Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Fajnie byłoby tam teraz posiedzieć Edytowane 7 Listopada 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 No fajnie by było, piękny szlak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 38 minut temu, Tatromen napisał: Jak masz za co to siedź ja wolę chodzić !!!! Ja też wolę chodzić ale czasem fajnie na chwilę usiąść i się pozachwycać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Warto!!! Nieważne ile ta chwila trwa tylko ile dla nas znaczy !!! A w górach każda chwila jest niepowtarzalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 A to co za stawek???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 No kolor to może się zgadza ale........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 To nie zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Zmarzły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Fibi bingo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 17 minut temu, Kasia K napisał: Fibi bingo!! Co wygrałam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 10 godzin temu, Tatromen napisał: Tak trzeba od razu , ile dla Nas znaczy hmm , z Tobą to bym siedział i siedział , taki niepowtarzalny !!!! No to jesteśmy umówieni Przyjmuję wyzwanie Zobaczymy kto dłużej wysiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 OK !!! Niech będzie leżenie Ale to chyba w nocy bo na leżąco to tylko gwiazdy można podziwiać a nie tatrzańskie panoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Mini wodospadzik/źródełko pod Baranią Górą. Woda zmrożona i bardzo smaczna :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 7 godzin temu, Tatromen napisał: Spróbuj gwiazdy podziwiać leżąc na brzuchu !!!! Chyba mrówki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Te spotkania to zwykła ściema! Mijałem dzisiaj parę wodospadów i nikogo nie spotkałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 A ja tam zawsze kogoś spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) No dzisiaj wyjątkowo nawet pół kaczki nie było (chociaż moze i dobrze, byłoby to co najmniej przerażające ) Edytowane 18 Listopada 2019 przez staroń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 34 minuty temu, staroń napisał: No dzisiaj wyjątkowo nawet pół kaczki nie było (chociaż moze i dobrze, byłoby to co najmniej przerażające ) No to specjalnie dla Ciebie cała kaczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 49 minut temu, staroń napisał: No dzisiaj wyjątkowo nawet pół kaczki nie było (chociaż moze i dobrze, byłoby to co najmniej przerażające ) A pół kaczki wystarcza na obiad dla 4 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Na talerzu lubię, ale niekoniecznie na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Tutaj też pustki, nie może byc! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 To pustki nie zależą od pory doby? Bo ja golę łysinę raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 10 godzin temu, staroń napisał: Tutaj też pustki, nie może byc! Kaczki też nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie sprawdzałem bo trzeba by było zejść na dół a ja wolałem iść w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi