Jump to content

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

Witam i pozdrawiam wszystkich tatromaniaków i tatroholików. Kocham Tatry od pierwszego wejrzenia i mam nadzieję że nigdy mi nie przejdzie. Cieszę się znalazłam to forum i mogę korzystać z waszego doświadczenia i podzielić się moją radością że zdobywania Tatr ?

• Like ! 7
Guest Kacha
1 godzinę temu, Zośka napisał:

Dzięki serdeczne? Podobno po Zimnej Zośce to już tylko cieplej no to w Tatry ?

Ja będę w czerwcu, już się nie mogę doczekać! Do zobaczenia na szlaku ?

Cześć,

Jestem Magda, mam 27 lat.

W Tatrach bylam pierwszy raz 5 lat temu i od tego czasu przyjezdzam tutaj conajmniej 3 razy w roku. Na razie spacerujemy po dolinach. Mój pierwszy szczyt to Gęsia Szyja, planuję w czerwcu Sarnią Skałę.

Bardzo miło wspominam zeszłoroczny pobyt w Tatrach, kiedy jeździliśmy na rowerach w Dolinie Chocholowskiej, Cichej i Rohackiej. Udało się nawet wjechać na Popradzkie Pleso. Zjazd był przyjemniejszy haha. 

Moje ulubione miejsce to Hala Gasienicowa. 

inbound3342840418191368911.jpg

Edited by Magdalena Miketta
  • Like ! 4

Cześć jestem Ewelina ?
od półtorej roku zwiedzam górskie szlaki i nie pojmuję dlaczego wcześniej w moim życiu tego nie było?! ?

Lepiej późno niż wcale ?
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku ?

• Like ! 4

Cześć. Mój ulubiony szlak to 5 przez Świstową Czubę, wiadomo dokąd. Ale inne też. ?Lubię także kwaśnicę i barszcz ukraiński w 5. Długo by mówić. Pozdrawiam. ?

IMG_156553935041F.jpg

Edited by Ela
  • Like ! 3

Cześć,  

mam na imię Monika (wiem, trudno zgadnąć ??). Uwielbiam nasze piękne Tatry, chociaż bywam zbyt rzadko. Chciałam w tym roku znów zabrać tam dzieci, ale trochę nam się plany pokrzyżowały... wiadomo dlaczego.  Pozdrawiam z okolic Tarnobrzega.

Do zobaczenia na szlakach ?

• Like ! 3
Przed chwilą, azi1213 napisał:

Hej. Mam nadzieję na spotkanie kogoś z Was na szlaku ? 

Dochodziło już do takich spotkań ? Wystarczy się udzielać, są wątki dotyczące wspólnych wyjazdów, można umawiać się przez prywatne wiadomości...Powodzenia!

• Like ! 2