vatra Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Widok na Czarny Staw Gąsienicowy z Przełęczy Karb. Piękne miejsce i cudowne wspomnienia ze wspólnego wędrowania Edytowane 6 Września 2020 przez vatra 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 20 godzin temu, vatra napisał: Widok na Czarny Staw Gąsienicowy z Przełęczy Karb. Piękne miejsce i cudowne wspomnienia ze wspólnego wędrowania @vatra @Karol Kliński dzięki 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 @Karol Kliński spotkanie było tak super i tyle wrażeń i wspomnień pozostało że będziemy pewnie do tego wracać wiele razy i w wielu miejscach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) To ja pozdrawiam z drugiej strony Taterek - jest woda, więc się chyba mieszczę w temacie Zdjęcia, i to jescze z telefonu, nie oddadzą piękna miejsc, które dzisiaj odwiedziłem...i nie chodzi mi tutaj tylko o rejony ze zdjęć - ale praktycznie o całą wycieczkę na Koprowy, którą dzisiaj odbyłem. Super wrażenia jak na pierwszy raz na Słowacji i lecę do odpowiednich wątków na forum, bo coś tam niby czytałem, gdzie iść, ale muszę zaplanować coś na jutro a nie od dziś wiadomo, że najlepszych fachowców mamy tutaj Edytowane 8 Września 2020 przez staroń 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @staroń piękne te chmury na zdjęciach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @Zośka taak, a obawiałem się, że zepsują wszystko, uwielbiam góry w takiej odsłonie (zasłonie :D) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @staroń a jak widoki ze szczytu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Ze szczytu mam niewiele z telefonu, więcej robiłem aparatem, ale nie wziąłem kabelka, żeby na bieżąco zgrywać na laptopa Jak wrócę i znajdę czas i jak będzie o czym pisać, to wrzucę jakąś relację 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @staroń, piękne zdjęcia , Koprowy uwielbiam. Jeżeli chodzi o wodospady na SK to np. Skok (poniżej zdjęcia), polecam dolinę Młynicką i dalej przez Bystrą Ławkę do doliny Furkotnej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @Kasia K jest to w planach, dużo zależy od pogody i od tego, czy moje nogi, i tak już lekko przetyrane przed tym wyjazdem nie powiedzą w którymś momencie \'dość|" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) To i ja wstawiam "stawową" fotkę zrobioną w czasie jednej z wędrówek zlotu Tatromaniaka Edytowane 8 Września 2020 przez karpasani 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Dnia 7.09.2020 o 20:15, Karol Kliński napisał: @vatra@jaaga76Dziewczyny, fajnie się z Wami wędrowało i nie mam wątpliwości, że to nie ostatnia nasza wspólna wycieczka w Tatry. Wielkie dzięki za przesympatyczny weekend. Ja też wrzucam kilka swoich fotek Ładne macie buty, ładne. A tak naprawdę, to piękne te zdjęcia. Nieprawdopodobnie niebieskie niebo. Często organizujecie takie spotkania forumowe? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 przepraszam za Offtop ale ktoś tu pisał aby już nie zachęcać więcel ludzi do odwiedzenia Tatr. PIreneje są też ciekawe i nawet trochę do Tatr podobne a wodospad mają zacny Wielka Kaskada Gavarnie spada z 422 metrów foty z doliny i z góry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @J@n napisz coś więcej. Foty bardzo zachęcające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @J@n takie Offtopy to ja rozumiem Przyłączam się do prośby @jaaga76 o więcej informacji zdjęcia również mile widziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 2 godziny temu, Zośka napisał: @J@n takie Offtopy to ja rozumiem Przyłączam się do prośby @jaaga76 o więcej informacji zdjęcia również mile widziane I ja poczytam chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Takie pleso to ja rozumiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @staroń ja również rozumiem takie pleso 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A nasza Piąteczka też jest super Tak wyglądała w sobotę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Jeden z najpiękniejszych tatrzańskich stawów. Dolina Ciężka. @vatra jak jeszcze nie byłaś to koniecznie musisz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Przed chwilą, RudaMaRysia napisał: Ołaa ale fota! Teraz to na pewno i ja tam zawitam ❤ Ja dopiero odkryłam tę dolinę ale takich widoków jak na wejściu i z samej doliny już dawno nie widziałam. Na pewno tam wrócę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) @RudaMaRysiaTo tylko godzinka drogi dość ostro w górę i jesteś w innej bajce. Zobaczyłam Rysy, Wysoką, Ganek , Młynarza itp. od innej strony a ze ścieżki którą się wchodzi widać Gerlach, Jaworowe, Małą Wysoką...same cuda Edytowane 13 Września 2020 przez Zośka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @Zośka Nawet niedawno byłam już gdzieś blisko bo widziałam Ciężki Wodospad, który spada z progu doliny ale w samej dolinie jeszcze nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Dnia 13.09.2020 o 20:10, Zośka napisał: Jeden z najpiękniejszych tatrzańskich stawów. Dolina Ciężka. Eee. A Zmarzły w Ciężkiej nie jest czasem ładniejszy ? Edytowane 26 Września 2020 przez Artur S 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) @Artur S też jest piękny ale mnie urzekła ta zielona oaza ciszy i spokoju w otoczeniu wspaniałych szczytów @RudaMaRysia @vatra to jest must have Edytowane 14 Września 2020 przez Zośka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi