tatromaniak 292 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Przywitajcie się z innymi Użytkownikami forum, napiszcie kilka słów o sobie... ...krótko mówiąc - poznajmy się, w końcu po drugiej stronie monitora siedzą ludzie ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
mamakai 8 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Cześć wszystkim. Jestem Szymon ? nie jestem profesjonalnym wspinaczem, po prostu lubię góry. Gdy zbliża się urlop, to pierwsza nachodząca mnie myśl: Gdzie tym razem w góry? Mam nadzieję, że miło będzie przeglądać to forum i dzielić się wiedzą i doświadczeniem ? Z górskimi pozdrowieniami, hej! Edited August 19, 2019 by mamakai 7 1 Quote Link to post Share on other sites
Pietrek_Szczecin 2 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witam. Forum to super pomysł :) 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Izunka 29 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Hej, jestem Iza. Liczę ze na forum poznam fajnych ludzi, szczególnie takich którym brak towarzystwa na jednodniowe szybkie wypady w Tatry. Pozdrawiam ☺ 8 1 Quote Link to post Share on other sites
Wika.R97 4 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć, jestem Wika, ogólnie jestem znad morza :) Ale ciągnie mnie bardzo w góry ❤️ 4 Quote Link to post Share on other sites
Betti 17 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witam serdecznie jestem Beata .Pozdrawiam Wszystkich 3 Quote Link to post Share on other sites
Paweł Dutka 38 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 to tylko ja :) 3 Quote Link to post Share on other sites
patrykbala.89 277 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witam serdecznie. Myślę, że owe forum to dobry pomysł. Sam często w poszukiwaniu informacji, porad itp. głównie staram się kierować na strony tego typu. Mam nadzieję, że będzie tu taki tłum ludzi jak w Zakopanem w ostatni weekend. 8 Quote Link to post Share on other sites
Pacek 12 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Jestem i ja? dariusz 34 lata lazikuje w lecie i w zimie 2 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted August 19, 2019 Author Share Posted August 19, 2019 Witamy pierwszych odważnych, super! Fajnie by było, jakby każdy nowy użytkownik tu dwa słowa wysmarował ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Ochtabiński 93 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Serwus! Jestem Damian trochę filmuje i fotografuje te nasze piękne Tatry. Jestem bardzo ciekaw jak rozwinie się taka instytucja jak forum :) A poznać mnie można tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Pl5UAcNZQ_c&t=3s :) 7 Quote Link to post Share on other sites
Agata 33 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Czesc. Swietnie ze jest forum. Jeszcze 2 tyg i w goooooooryyyyy ???? Mam nadzieje ze gdzies tam na szlakach sie spotkamy. Agata 2 Quote Link to post Share on other sites
Justynabe 12 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Bardzo dobra decyzja z odpaleniem forum. W końcu będzie można się odnaleźć w plątaninie treści ? strona na Facebooku bardzo często zniechęcała mnie do wypowiadania się na jakikolwiek temat ze względu na poziom anonimowości i ilość wylewanych gorzkich żali.... zatem powodzenia ! 3 Quote Link to post Share on other sites
elmer 3 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witam, cieszę się, że powstało to forum. W moje ukochane Tatry mam ok. 3 godziny drogi, więc kilka razy w roku tutaj jestem z rodziną. Byliśmy 2 tygodnie temu, mamy zamiar przyjechać w październiku i z dziećmi wejść na Kościelec (dla 7 i niespełna 10 latka to wyzwanie, ale wiem, że dadzą radę). A jak nie Tatry to w wolnej chwili Beskidy. Pozdrawiam wszystkich! 2 Quote Link to post Share on other sites
Rafał 3 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć i czołem! Mimo że ja z "Dzikiego Zachodu" , mam lęk przestrzeni i wysokości i na co dzień mam Sudety pod nosem to i tak swoje myśli zostawiłem w Tatrach ❤️ Mam nadzieję, że na tym forum znajdę to czego niestety na Facebooku odnaleźć było ciężko. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,059 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć Wszystkim! Uwielbiam pisać coś o sobie :D Tak więc lubię góry, ostatnimi czasy troszkę bywałem na społeczności Tatromaniaka. Wędruję po górach kilka razy w roku, może w tym roku wejdę na coś poważniejszego (może Giewont? :D). Serdeczne pozdrowienia, optymalnych warunków w górach i zejścia całym i zdrowym :) PS. Forum bardzo fajna sprawa, oby poszło w dobrym kierunku :) Za co trzymam łańcuch? A nie, kciuki... 2 Quote Link to post Share on other sites
P@t 1 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Wysokogórskie CZEŚĆ ! Mam nadzieję że mimo braku możliwości częstego bywania w Górach dostanę namiastkę Tatr na forum ? Patryk 1 Quote Link to post Share on other sites
Zecik 2 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć. Jestem Łukasz 36 lat. Na chwile obecna staram się wraz z żoną zarazić naszego 4 letniego synka miłością do gór. Pozdrawiam wszystkich 1 Quote Link to post Share on other sites
weronika.przychodzien 30 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć wszystkim ? Nazywam się Weronika i z Tatrami jestem związana od podstawówki - jeżdżąc na obozy zakochałam się w tych górach i tak zostało mi do dziś. Do zobaczenia na szlaku! 3 Quote Link to post Share on other sites
KamilDe 47 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Bry! Pociągiem w góry z noclegiem w schronisku? Zawsze na tak! Piwko po kilkunastogodzinnej trasie? Tym bardziej! Piona 2 Quote Link to post Share on other sites
doris 2 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witam wszystkich Tatromaniaków! ? Super że powstało takie forum, z całych sił trzymam kciuki za powodzenie. ? Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku! ? (ja już odliczam dni do kolejnego wyjazdu ? ) 1 Quote Link to post Share on other sites
jacekplacek 1 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Powitać. Mam na imię Jacek i z sobie tylko znanych powodów kibicuję Tatromaniakowi. ? 1 Quote Link to post Share on other sites
kamil.1007 1 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Witajcie wszyscy, Kamil 28 lat. Nasze Tatry poznałem kilka lat temu i tak mnie wciągnęły że zaliczyłem już prawie wszystkie szczyty. Problem tylko w tym, że ja po tych górach mogę chodzić bez końca. Ktoś tutaj zmaga się z podobnymi dolegliwościami? Może wycieczki są męczące czasami ale relaks i wspólna dyskusja wieczorem po tym co się przeżyło zawsze bezcenne. Pozdrawiam serdecznie! 1 Quote Link to post Share on other sites
Jarcyś 8 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć Górom. Witam wszystkich pasjonatów gór.Mieszkam co prawda w zasadzie nad morzem ale od kilku lat zafascynowały mnie góry i gdy tylko mam możliwość to pędzę na południe.W Tatrach ostatnio bywam rzadziej bo kontynuuję wspinaczkę na szczyty Korony Gór Polski,za mną 19 szczytów-pozostało 9.A mam cichą nadzieję na ukończenie całego programu na wiosnę 2020 wspinając się na Rysy. Jestem Jarcyś i do zobaczenia na szlaku. 6 Quote Link to post Share on other sites
Beluta 8 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Cześć tatromaniacy? Kocham góry,chociaz nie jestem jakimś super znawcą. Mam lęk wysokości i często chodzę wszczepiona w skały, mimo to mam ogromną frajdę z łazikowania, w tym roku z pięciomiesięcznym bobasem w brzuszku? 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts