Mnich Admin Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czołem Tatroholicy! Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi i cali Liczę na ciepłe i serdeczne przyjęcie. Żywię nadzieję, że już niebawem wszyscy będziemy na szczycie! Czego sobie, jak i nam wszystkim życzę. A tymczasem zabieram się za czytanie forumowych tematów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonaXC Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Hej, jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać Nazywam się Monika i aktualnie mieszkam w Katowicach. Choć moje serce dawno temu skradła słowacka Mała Fatra, to polskie Tatry też kocham i już się nie mogę doczekać, aż cała ta pandemia minie, żeby można było znów w spokoju wyruszyć na szlak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, MonaXC napisał: Hej, jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać Nazywam się Monika i aktualnie mieszkam w Katowicach. Choć moje serce dawno temu skradła słowacka Mała Fatra, to polskie Tatry też kocham i już się nie mogę doczekać, aż cała ta pandemia minie, żeby można było znów w spokoju wyruszyć na szlak Serwus Monika! Wszyscy czekamy na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Chętnie poznam osoby chętne do wspólnej wędrówki;) Miło mi Was wszystkich poznać, do zobaczenia na szlaku!;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 6 minut temu, MałaMi napisał: Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Chętnie poznam osoby chętne do wspólnej wędrówki;) Miło mi Was wszystkich poznać, do zobaczenia na szlaku!;-) Ale nam trudną zagadkę na przywitanie zadałaś ! Może ktoś zgadnie ?.... Witamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 15 minut temu, MałaMi napisał: Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Chętnie poznam osoby chętne do wspólnej wędrówki;) Miło mi Was wszystkich poznać, do zobaczenia na szlaku!;-) Czołem Aga, Lublin piękne miasto Do zobaczenia na szczytach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Tatromen napisał: Ale nam trudną zagadkę na przywitanie zadałaś ! Może ktoś zgadnie ?.... Witamy ! poziom trudności naprawdę wysoooki, skupcie się;-) Witajcie jeszcze raz;-) Bardzo mi miło;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 godziny temu, MałaMi napisał: poziom trudności naprawdę wysoooki, skupcie się;-) Witajcie jeszcze raz;-) Bardzo mi miło;-) Dobra , jak każesz , witamy jeszcze raz , witaj ! Nam też bardzo miło ! Może jakaś podpowiedź co do tego na jakim szlaku się zobaczymy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 16 godzin temu, MałaMi napisał: Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Chętnie poznam osoby chętne do wspólnej wędrówki;) Miło mi Was wszystkich poznać, do zobaczenia na szlaku!;-) no wreszcie ktoś z mojego miasta! Witamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dnia 27.04.2020 o 23:27, Tatromen napisał: Dobra , jak każesz , witamy jeszcze raz , witaj ! Nam też bardzo miło ! Może jakaś podpowiedź co do tego na jakim szlaku się zobaczymy ? Poznać osobiście takich wyjątkowych ludzi byłoby cudownie;-) Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się na szlaku ( a może lepiej na szczycie ) na Szpiglas, może Czerwone Wierchy, Krzyżne, Zawrat;-) poziom trudności średni, łatwy już mam za sobą;-) Jakby ktoś chętny to zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 22 minuty temu, MałaMi napisał: Poznać osobiście takich wyjątkowych ludzi byłoby cudownie;-) Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się na szlaku ( a może lepiej na szczycie ) na Szpiglas, może Czerwone Wierchy, Krzyżne, Zawrat;-) poziom trudności średni, łatwy już mam za sobą;-) Jakby ktoś chętny to zapraszam Jak tylko będzie bezpiecznie to chętnie Poziom średni OK a jakbyś chciała troszkę trudniej to też będzie z kim Miło będzie też zjeść razem szarlotkę w schronisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, MałaMi napisał: Poznać osobiście takich wyjątkowych ludzi byłoby cudownie;-) Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się na szlaku ( a może lepiej na szczycie ) na Szpiglas, może Czerwone Wierchy, Krzyżne, Zawrat;-) poziom trudności średni, łatwy już mam za sobą;-) Jakby ktoś chętny to zapraszam Ja planuję dwa weekendy zrobić w maju ( o ile oczywiście otworzą TPN, bo od poniedziałku będzie można już na legalu nocować). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 21 godzin temu, Nobody napisał: Jak tylko będzie bezpiecznie to chętnie Poziom średni OK a jakbyś chciała troszkę trudniej to też będzie z kim Miło będzie też zjeść razem szarlotkę w schronisku Szarlotkę zawsze i wszędzie;-) Jeśli miałabym iść z kimś bardziej doświadczonym to i poziom trudności mogę zwiększyć;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 7 minut temu, MałaMi napisał: Szarlotkę zawsze i wszędzie;-) Jeśli miałabym iść z kimś bardziej doświadczonym to i poziom trudności mogę zwiększyć;-) Myślę że w tym roku trzeba się będzie dostosować i iść tam gdzie wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Dnia 27.04.2020 o 21:03, MałaMi napisał: Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Jeszcze nigdy nie byłam w Lublinie a słyszałam że jest tam dużo zabytków do zwiedzenia. Bardzo chciałabym zobaczyć Lubelską Trasę Podziemną bo interesuję się historią polskich zabytków. Szłaś tą trasą ? Warto pojechać ? A może poleciłabyś coś jeszcze godnego uwagi Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 35 minut temu, Nobody napisał: Jeszcze nigdy nie byłam w Lublinie a słyszałam że jest tam dużo zabytków do zwiedzenia. Bardzo chciałabym zobaczyć Lubelską Trasę Podziemną bo interesuję się historią polskich zabytków. Szłaś tą trasą ? Warto pojechać ? A może poleciłabyś coś jeszcze godnego uwagi LUblin to spokojne i piękne miasto. Szłam tą trasą, ale dawno temu, ale zdecydowanie polecam, naprawdę podziemia robią wrażenie, w ogóle Stare Miasto jest klimatyczne i godne uwagi. Poza tym polecam również muzeum na Majdanku, Muzeum na Zamku a dla relaksu Skansen, gdzie odbywają się różne imprezy na powietrzu. Warto przyjechać i pozwiedzać, zapraszam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 28 minut temu, MałaMi napisał: LUblin to spokojne i piękne miasto. Szłam tą trasą, ale dawno temu, ale zdecydowanie polecam, naprawdę podziemia robią wrażenie, w ogóle Stare Miasto jest klimatyczne i godne uwagi. Poza tym polecam również muzeum na Majdanku, Muzeum na Zamku a dla relaksu Skansen, gdzie odbywają się różne imprezy na powietrzu. Warto przyjechać i pozwiedzać, zapraszam serdecznie. Byłem w zeszłym roku na Festiwalu Sztukmistrzów i zakochałem się w ty mieście. Piękna starówka, zwłaszcza dzielnica żydowska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Deptak i fontanna po remoncie są przepiękne. Władze dbają o rozwój, dlatego też miasto jest promowane a w sezonie letnim jest naprawdę dużo ciekawych imprez. Warto przyjechać i tak jak Mnich zakochać się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 23 godziny temu, MałaMi napisał: Warto przyjechać i tak jak Mnich zakochać się Jestem stała w uczuciach a moje serce już dawno temu skradły Tatry ale odwiedzę na pewno jak już będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Witamy na forum , do zobaczenia na szlakach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 10 minut temu, EMI napisał: Hej. Witam wszystkich Tatromaniaków. Kocham jak Wy nasze Tatry. Myślę że się kiedyś spotkamy na szlakach. Do zo.... Witaj! Liczymy, że aktywnie włączysz się w nasze forumowe życie. Do zo na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 godziny temu, EMI napisał: Dzięki panowie za przywitanie. Miło mi. Na szlakach tak , na forum...zobaczymy??? Fankom gór również dziękuje. Żeby nie było że tylko panowie są mili... Witaj i do zobaczenia w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 9 minut temu, EMI napisał: Koleżanka zawsze mówi że panowie to są często mili jak coś potrzebują a ciekawe czy plecak w górach poniosą? Zależy od sytuacji , komu i co będzie w plecaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 16 minut temu, EMI napisał: Koleżanka zawsze mówi że panowie to są często mili jak coś potrzebują a ciekawe czy plecak w górach poniosą? Nie wiem, jak inni, ale ja to jestem urodzonym szerpą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 godzinę temu, EMI napisał: Koleżanka zawsze mówi że panowie to są często mili jak coś potrzebują a ciekawe czy plecak w górach poniosą? Panowie są mili z natury tylko czasem o tym zapominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi