peter1 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 7 godzin temu, Tom 44 napisał: Witam wszystkich miłośników gór . Szukam zakręconych ludzi do wspólnych wypraw w nasze piękne Tatry . Hey! Napisałeś 'w nasze' a więc tylko w polskie chodzisz?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) 9 hours ago, Tom 44 said: Jestem z okolic Sosnowca Trza mieć odwagę by się publicznie przyznać Ja na szczęście bytuję 20km dalej Witamy na forum ;] Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Q'bot 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Tom 44 miło Cię powitać na forum. Zazdroszczę bliskość Tatr (choć to i tak daleko) i do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Cześć Mam na imię Rafał Piję po gorach od kilkunastu lat, znaczy chodzę. W Tatrach bywam min 2 razy w roku, ostatnio częściej z racji wykonywanej pracy w Beskidzie Żywieckim. Pozdrawiam Wszystkich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 10 godzin temu, wwwojo napisał: Cześć Mam na imię Rafał Piję po gorach od kilkunastu lat, znaczy chodzę. W Tatrach bywam min 2 razy w roku, ostatnio częściej z racji wykonywanej pracy w Beskidzie Żywieckim. Pozdrawiam Wszystkich Serwus Rafał Miło, że dołączyłeś do naszej społeczności. Liczę, na Twoją aktywność i zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandoPL Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam serdecznie wszystkich miłośników gór. Niedawno odkryłem forum, ale będę tutaj zaglądał często Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Trzymamy za słowo! Super, że jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 @peter1 @Tom 44 @wwwojo @LukandoPL Cześć Fajnie że jesteście z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emerald Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No dobra, to ja też się przywitam Jestem Magda, jeżdżę sobie w góry kiedy tylko mam wolny czas, miałam możliwość zdobyć Rysy i Krzyżne. Chciałabym zająć się górskimi wędrówkami bardziej serio, dlatego od długiego czasu czytam to forum, a teraz postanowiłam się wreszcie zarejestrować i trochę udzielać Fajnie jest być w gronie uprzejmych i pozytywnych Tatromaniaków! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 17 minutes ago, emerald said: uprzejmych i pozytywnych Cham i troglodyta wita 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 6 godzin temu, emerald napisał: No dobra, to ja też się przywitam Jestem Magda, jeżdżę sobie w góry kiedy tylko mam wolny czas, miałam możliwość zdobyć Rysy i Krzyżne. Chciałabym zająć się górskimi wędrówkami bardziej serio, dlatego od długiego czasu czytam to forum, a teraz postanowiłam się wreszcie zarejestrować i trochę udzielać Fajnie jest być w gronie uprzejmych i pozytywnych Tatromaniaków! Czy uprzejmi i pozytywni, to się jeszcze okaże A kolega @Q'bot może fizjonomię troglodyty ma, ale do chama to mu jeszcze daleko. A tak już, zupełnie na serio, podjęłaś najsłuszniejszą decyzję w życiu, dołączając do naszego forum. Liczymy, że będziesz tu zaglądać codziennie, a nie tylko od święta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emerald Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 15 minut temu, Mnich Moderator napisał: A tak już, zupełnie na serio, podjęłaś najsłuszniejszą decyzję w życiu, dołączając do naszego forum. Liczymy, że będziesz tu zaglądać codziennie, a nie tylko od święta na pewno będę zaglądać tu codziennie! Dzięki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Dobry wieczór wszystkim Zaglądam tu od pewnego czasu, choć z braku czasu jedynie co jakiś czas, dziś nadszedł czas by mając chwilkę czasu zarejestrować się, co nie tracąc czasu właśnie uczyniłem. Rychło w czas, ale mam nadzieję że nie po niewczasie. Pozdrawiam spod samiuśkich ... brzegów Bałtyku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 2 minuty temu, Luk_ napisał: Tak czytam to forum, czytam... Może jakas ankieta kto ma dalej ? Z ciekawości zerknąłem na czasy dojazdu - współczuję wszystkim z Świnoujścia Z dojazdem ode mnie (Gdańsk) jest coraz lepiej, autostrady powoli bo powoli, ale wciąż rosną, Zakopianka też już nie przypomina tej sprzed 25 lat, więc zamiast 12-14 godzin jak niegdyś, teraz jadę 6-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBecia Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dnia 20.08.2019 o 10:05, Czaro napisał: Cześć wszystkim! Góry mam w głowie od kiedy pamiętam. W Tatry jeżdżę z Gdyni - w miarę możliwości i miejsca w bagażniku, mogę zainteresowanych Tatromaniaków informować o wolnym miejscu w aucie Do zobaczenia na szlaku! Hej Czaro! Na ten rok panujecie jakiś wypad? Z chęcią bym się przyłączyła. Mieszkam po drodze Gdynia-ZAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBecia Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Dzień dobry wszystkim! Ćwierkające ptaki za oknem powoli zwiastują wiosnę i na co nabieram ochotę to na wyprawę w góry! Nie jestem wprawionym tatromaniakiem ale w zeszłym roku miałam ogromną przyjemność jechać trasą rowerową VeloDunajec i przy okazji trochę pochodziłam po górach i chciałabym kontynuować tą przygodę w tym roku. Szukam również chętnych do wypraw górskich lub osób do których mogłabym się przyłączyć. W mojej krwi płynie miłość do natury i sportu dlatego myślę, że góry to kolejna z przygód, która sprawi mi ogromną radość. Jestem z pomorza. Wprawdzie planowałabym coś dopiero na maj ale czas tak szybko leci, że postanowiłam już teraz napisać. Pozdrawiam i wysyłam dużo energii bo idzie wiosna!!! Edytowane 23 Lutego 2021 przez BBecia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Hejka ! Witam wszystkich Tatromaniaków (miłośników innych Gór również) ! Od jakiegoś czasu tu zaglądam więc najwyższa pora się przedstawić. Jestem Krzysiek ze Śląska a dokładnie z Gliwic. W Taterki jeżdżę już od dobrych kilku...nastu lat. Wcześniej było to zwykle raz w roku na kilka, kilkanaście dni raczej latem i jesienią. Jednak w ostatnich latach zdarzało się częściej i parę fajnych wyzwań (szczytów i nie tylko) udało się zrealizować. Góry lubię za to, że są piękne, czasami niebezpieczne ale tu zawsze można naładować akumulatory, poczuć się wolnym a i czasami przeżyć ciekawą przygodę. Obecnie najczęściej bywam w Tatrach inne polskie Góry traktuję raczej jako rozgrzewkę (przetarcie) przed wyjazdem w Taterki . Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów i do zobaczenia na szlakach ! Edytowane 26 Lutego 2021 przez Krzysiek Zd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 hour ago, Krzysiek Zd said: inne polskie Góry To jakieś są? Słyszałem gdzieś o Górach Pieprzowych... A i te nasze Tatry bidne, ciasne i zadeptane ;< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) @Q'bot i dobrze słyszałeś tylko to jakieś pa...Górki ( pewnie mają też swój urok ). Nawet są też inne trochę wyższe Góry. A Taterki masz rację trochę bidne i zadeptane ..... ale za to jakże urokliwe. Edytowane 18 Marca 2021 przez Krzysiek Zd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 3 godziny temu, Q'bot napisał: To jakieś są? Słyszałem gdzieś o Górach Pieprzowych... A i te nasze Tatry bidne, ciasne i zadeptane ;< @Q'bot nie podrabiaj @J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 godzinę temu, Krzysiek Zd napisał: @Q'bot i dobrze słyszałeś tylko to jakieś pa...Górki ( pewnie mają też swój urok ). Nawet są też inne trochę wyższe Góry . A Taterki masz rację trochę bidne i zadeptane ... ale za to jakże urokliwe Hej @Krzysiek Zd, miło powitać wśród Tatromaniaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 17 godzin temu, Q'bot napisał: A i te nasze Tatry bidne, ciasne i zadeptane ;< no widzę że dojrzałeś do eksploracji gór większych i dzikszych -gratuluję słusznej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) To ja proponuję pić w Tatrach. Najpierw pić, potem biegać. Bo gdy zaczniesz od biegania, to będzie Cię suszyć BTW. Zawsze myślałem, że gdy ktoś mieszka w Krakowie, to co weekend jest w Tatrach na spacerze... Edytowane 15 Marca 2021 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 12 hours ago, szesc_kolorow said: Ja zawsze myślałem, że ludzie ze Śląska wolą chodzić pod powierzchnią Ziemi, a nie wspinać się wyżej Przestrzeń pod powierzchnią jest mocno ograniczona, a człowieków 6 milionów, więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gała Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Hej, jutro wybieram się na Krywań, czy ktoś wie jak sytuacja z przejazdem samochodem na Słowację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi