Skocz do zawartości

Poznajmy się!

tatromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Zorie napisał:

Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie

Hm, przeczytałem dwa razy i nie bardzo rozumiem. Jeśli nie jesteś botem, rozwiń proszę myśl. Gdzie i co mamy udostępniać? 

Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał:

Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie

Dobrze trafiłaś - udostępniam Ci Tatry... całe!

Edytowane przez Lexi
  • Haha 5

Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał:

Czyli tak jak myślałem - bot. Do widzenia. 

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię 🙂

Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto

Mam nadzieję, że "Tatromaniacy" to przede wszystkim "góromaniacy" generalnie 🙂 

• Lubię to ! 3

33 minuty temu, mystek napisał(a):

Ahoj załoga. Jestem z Krakowa, a górami zaraził mnie mój kumpel, z którym na dzień dobry poszliśmy na Rysy od strony słowackiej 12 lat temu, a później już jakoś poszło. W Tatrach bywam rzadko, ale gdzieś od 2-3 lat sporo chodzę po Beskidzie Wyspowym i Gorcach. W tym roku nieco ponad 20 wypadów w góry zaliczone. Z szlaków przywożę sporo zdjęć, które uwielbiam robić i to mój główny cel tych spacerów. Poza tym zwyczajnie kocham przyrodę i naturę, a miasta nie trawię 🙂

Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na obejrzenie zdjęć tutaj https://www.flickr.com/photos/198734962@N07/with/53747169712 bądź https://www.facebook.com/mystekfoto

Witaj na najlepszym forum tatrzańskim pod słońcem 🙂 

Liczę na Twoją aktywność i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. 

8 godzin temu, mystek napisał(a):

Cześć @mystek

20 wypadów w roku 👍, robi wrażenie. 

Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum.  Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się,  fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. 

Pozdrawiam 

• Lubię to ! 1

2 godziny temu, Pablo P napisał(a):

Cześć @mystek

20 wypadów w roku 👍, robi wrażenie. 

Zdjęcia i opisy są jak najbardziej lubiane na tym forum.  Myślę że pobyt tutaj spodoba Ci się,  fajne zdjęcia, opisy , kulturalni użytkownicy. 

Pozdrawiam 

Mam taką pracę, że pracując w sobotę mogę sobie odebrać dzień wolny w tygodniu, dzięki temu poluję sobie zawsze na dobrą pogodę właśnie i śmigam w tygodniu w góry na szybki wypad 🙂 no i tak się nazbierało nieco ponad 20 wyjazdów w tym roku (w zeszłym teraz liczę, że równo 20 wyszło). Dodatkowo też żona lubi chodzić po górach i chodzimy z córką 5 letnią (ona też to lubi), więc szlaki może niezbyt wymagające i stosunkowo krótkie, bo to często (z córką) jakieś 6-10km w obie strony, ale mimo wszystko są 🙂 Fotorelacje chętnie powrzucam, zaraz coś stworzę.

• Lubię to ! 1

45 minut temu, barbie609 moder napisał(a):

@mystekwitaj , to ja jeszcze zapraszam w Pieniny

W Pieninach też byłem w tym roku, konkretnie na Wysokiej, takie kółeczko zrobiłem, cel to zachód słońca na Wysokim Wierchu, jak i z kolei na wschodzie słońca na Trzech Koronach. Swoją drogą, co mnie dziki przestraszyły o 3 nad ranem, to swoje :))). Choć one przestraszyły się równie mocno, bo spitalały ostro. 

image.png.6c60a0dba401396b93ac4d33cd2eafaa.png

image.thumb.png.9af454dd635c986616e367dd2a67b63d.png

• Lubię to ! 3

22 godziny temu, Mnich Admin napisał(a):

Dobrze Cię widzieć @Pablo P 😉

Dzięki 

Ostatnio zapracowany jestem, mam jeszcze do wyrzucenia trochę zdjęć z sierpnia tego roku z Tatr a nie za bardzo mam czas to ogarnąć .

Może do świąt zdążę.

Pozdrawiam 

@Mnich Admin fajna fota - Mnich gdzieś z okolic Galerii Cubryńskiej o ile się nie mylę. 👌

Edytowane przez Pablo P
  • Lubię to ! 1
  • Haha 1