Jump to content

Spotkania przy wodospadzie!

Guest

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeden z najpiękniejszych tatrzańskich stawów. Dolina Ciężka. @vatra jak jeszcze nie byłaś to koniecznie musisz ?

A nasza Piąteczka też jest super? Tak wyglądała w sobotę ?

Ze szczytu mam niewiele z telefonu, więcej robiłem aparatem, ale nie wziąłem kabelka, żeby na bieżąco zgrywać na laptopa ? Jak wrócę i znajdę czas i jak będzie o czym pisać, to wrzucę jakąś relację

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam , mam pytanie vatra do ciebie czym ty robisz tak piekne foty jaki to aparat nie dosc ze takie wyrazne to i nie wiem jak to opisac realistyczne no super doslownie :). Niby moj aparat ma sporo pikseli az nadto jak nawet na tv 4k ae one nigdzy tak ostre nie wychodza mi dziwne to jakby wcale tylu pikseli moj aparat nie mial ;(

• Like ! 1
11 godzin temu, podroznik napisał:

Witam , mam pytanie vatra do ciebie czym ty robisz tak piekne foty jaki to aparat nie dosc ze takie wyrazne to i nie wiem jak to opisac realistyczne no super doslownie :). Niby moj aparat ma sporo pikseli az nadto jak nawet na tv 4k ae one nigdzy tak ostre nie wychodza mi dziwne to jakby wcale tylu pikseli moj aparat nie mial ;(

Zdjęcia robię telefonem Xiaomi Redmi Note 7.  Ma aparat 48 mpx + opcje pro i to wszystko? Sama nie wiem dlaczego zdjęcia tak wychodzą ale cieszę się, że się podobają. Bardzo lubię je robić a zwłaszcza w górach, no więc może tu cała tajemnica??

• Like ! 5
Dnia 17.08.2020 o 12:07, vatra napisał:

Zdjęcia robię telefonem Xiaomi Redmi Note 7.  Ma aparat 48 mpx + opcje pro i to wszystko? Sama nie wiem dlaczego zdjęcia tak wychodzą ale cieszę się, że się podobają. Bardzo lubię je robić a zwłaszcza w górach, no więc może tu cała tajemnica??

No to teraz to sie zdziwilem bo juz myslalem o lustrznce jakiejs drogiej a tu telefon hm ;). A moglabys mi podrzucic na meila zdjecie w oryginalnym rozmiarze zebym zobaczyl sobie ? moze byc cos z tej doliny 5 stawow ewenutalnie jak szlas prze swistowke to widok z daleka na stawy i szczyty ?. Tak bym zobaczyl jak z wiekszej odleglosci wypadaja foty :)