vatra Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Czarnostawiańska Siklawa. VID_20200623_122811.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 I jeszcze Dwoista Siklawa. VID_20200623_134547.mp4 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Długi i Zadni Staw Gąsienicowy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Troszkę pienińskiej wody - Wąwóz Homole. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Batyżowiecka Siklawa Kacza Siklawa Wielicka Siklawa Edytowane 8 Lipca 2020 przez Mateusz Z 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 To chyba mój ulubiony staw Potrafi ktoś po zdjęciach zgadnąć, który to? Zdjęcia robił mój znajomy (na Instagramie vir00z) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wygląda jak Zmarzły Staw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 8 godzin temu, rapapacz napisał: Nie mam pojęcia gdzie to, ale fota pierwsza klasa! Super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 23 godziny temu, rapapacz napisał: To chyba mój ulubiony staw Potrafi ktoś po zdjęciach zgadnąć, który to? Czarny Gąsienicowy? Super zdjęcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Dnia 14.07.2020 o 21:15, piterson777 napisał: Wygląda jak Zmarzły Staw Otóż tak, @piterson777! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 To miejsce ma niepowtarzalny klimat, serce gór 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Wodospad Skok w Dolinie Młynickiej. Bardzo ładne miejsce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Komentarz chyba zbędny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 @vatra miodek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Chyba trochę gorąco się zrobiło więc może taki chłodny stawek! To jeden z pięciu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podroznik Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Witam , mam pytanie vatra do ciebie czym ty robisz tak piekne foty jaki to aparat nie dosc ze takie wyrazne to i nie wiem jak to opisac realistyczne no super doslownie :). Niby moj aparat ma sporo pikseli az nadto jak nawet na tv 4k ae one nigdzy tak ostre nie wychodza mi dziwne to jakby wcale tylu pikseli moj aparat nie mial ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wodospadzik ,,Szum" w podkrakowskich dolinkach. Może i niewielki ale tu króluje i naprawdę robi szum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 11 godzin temu, podroznik napisał: Witam , mam pytanie vatra do ciebie czym ty robisz tak piekne foty jaki to aparat nie dosc ze takie wyrazne to i nie wiem jak to opisac realistyczne no super doslownie :). Niby moj aparat ma sporo pikseli az nadto jak nawet na tv 4k ae one nigdzy tak ostre nie wychodza mi dziwne to jakby wcale tylu pikseli moj aparat nie mial ;( Zdjęcia robię telefonem Xiaomi Redmi Note 7. Ma aparat 48 mpx + opcje pro i to wszystko Sama nie wiem dlaczego zdjęcia tak wychodzą ale cieszę się, że się podobają. Bardzo lubię je robić a zwłaszcza w górach, no więc może tu cała tajemnica 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 3 godziny temu, vatra napisał: Zdjęcia robię telefonem Xiaomi Redmi Note 7. Mam dokładnie ten sam Czarna Młaka i Rohacze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podroznik Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dnia 17.08.2020 o 12:07, vatra napisał: Zdjęcia robię telefonem Xiaomi Redmi Note 7. Ma aparat 48 mpx + opcje pro i to wszystko Sama nie wiem dlaczego zdjęcia tak wychodzą ale cieszę się, że się podobają. Bardzo lubię je robić a zwłaszcza w górach, no więc może tu cała tajemnica No to teraz to sie zdziwilem bo juz myslalem o lustrznce jakiejs drogiej a tu telefon hm ;). A moglabys mi podrzucic na meila zdjecie w oryginalnym rozmiarze zebym zobaczyl sobie ? moze byc cos z tej doliny 5 stawow ewenutalnie jak szlas prze swistowke to widok z daleka na stawy i szczyty ?. Tak bym zobaczyl jak z wiekszej odleglosci wypadaja foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris30 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 szukam własnie takich miejsc ślicznie,gdzie moge podejsć na fotki takich miejsc? .Moja baza to Pttk Kalatówki prosze na priv info maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @podroznik zobacz w relacjach z wycieczek temat "Na Kozi Wierch z Doliny Pięciu Stawów" albo "Od Przełęczy Świnickiej do Przełęczy Kondrackej" tam jest więcej zdjęć z dalekiej perspektywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podroznik Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 witaj, nie wiem czy ja nie umiem szukac czy jak ale nigdzie nie widzialem takich tematow co tu piszesz a sa tam tylko 3 strony czy moglbym prosic linka do tych twoich zdjec z tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Sobotnia Ciężka Siklawa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Bielovodski Potok. Cudownie czysta woda w sercu zielonego, tajemniczego lasu. Przepiękne miejsce! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi