tatromaniak Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Przywitajcie się z innymi Użytkownikami forum, napiszcie kilka słów o sobie... ...krótko mówiąc - poznajmy się, w końcu po drugiej stronie monitora siedzą ludzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamakai Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem Szymon nie jestem profesjonalnym wspinaczem, po prostu lubię góry. Gdy zbliża się urlop, to pierwsza nachodząca mnie myśl: Gdzie tym razem w góry? Mam nadzieję, że miło będzie przeglądać to forum i dzielić się wiedzą i doświadczeniem Z górskimi pozdrowieniami, hej! Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez mamakai 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek_Szczecin Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam. Forum to super pomysł :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hej, jestem Iza. Liczę ze na forum poznam fajnych ludzi, szczególnie takich którym brak towarzystwa na jednodniowe szybkie wypady w Tatry. Pozdrawiam ☺ 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika.R97 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć, jestem Wika, ogólnie jestem znad morza :) Ale ciągnie mnie bardzo w góry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betti Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam serdecznie jestem Beata .Pozdrawiam Wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dutka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 to tylko ja :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam serdecznie. Myślę, że owe forum to dobry pomysł. Sam często w poszukiwaniu informacji, porad itp. głównie staram się kierować na strony tego typu. Mam nadzieję, że będzie tu taki tłum ludzi jak w Zakopanem w ostatni weekend. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jestem i ja dariusz 34 lata lazikuje w lecie i w zimie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witamy pierwszych odważnych, super! Fajnie by było, jakby każdy nowy użytkownik tu dwa słowa wysmarował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochtabiński Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Serwus! Jestem Damian trochę filmuje i fotografuje te nasze piękne Tatry. Jestem bardzo ciekaw jak rozwinie się taka instytucja jak forum :) A poznać mnie można tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Pl5UAcNZQ_c&t=3s :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Czesc. Swietnie ze jest forum. Jeszcze 2 tyg i w goooooooryyyyy Mam nadzieje ze gdzies tam na szlakach sie spotkamy. Agata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justynabe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Bardzo dobra decyzja z odpaleniem forum. W końcu będzie można się odnaleźć w plątaninie treści strona na Facebooku bardzo często zniechęcała mnie do wypowiadania się na jakikolwiek temat ze względu na poziom anonimowości i ilość wylewanych gorzkich żali.... zatem powodzenia ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam, cieszę się, że powstało to forum. W moje ukochane Tatry mam ok. 3 godziny drogi, więc kilka razy w roku tutaj jestem z rodziną. Byliśmy 2 tygodnie temu, mamy zamiar przyjechać w październiku i z dziećmi wejść na Kościelec (dla 7 i niespełna 10 latka to wyzwanie, ale wiem, że dadzą radę). A jak nie Tatry to w wolnej chwili Beskidy. Pozdrawiam wszystkich! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć i czołem! Mimo że ja z "Dzikiego Zachodu" , mam lęk przestrzeni i wysokości i na co dzień mam Sudety pod nosem to i tak swoje myśli zostawiłem w Tatrach Mam nadzieję, że na tym forum znajdę to czego niestety na Facebooku odnaleźć było ciężko. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć Wszystkim! Uwielbiam pisać coś o sobie :D Tak więc lubię góry, ostatnimi czasy troszkę bywałem na społeczności Tatromaniaka. Wędruję po górach kilka razy w roku, może w tym roku wejdę na coś poważniejszego (może Giewont? :D). Serdeczne pozdrowienia, optymalnych warunków w górach i zejścia całym i zdrowym :) PS. Forum bardzo fajna sprawa, oby poszło w dobrym kierunku :) Za co trzymam łańcuch? A nie, kciuki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Wysokogórskie CZEŚĆ ! Mam nadzieję że mimo braku możliwości częstego bywania w Górach dostanę namiastkę Tatr na forum Patryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zecik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć. Jestem Łukasz 36 lat. Na chwile obecna staram się wraz z żoną zarazić naszego 4 letniego synka miłością do gór. Pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronika.przychodzien Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim Nazywam się Weronika i z Tatrami jestem związana od podstawówki - jeżdżąc na obozy zakochałam się w tych górach i tak zostało mi do dziś. Do zobaczenia na szlaku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Bry! Pociągiem w góry z noclegiem w schronisku? Zawsze na tak! Piwko po kilkunastogodzinnej trasie? Tym bardziej! Piona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doris Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Tatromaniaków! Super że powstało takie forum, z całych sił trzymam kciuki za powodzenie. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku! (ja już odliczam dni do kolejnego wyjazdu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Powitać. Mam na imię Jacek i z sobie tylko znanych powodów kibicuję Tatromaniakowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.1007 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witajcie wszyscy, Kamil 28 lat. Nasze Tatry poznałem kilka lat temu i tak mnie wciągnęły że zaliczyłem już prawie wszystkie szczyty. Problem tylko w tym, że ja po tych górach mogę chodzić bez końca. Ktoś tutaj zmaga się z podobnymi dolegliwościami? Może wycieczki są męczące czasami ale relaks i wspólna dyskusja wieczorem po tym co się przeżyło zawsze bezcenne. Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarcyś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć Górom. Witam wszystkich pasjonatów gór.Mieszkam co prawda w zasadzie nad morzem ale od kilku lat zafascynowały mnie góry i gdy tylko mam możliwość to pędzę na południe.W Tatrach ostatnio bywam rzadziej bo kontynuuję wspinaczkę na szczyty Korony Gór Polski,za mną 19 szczytów-pozostało 9.A mam cichą nadzieję na ukończenie całego programu na wiosnę 2020 wspinając się na Rysy. Jestem Jarcyś i do zobaczenia na szlaku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beluta Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć tatromaniacy Kocham góry,chociaz nie jestem jakimś super znawcą. Mam lęk wysokości i często chodzę wszczepiona w skały, mimo to mam ogromną frajdę z łazikowania, w tym roku z pięciomiesięcznym bobasem w brzuszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi