Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 11 minut temu, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Hm, przeczytałem dwa razy i nie bardzo rozumiem. Jeśli nie jesteś botem, rozwiń proszę myśl. Gdzie i co mamy udostępniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Dobrze trafiłaś - udostępniam Ci Tatry... całe! Edytowane 5 Lipca 2024 przez Lexi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Czyli tak jak myślałem - bot. Do widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodnik Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Cześć Tatromaniacy i Tatromaniaczki. Pozdrawiam z miasta Łodzi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 @Wodnikwitaj i mamy nadzieję,że z nami zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Hej @Wodnik, miło Cię powitać. Dziel się z nami swoją pasją, a my się odwdzięczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 33 minuty temu, mystek napisał(a): Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie Witaj na najlepszym forum tatrzańskim pod słońcem Liczę na Twoją aktywność i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 8 godzin temu, mystek napisał(a): Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie Cześć @mystek 20 wypadów w roku , robi wrażenie. Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum. Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się, fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Dobrze Cię widzieć @Pablo P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 2 godziny temu, Pablo P napisał(a): Cześć @mystek 20 wypadów w roku , robi wrażenie. Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum. Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się, fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. Pozdrawiam Mam taką pracę, że pracując w sobotę mogę sobie odebrać dzień wolny w tygodniu, dzięki temu poluję sobie zawsze na dobrą pogodę właśnie i śmigam w tygodniu w góry na szybki wypad no i tak się nazbierało nieco ponad 20 wyjazdów w tym roku (w zeszłym teraz liczę, że równo 20 wyszło). Dodatkowo też żona lubi chodzić po górach i chodzimy z córką 5 letnią (ona też to lubi), więc szlaki może niezbyt wymagające i stosunkowo krótkie, bo to często (z córką) jakieś 6-10km w obie strony, ale mimo wszystko są Fotorelacje chętnie powrzucam, zaraz coś stworzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 10 godzin temu, mystek napisał(a): sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. @mystekwitaj , to ja jeszcze zapraszam w Pieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 45 minut temu, barbie609 moder napisał(a): @mystekwitaj , to ja jeszcze zapraszam w Pieniny W Pieninach też byłem w tym roku, konkretnie na Wysokiej, takie kółeczko zrobiłem, cel to zachód słońca na Wysokim Wierchu, jak i z kolei na wschodzie słońca na Trzech Koronach. Swoją drogą, co mnie dziki przestraszyły o 3 nad ranem, to swoje :))). Choć one przestraszyły się równie mocno, bo spitalały ostro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 @mystekA może dasz się namówić,żeby spróbować zimy , naprawdę Pieniny zimą są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) 22 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Dobrze Cię widzieć @Pablo P Dzięki Ostatnio zapracowany jestem, mam jeszcze do wyrzucenia trochę zdjęć z sierpnia tego roku z Tatr a nie za bardzo mam czas to ogarnąć . Może do świąt zdążę. Pozdrawiam @Mnich Admin fajna fota - Mnich gdzieś z okolic Galerii Cubryńskiej o ile się nie mylę. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Pablo P 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 10 godzin temu, Pablo P napisał(a): Może do świąt zdążę. czekamy z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 11 godzin temu, Pablo P napisał(a): Dzięki Ostatnio zapracowany jestem, mam jeszcze do wyrzucenia trochę zdjęć z sierpnia tego roku z Tatr a nie za bardzo mam czas to ogarnąć . Może do świąt zdążę. najlepiej do wielkanocnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi