Pieniny W Pieninach też byłem w tym roku, konkretnie na Wysokiej, takie kółeczko zrobiłem, cel to zachód słońca na Wysokim Wierchu, jak i z kolei na wschodzie słońca na Trzech Koronach. Swoją drogą, co mnie dziki przestraszyły o 3 nad ranem, to swoje :))). Choć one przestraszyły się równie mocno, bo spitalały ostro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 @mystekA może dasz się namówić,żeby spróbować zimy , naprawdę Pieniny zimą są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) 22 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Dobrze Cię widzieć @Pablo P Dzięki Ostatnio zapracowany jestem, mam jeszcze do wyrzucenia trochę zdjęć z sierpnia tego roku z Tatr a nie za bardzo mam czas to ogarnąć . Może do świąt zdążę. Pozdrawiam @Mnich Admin fajna fota - Mnich gdzieś z okolic Galerii Cubryńskiej o ile się nie mylę. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Pablo P 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 10 godzin temu, Pablo P napisał(a): Może do świąt zdążę. czekamy z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 11 godzin temu, Pablo P napisał(a): Dzięki Ostatnio zapracowany jestem, mam jeszcze do wyrzucenia trochę zdjęć z sierpnia tego roku z Tatr a nie za bardzo mam czas to ogarnąć . Może do świąt zdążę. najlepiej do wielkanocnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 3 minuty temu, Lubowniczek napisał(a): dzień dobry. Ile kont zamierzasz jeszcze założyć? Kolejne, zarejestrowane z tego samego numeru IP, będą automatycznie kasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrkerto Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Cześć Kilka słów o sobie: Mam już swoje lata prawie 60. Od najmłodszych lat kochałem i dalej kocham góry bez różnicy czy Tatry czy Alpy, czy Pieniny. Będąc 40 lat młodszym dużo łaziłem po górach. Kiedy założyłem rodzinę priorytet była rodzina i praca przez co góry były już tylko raz na kilka lat. Drugą moją pasją jest fotografia portretowa ludzi i makrofotografia ekstremalna, czyli portrety owadów w bardzo dużym zbliżeniu. 15 lat miałem wypadek potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych, gdzie miałem zielone światło. Pijany i w dodatku po jakiś substancjach odurzających. Niestety w szpitalu nie poskładali mi połamanej nogi i odczuwam ją do dzisiaj. Kolano najbardziej boli przy schodzeniu. Od 4 lat regularnie jeżdżę znowu w góry teraz z żoną o kilka lat młodszą i synem. Zaliczone Czerwone Wierchy, Giewont, Gęsia Szyja, Zamkovského Chata, Czarny staw Gąsiennicowy i wiele mniejszych górek. Nie porywam się na jakieś trudniejsze z łańcuchami, bo to już nie dla mnie po co sobie narobić kłopotów. Życzę każdemu tyle zejść co wejść. Piotr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 1 minutę temu, Piotrkerto napisał(a): Mam już swoje lata prawie 60. a to witaj w klubie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 12 godzin temu, Piotrkerto napisał(a): makrofotografia ekstremalna, czyli portrety owadów w bardzo dużym zbliżeniu Chętnie rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrkerto Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 3 godziny temu, Jędrek napisał(a): Chętnie rzucę okiem https://kurierlubelski.pl/oko-w-oko-z-owadem-zobacz-je-w-ogromnym-powiekszeniu/ar/c1-15082057 W dniu 6.10.2024 o 19:14, Jędrek napisał(a): 10 tysięcy euro na ratownictwo może być za mało, Słowacy podobno lubią prowadzić akcje z rozmachem. Ogólnie główny problem z tego typu ubezpieczeniami jest taki że nie ma gdzie sprawdzić jak to działa w praktyce. Brakuje konkretnych przykładów typu "pan Iksiński 17 września poszedł na Krywań ze Szczyrbskiego Plesa, we mgle zgubił szlak, skręcił nogę, nie miał zasięgu, padła mu latarka itp, rodzina następnego dnia zawiadomiła służby. HZS znalazła go po kilkunastu godzinach akcji i przetransportowała do Starego Smokovca - kosztowało to tyle i tyle, ubezpieczyciel pokrył/nie pokrył (i dlaczego) koszty w kwocie takiej a takiej." Dziennikarze co jakiś czas temat poruszają, ale po łebkach. 15 godzin temu, Jędrek napisał(a): To nie jest żelazna reguła, tablice stoją w różnych miejscach. 16 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): Nie wiem co Ci pokazuje , zamknięcie jest powyżej wodospadu , aha wiesz ,że tam jest teraz ogłoszona dwójka?I kurzy dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2 godziny temu, Piotrkerto napisał(a): https://kurierlubelski.pl/oko-w-oko-z-owadem-zobacz-je-w-ogromnym-powiekszeniu/ar/c1-15082057 O kolega z Lublina! To będzie nas o jednego więcej na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 10 godzin temu, Piotrkerto napisał(a): https://kurierlubelski.pl/oko-w-oko-z-owadem-zobacz-je-w-ogromnym-powiekszeniu/ar/c1-15082057 Uu, swiatowo! ,,Jedno z jego zdjęć ukazało się w amerykańskim wydaniu National Geographic" Gratulacje !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca W dniu 15.03.2025 o 16:26, Piotrkerto napisał(a): 60 tym bardziej serdecznie witam - Twoje foty GENIALNE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi