wjesna Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Jak to pisał Oscar Wilde,,Bądź sobą. Wszyscy inni są już zajęci." 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja 1 godzinę temu, wjesna napisał: Jak to pisał Oscar Wilde,,Bądź sobą. Wszyscy inni są już zajęci." Uwielbiam Oscara i jego cytaty. Mój ulubiony: "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Dnia 8.05.2024 o 18:01, Mnich Admin napisał: Uwielbiam Oscara i jego cytaty A trochę ich jest, trzeba przyznać. Np ten mi się podoba: Sprawa nie musi być koniecznie słuszna tylko dlatego, że ktoś oddał za nią życie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 11 minut temu, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Hm, przeczytałem dwa razy i nie bardzo rozumiem. Jeśli nie jesteś botem, rozwiń proszę myśl. Gdzie i co mamy udostępniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Dobrze trafiłaś - udostępniam Ci Tatry... całe! Edytowane 5 Lipca przez Lexi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Dnia 2.07.2024 o 18:55, Zorie napisał: Cześć wszystkim. Ostatnio zdaję sobie sprawę, że mam mnóstwo wolnego czasu, ale nie wiem, na co go spędzić wieczorem. Właśnie zaczęłam chodzić na łono natury , kto lubi gdzie chodzić, proszę o udostępnienie Czyli tak jak myślałem - bot. Do widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodnik Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Cześć Tatromaniacy i Tatromaniaczki. Pozdrawiam z miasta Łodzi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca @Wodnikwitaj i mamy nadzieję,że z nami zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Hej @Wodnik, miło Cię powitać. Dziel się z nami swoją pasją, a my się odwdzięczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi