Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tatrzańskie wodospady, urocze górskie stawy i szumiące potoki! Towarzyszą nam w czasie niemal wszystkich naszych wędrówek. Słuchamy ich odgłosów i podziwiamy piękno. Jedne są bardzo popularne i często odwiedzane, inne mniej znane, malutkie, ukryte wśród skał. Czasem mijając je nie potrafimy ich dokładnie nazwać ale cieszymy się ze spotkania z nimi, zwłaszcza w czasie letnich upałów! Zapraszam Was do podzielenia się Waszymi wrażeniami, opiniami i zdjęciami! Może macie jakieś ulubione? Na zdjęciu potok Biała Woda w Dolinie Kieżmarskiej. Spotkałam go w czerwcu na szlaku prowadzącym nad Zielony Staw Kieżmarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 W drodze na Przełęcz pod Chłopkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A tu Niebieski Staw pod Rysami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kolejno - wrzesień, listopad, czerwiec i kwiecień. Uwielbiam to miejsce... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dolina Pięciu Stawów Spiskich we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dnia 2.09.2019 o 21:10, Natalia D napisał: Tatrzańskie wodospady, urocze górskie stawy i szumiące potoki! Towarzyszą nam w czasie niemal wszystkich naszych wędrówek. Słuchamy ich odgłosów i podziwiamy piękno. Jedne są bardzo popularne i często odwiedzane, inne mniej znane, malutkie, ukryte wśród skał. Czasem mijając je nie potrafimy ich dokładnie nazwać ale cieszymy się ze spotkania z nimi, zwłaszcza w czasie letnich upałów! Zapraszam Was do podzielenia się Waszymi wrażeniami, opiniami i zdjęciami! Może macie jakieś ulubione?.......... Moich ulubionych jest cała masa ....najbardziej lubię takie przy których można spocząć bez tłoku. Tutaj mały wodospadzik i na następnym zdjęciu staw z którego wypływa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isgenaroth Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ten Czarny też lubie, mimo że dziś zielony. Zdjęcie LIVE że tak powiem, pozdrowienia z najlepszego miejsca na Ziemi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 A to brzeg Czarnego Stawu o 6.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Samo mi wyszło pod nogi razem zjadłyśmy śniadanie na kamieniu ! Edytowane 6 Września 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Chyba zapomnieliście o naszej Wielkiej Siklawie O każdej porze roku jest piękna mnie najbardziej podoba się latem i jesienią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @Natalia D Wszystkie zdjęcia zrobione Wielkiej Siklawie są piękne, bo ona sama w sobie jest bardzo fotogeniczna Można powiedzieć, że co roku jestem w tym miejscu i zawsze jest tutaj pięknie. Najmniej okazji mam być tutaj po południu, gdyż wracam z Piąteczki przeważnie innym szlakiem, bez względu na to, czy nocuję w schronisku, czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Siklawa najładniejsza wiosną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @staroń Nigdy nie miałam okazji być tutaj w zimie, czego bardzo żałuję Piękne zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Polecam To był maj 2018, więc w sumie połowa wiosny, no ale pogoda faktycznie, zimowa śniegu mnóstwo, ale dzięki temu okolica wyglądała zupełnie inaczej, niż ją do tej pory znałem Jeszcze takie wygrzebałem z tego wyjazdu, prawie nie było ludzi, cisza totalna! Edytowane 8 Września 2019 przez staroń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 No to może mój ulubiony tatrzański staw. Podpadnę zapewne miłośnikom Morskiego Oka, ale jak dla mnie ( miłośnika miejsc odludnych ) - najpiękniejszy jest Zielony Kaczy. Do kompletu na drugiej stareńkiej fotce wypływający z Kaczej Doliny Hviezdoslavov vodopad. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) 47 minut temu, Natalia D napisał: @Artur S Nie podpadłeś wprost przeciwnie Brawo za oryginalność upodobań!!! Skoro tak to pomorduję Was jeszcze jednym odległym i prawie zapomnianym miejscem, do którego chciałbym wrócić ( tym razem wodospad bardzo kiepskiej jakości, bo daleko od ścieżki i na dodatek przy pochmurnej pogodzie). " W ciemnosmreczyńskich skał zwaliska,Gdzie pawiookie drzemią stawy, ".......J.Kasprowicz Edytowane 9 Września 2019 przez Artur S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Dolina Pięciu Stawów z troszkę innej perspektywy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikaB Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mnie też tam było zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 2 minuty temu, Tatromen napisał: Z tej strony jeszcze Zielonego i schronu nie widziałem , super !!!! A myślałam że Ty już wszystko w Tatrach widziałeś ???!!! Miło że można Cię jeszcze czymś zaskoczyć. To ze szlaku na Jagnięcy Szczyt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Przed chwilą, Tatromen napisał: A ja czarno to widzę !!!! Zdejmij okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 1 minutę temu, Tatromen napisał: Nie lubię jagnięciny !!!!Domyśliłem się !!!! Może zacznę w dzień chodzić !!!! Fajny szlak, no chyba że za łatwy dla Ciebie ? Ale fajne widoki we wszystkie strony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 A mnie było baaardzo mgliście i mokro, także mało było widać Chyba najbardziej moją pelerynę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 To też w pewnym sensie wodospad !!! Bardzo przydatny w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi