sickboy777 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ale miejscówa! Wyłożyłbym się na tej zielonej trawce i tak leżał przez pół dnia, gapiąc się dookoła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @sickboy777 ja poleżałam tam chyba godzinę a potem przyszło tam dwóch Słowaków i mówili że schodzą z Wagi więc nadstawiłam uszy, podkręciłam ostrość i chyba następnym razem znajdę tę ścieżkę na Wagę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dnia 14.09.2020 o 17:30, Zośka napisał: ..... i chyba następnym razem znajdę tę ścieżkę na Wagę Nie zapomnij zabrać solidnego kasku. Pod samą Wagę jest mega krucho, osypuje się co tylko może. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 2 minuty temu, Artur S napisał: Nie zapomnij zabrać solidnego kasku. Pod samą Wagę jest mega krucho, osypuje się co tylko może. Będę pamiętać. A jak z orientacją w terenie ? Widać tę ścieżkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @Artur S jest takie miejsce w Tatrach, w którym Ty jeszcze nie byłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 14 minutes ago, Zośka said: A jak z orientacją w terenie ? Widać tę ścieżkę ? To jest piarg, więc w sumie ciśniesz stylem dowolnym, osuwającym Czasem ktoś gdzieś jakieś kopce ułoży, ale szybko się dekomponują... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) @vatraGiewont na przykład. A tak poważnie, to przynajmniej po polskiej stronie całkiem sporo - szczególnie takich, gdzie jest zawsze tłok. @ZośkaA co do ścieżki to już kolega @Q'bot napisał wszystko. Edytowane 15 Września 2020 przez Artur S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Jeszcze nie jesiennie ale lato już powoli odchodzi. Pozdrowienia z pięknej Doliny Batyżowieckiej w której nie jest wcale cicho bo świstaki słychać z dookoła 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Wodospady Małej Zimnej Wody. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @vatra CUDNA fota❤❤❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @jaaga76 kiedyś planowałam sobie że przejdę na spokojnie szlakiem wodospadów Małej Zimnej Wody i pooglądam dokładnie wszystko i udało się. Zdarzyła sie taka okazja i to było naprawdę piękne♥ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @vatra opisz, pleasssss.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Jedną w miarę udaną fotkę udało mi się zrobić zanim mgła zasłoniła świat.... 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 @Artur S jedna ale jaka piękna 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Dnia 14.09.2020 o 14:32, Zośka napisał: ......ale mnie urzekła ta zielona oaza ciszy i spokoju w otoczeniu wspaniałych szczytów......... Po głębszym zastanowieniu się w deszczowy dzionek i sięgnięciu w najdalsze zakamarki pamięci i dysku, może powolutku przekonam się do Twojego zdania...... ......no, ale z kolei tu też jest spokojnie i szczyty są....... Edytowane 26 Września 2020 przez Artur S 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Patrząc z dołu na próg Ciężkiej nawet się nie spodziewałam że tam takie cuda się chowają 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) To ja tak, żeby choć trochę wrócić do tematu przewodniego tego wątku, bo dawno żadnego wodospadu nie było. To taki malutki może....(no nie aż tak malutki, bo podobno ma 65 metrów wysokości ) Edytowane 27 Września 2020 przez Artur S 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Dnia 26.09.2020 o 09:09, Artur S napisał: Po głębszym zastanowieniu się w deszczowy dzionek i sięgnięciu w najdalsze zakamarki pamięci i dysku, może powolutku przekonam się do Twojego zdania...... Tu jest bardziej zielono niż nad Zielonym Kieżmarskim Edytowane 29 Września 2020 przez Zośka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Wspomnienie... Dolina Białej Wody... zeszły rok...dawno... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @jaaga76 widzę, że też nad Zasłonistą Turnią były siwe chmurki. Ciekawe miejsce ta Kacza Dolina, bo na kilkanaście bytnosci może trzy razy było tam błękitne niebo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 55 minut temu, Artur S napisał: @jaaga76 widzę, że też nad Zasłonistą Turnią były siwe chmurki. Ciekawe miejsce ta Kacza Dolina, bo na kilkanaście bytnosci może trzy razy było tam błękitne niebo. @Artur S racja! To już Kacza. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 A tak było w czerwcu w Dolinie Pięciu Stawów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 To jak ma być przy wodospadzie,to ja przypomniałem sobie o takim malutkim wodospadziku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Siklawa w deszczu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Wodospad Obrowski - Fotka zrobiona miesiąc temu w Dolinie Małej Zimnej Wody. Pogoda dopisała wtedy,było super. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi