Krzysiek Zd Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Jeszcze taki znalazłem - Wyżni Rohacki Wodospad bardzo stara fotka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Krzysiek Zd i tu jesteś górą bo w tym miejscu niestety jeszcze nie byłam i nie mogę się pochwalić podobną fotką. Mam nadzieję że w tym sezonie to się zmieni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, vatra napisał: Mam nadzieję że w tym sezonie to się zmieni!!! @vatra na pewno .... ja w każdym razie bardzo polecam te rejony. Kiedyś byłem tam ponad tydzień i trzeba przyznać, że jest gdzie chodzić. Można sobie zrobić wycieczkę edukacyjną Doliną Rohacką przez Rohackie Stawy jest też tam kilka fajnych wodospadów. Polecam również Grań Rohaczy od Bufetu Rohackiego przez Rakoń, Wołowiec, Rohacze do Smutnej przełączy oczywiście jest to najbardziej popularny odcinek tzw. OPTZ więc musisz się przygotować, że ruch na szlaku będzie większy (wystarczy trochę wcześniej wyjść by ominąć tłumy) . Można też sobie tą trasę wydłużyć o Trzy Kopy, Hrubą Kopę i Banikov (to odcinek gdzie jest troszkę emocji, niewielnie trudności techniczne i trochę więcej żelastwa) do Banikowskiej Przłęczy i zejście Spaloną Doliną (cała ta pętelka z Adamculi to ok. 9,5h ale po drodze jest wiele atrakcji więc trzeba pilnować czasu) tak właśnie szliśmy ostatnio. Od Adamculi już po zmroku ..... No i oczywiście ostatnia część OPTZ - od Pachoła przez Spaloną Kopę, Salatyny do Brestowej tu już prawie bez trudności i chyba jeden taki dziwnie długi łańcuszek Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Krzysiek Zd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Skok z zeszłorocznej wycieczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 4 godziny temu, vatra napisał: @Krzysiek Zd i tu jesteś górą bo w tym miejscu niestety jeszcze nie byłam i nie mogę się pochwalić podobną fotką @vatra jak tylko otworzą granice to jestem pewien, że będziesz mogła się pochwalić ..... nie jedną i to dużo lepszą fotką . Też chciałbym w te stawki na spokojnie wrócić bo w zeszłym roku nie starczyło już niestety czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Krzysiek Zd napisał: jak tylko otworzą granice Bardzo czekam na to, bardzo!!! Lubię nowe miejsca, lubię zawalczyć o to, czego jeszcze nie zdobyłam ale też lubię wracać do starych, ukochanych zakamarków. Kocham słowackie Tatry i nawet jak teraz rozmawiamy to zaczynam bardzo, bardzo tęsknić Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez vatra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 To jest jedno z takich miejsc, które bardzo lubię. Kraina wodospadów Małej Zimnej Wody 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Chochołowski potok. Trudno nie zachwycać się tak czystym, błyszczącym i cudnie szumiącym potokiem. Oczywiście wiosną są najpiękniejsze! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 @vatra ja widzę, że miłość do Chocho się pogłębia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: @vatra ja widzę, że miłość do Chocho się pogłębia I tęskniąc sobie zadaję pytanie:Czy to jest przyjaźń? Czy to jest kochanie? (jakby co to Grechuta) Edytowane 7 Maja 2021 przez vatra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 40 minut temu, vatra napisał: (jakby co to Grechuta) Młodszemu pokoleniu warto powiedzieć (bo chyba raczej nie przypomnieć) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 3 minuty temu, jaaga76 napisał: Młodszemu pokoleniu warto powiedzieć (bo chyba raczej nie przypomnieć) Kocham Grechutę jak potoki górskie i wydaje mi się że wszyscy mają tak samo ale być może masz rację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Taki mały wodospad ze Zmarzłego Stawu Gąsienicowego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Jakby mało wody było, dzis wodospady na Ścieżce nad reglami Na sekundę nie przestało padać 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Czarnostawiańska Siklawa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Wodospad ze Zmarzłego Stawu Gąsienicowego w nieco innej odsłonie trochę wyżej 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Mokra Jama. Ładny ten stawek jest 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @vatra bardzo ładany w dodatku kolejny to Twojej przebogatej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 18 minut temu, Krzysiek Zd napisał: kolejny to Twojej przebogatej kolekcji Taaak, w tym sezonie mam zamiar znacząco wzbogacić tę kolekcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Wodospad ze szlaku na Przełęcz pod Chłopkiem (chyba nie ma nazwy) i z nieco innej perspektywy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 50 minut temu, Krzysiek Zd napisał: Wodospad ze szlaku na Przełęcz pod Chłopkiem (chyba nie ma nazwy) Chyba trzeba mu jakąś nazwę wymyślić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 8 minut temu, vatra napisał: Chyba trzeba mu jakąś nazwę wymyślić Może ktoś ma jakieś ciekawe propozycje bo szkoda żeby taki fajny wodospad a nazwy nie posiadał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Wodospad w Sopotni Wielkiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Dnia 1.07.2021 o 10:25, vatra napisał: Mokra Jama. Ładny ten stawek jest Śliczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @wjesna to co spotkanie przy wodospadzie w Sopotni W. może nawet @jaaga76 będzie zainteresowana ? A może ktoś jeszcze ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi