Jump to content

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Cześć, W większości śledziłem FB ale czas dołączyć do forum :) Od dzieciaka poruszam się na nogach i zarazem po górach jak tylko jest czas. Hobbystycznie i zawodowo jestem połączony z outdoorem ja

Posted Images

Hej, jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać ?

Nazywam się Monika i aktualnie mieszkam w Katowicach. Choć moje serce dawno temu skradła słowacka Mała Fatra, to polskie Tatry też kocham ?

i już się nie mogę doczekać, aż cała ta pandemia minie, żeby można było znów w spokoju wyruszyć na szlak ?

• Like ! 3
1 godzinę temu, MonaXC napisał:

Hej, jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać ?

Nazywam się Monika i aktualnie mieszkam w Katowicach. Choć moje serce dawno temu skradła słowacka Mała Fatra, to polskie Tatry też kocham ?

i już się nie mogę doczekać, aż cała ta pandemia minie, żeby można było znów w spokoju wyruszyć na szlak ?

Serwus Monika! Wszyscy czekamy na lepsze czasy ?

Guest Tatromen
6 minut temu, MałaMi napisał:

Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. Chętnie poznam osoby chętne do wspólnej wędrówki;) Miło mi Was wszystkich poznać, do zobaczenia na szlaku!;-)

Ale nam trudną zagadkę na przywitanie zadałaś ! ?? Może ktoś zgadnie ?.... Witamy ! ??

Guest Tatromen
2 godziny temu, MałaMi napisał:

:classic_biggrin: poziom trudności naprawdę wysoooki, skupcie się;-) Witajcie jeszcze raz;-) Bardzo mi miło;-)

Dobra , jak każesz ??, witamy jeszcze raz , witaj !? Nam też bardzo miło ! ? Może jakaś podpowiedź co do tego na jakim szlaku się zobaczymy ? ??

Dnia 27.04.2020 o 23:27, Tatromen napisał:

Dobra , jak każesz ??, witamy jeszcze raz , witaj !? Nam też bardzo miło ! ? Może jakaś podpowiedź co do tego na jakim szlaku się zobaczymy ? ??

Poznać osobiście takich wyjątkowych ludzi byłoby cudownie;-) Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się na szlaku ( a może lepiej na szczycie ? ) na Szpiglas, może Czerwone Wierchy, Krzyżne, Zawrat;-) poziom trudności średni, łatwy już mam  za sobą;-) Jakby ktoś chętny to zapraszam

• Like ! 1
Guest Nobody
22 minuty temu, MałaMi napisał:

Poznać osobiście takich wyjątkowych ludzi byłoby cudownie;-) Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się na szlaku ( a może lepiej na szczycie ? ) na Szpiglas, może Czerwone Wierchy, Krzyżne, Zawrat;-) poziom trudności średni, łatwy już mam  za sobą;-) Jakby ktoś chętny to zapraszam

Jak tylko będzie bezpiecznie to chętnie ? Poziom średni OK a jakbyś chciała troszkę trudniej to też będzie z kim ?  Miło będzie też zjeść razem szarlotkę w schronisku ?

1 godzinę temu, MałaMi napisał:

Ja planuję dwa weekendy zrobić w maju ( o ile oczywiście otworzą TPN, bo od poniedziałku będzie można już na legalu nocować). 

• Like ! 1
21 godzin temu, Nobody napisał:

Jak tylko będzie bezpiecznie to chętnie ? Poziom średni OK a jakbyś chciała troszkę trudniej to też będzie z kim ?  Miło będzie też zjeść razem szarlotkę w schronisku ?

Szarlotkę zawsze i wszędzie;-) Jeśli miałabym iść z kimś bardziej doświadczonym to  i poziom trudności mogę zwiększyć;-)

Guest Nobody
7 minut temu, MałaMi napisał:

Szarlotkę zawsze i wszędzie;-) Jeśli miałabym iść z kimś bardziej doświadczonym to  i poziom trudności mogę zwiększyć;-)

Myślę że w tym roku trzeba się będzie dostosować i iść tam gdzie wpuszczą ?? 

Guest Nobody
Dnia 27.04.2020 o 21:03, MałaMi napisał:

Cześć, jestem Agnieszka i mieszkam w Lublinie. 

Jeszcze nigdy nie byłam w Lublinie a słyszałam że jest tam dużo zabytków do zwiedzenia. Bardzo chciałabym zobaczyć Lubelską Trasę Podziemną bo interesuję się historią polskich zabytków. Szłaś tą trasą ? Warto pojechać ?? A może poleciłabyś coś jeszcze godnego uwagi ?

Edited by Nobody
35 minut temu, Nobody napisał:

Jeszcze nigdy nie byłam w Lublinie a słyszałam że jest tam dużo zabytków do zwiedzenia. Bardzo chciałabym zobaczyć Lubelską Trasę Podziemną bo interesuję się historią polskich zabytków. Szłaś tą trasą ? Warto pojechać ?? A może poleciłabyś coś jeszcze godnego uwagi ?

LUblin to spokojne i piękne miasto. Szłam tą trasą, ale dawno temu, ale zdecydowanie polecam, naprawdę podziemia robią wrażenie, w ogóle Stare Miasto jest klimatyczne i godne uwagi. Poza tym polecam również muzeum na Majdanku, Muzeum na Zamku a dla relaksu Skansen, gdzie odbywają się różne imprezy na powietrzu. Warto przyjechać i pozwiedzać, zapraszam serdecznie. 

• Like ! 2
28 minut temu, MałaMi napisał:

LUblin to spokojne i piękne miasto. Szłam tą trasą, ale dawno temu, ale zdecydowanie polecam, naprawdę podziemia robią wrażenie, w ogóle Stare Miasto jest klimatyczne i godne uwagi. Poza tym polecam również muzeum na Majdanku, Muzeum na Zamku a dla relaksu Skansen, gdzie odbywają się różne imprezy na powietrzu. Warto przyjechać i pozwiedzać, zapraszam serdecznie. 

Byłem w zeszłym roku na Festiwalu Sztukmistrzów i zakochałem się w ty mieście. Piękna starówka, zwłaszcza dzielnica żydowska.

• Like ! 1
Guest Nobody
23 godziny temu, MałaMi napisał:

Warto przyjechać i tak jak Mnich zakochać się ?

Jestem stała w uczuciach a moje serce już dawno temu skradły Tatry ale odwiedzę na pewno jak już będzie można?

• 2 weeks later...
Guest Nobody
3 godziny temu, EMI napisał:

Dzięki panowie za przywitanie. Miło mi. Na szlakach tak , na forum...zobaczymy???

Fankom gór również dziękuje.?

Żeby nie było że tylko panowie są mili...??  Witaj i do zobaczenia w Tatrach ?

Guest Tatromen
9 minut temu, EMI napisał:

Koleżanka zawsze mówi że panowie to są często mili jak coś potrzebują ?a ciekawe czy plecak w górach poniosą???

Zależy od sytuacji , komu  i co będzie w plecaku ? ??

Guest Nobody
1 godzinę temu, EMI napisał:

Koleżanka zawsze mówi że panowie to są często mili jak coś potrzebują ?a ciekawe czy plecak w górach poniosą???

Panowie są mili z natury tylko czasem o tym zapominają ?