vatra Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, wjesna napisał: Aż cały czarny zrobił, żeby rumieniec ukryć, speszony Twym zachwytem. Ano widzisz @wjesna szwędam się po tych górach już tak długo, gapię się na te same skały, albo w tę samą wodę a zachwytu mi jakoś nie ubywa... Zmieniają się tylko pory roku, pory dnia, pogoda a wszystko inne pozostaje bez zmian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 ........A czas płynie i płynie, ty wędrujesz, ty gnasz Przemijają kolejne jesienie Żółte liście na drodze spadają w piach Gasną ognisk czerwone płomienie............. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 5 minut temu, barbie609 napisał: ........A czas płynie i płynie, ty wędrujesz, ty gnasz Przemijają kolejne jesienie Żółte liście na drodze spadają w piach Gasną ognisk czerwone płomienie............. Przemierzyłeś już prawie tysiąc drógJeszcze tysiąc przed sobą maszAle ty nie rezygnuj, dalej idźChwytaj dzień za dniem i swój czas, czas, cenny czas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) On 1/25/2022 at 10:46 AM, vatra said: Przemierzyłeś już prawie tysiąc dróg Jeszcze tysiąc przed sobą masz Ale ty nie rezygnuj, dalej idź Chwytaj dzień za dniem i swój czas, czas, cenny czas Fajny tekst.. Oryginalny czy zapozyczony? Szukam, szukam i nic... Edytowane 29 Marca 2022 przez Rpsot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 2 minuty temu, Rpsot napisał: tekst to skad zapozyczony.. Nie podam Ci autora ja go po prostu pamiętam : ognisko , gitara , flanelowe koszule i naście lat na karku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Masz jakies nagranie tej piosenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Tu jest pełny tekst http://ww.wolosatki.pl/index.php/bieszczady z nagraniem się nie zetknąłem. A w czasach kiedy śpiewaliśmy to przy ognisku nikt o nagrywaniu nie myślał.Kasetowy Grundig był za duży i za ciężki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpsot Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 19 minutes ago, barbie609 said: Tu jest pełny tekst http://ww.wolosatki.pl/index.php/bieszczady z nagraniem się nie zetknąłem. A w czasach kiedy śpiewaliśmy to przy ognisku nikt o nagrywaniu nie myślał.Kasetowy Grundig był za duży i za ciężki. Dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 16 godzin temu, Rpsot napisał: Masz jakies nagranie tej piosenki? Nie wiem czy jest ta piosenka ale ten klimacik jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) A tu już całkiem klimatyczne Ze specjalną dedykacją dla @barbie609 Edytowane 30 Marca 2022 przez vatra 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Wyżni Rohacki Wodospad 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Czarny Staw Gąsienicowy był tu już prezentowany w wersji czarnej, zielonej, niebieskiej, szarej i granatowej. Tym razem jednak to zdecydowanie biały staw, chociaż foto jest z pierwszego dnia jesieni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 @vatraa mnie się wydaje, ze jest bardziej czarny. Taka głęboka czern, w surowych biało -czarnych górach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 3 minuty temu, wjesna napisał: @vatraa mnie się wydaje, ze jest bardziej czarny. Taka głęboka czern, w surowych biało -czarnych górach. Z kobietami o kolorach to lepiej się nie wdawać w rozkminy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 4 minuty temu, vatra napisał: Z kobietami o kolorach to lepiej się nie wdawać w rozkminy Masz rację, bo ja widzę dużo szarego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 @vatra piękne zdjęcia. Przypominają mi takie analogowe fotografie na kliszy. Bardzo klimatyczne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Dnia 29.03.2022 o 16:18, barbie609 napisał: ognisko , gitara , flanelowe koszule i naście lat na karku. Wszystko się zgadza z tym że mając naście lat w podobnym anturażu śpiewałem szanty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Zimowa kolorystyka dominuje więc może dla ożywienia klimatu takie małe wspomnienie z jesiennej wędrówki nad Zielony Staw Kieżmarski. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 1 minutę temu, vatra napisał: z jesiennej wędrówki nad Zielony Staw Kieżmarski. Widzę ,że koleżanka ma tu poważne zaległościa zdjęcia super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 4 minuty temu, barbie609 napisał: Widzę ,że koleżanka ma tu poważne zaległościa zdjęcia super Oj tak zdecydowanie częściej jestem w górach niż na forum ale ciągle jeszcze wierzę że to się zmieni, oczywiście jeśli chodzi o aktywność forumową 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 @vatra fajnie znowu oglądać Twoje zdjęcia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 @vatra WRESZCIE!!!!❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 13 minut temu, jaaga76 napisał: @vatra WRESZCIE!!!!❤ Przyznaję że to forum zachowuje ciągle jakiś ciekawy, miły i przyciągający klimat czuję się trochę jakbym po dłuższej nieobecności wróciła do domu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Aja mam takie, całkiem zimowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Dnia 13.02.2023 o 19:07, vatra napisał: Oj tak zdecydowanie częściej jestem w górach niż na forum ale ciągle jeszcze wierzę że to się zmieni, oczywiście jeśli chodzi o aktywność forumową Zazdrość już mnie zeżarła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi