jaaga76 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Krzysiek Zd napisał: @wjesna to co spotkanie przy wodospadzie w Sopotni W. może nawet @jaaga76 będzie zainteresowana ? A może ktoś jeszcze ? Jestem!!! Kiedy??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 21 minut temu, jaaga76 napisał: Jestem!!! Kiedy??? @jaaga76 już jesteś przy wodospadzie? To musisz jeszcze zrobić fajną fotkę a potem zrobisz jaszcze tą fajną trasę, którą Ci polecałem i wrzucisz te piękne foty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 22 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: @jaaga76 już jesteś przy wodospadzie? To musisz jeszcze zrobić fajną fotkę a potem zrobisz jaszcze tą fajną trasę, którą Ci polecałem i wrzucisz te piękne foty foteczka w czwartek, albo w środę! Traska przyjęta do realizacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 16 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: to co spotkanie przy wodospadzie w Sopotni W. może nawet @jaaga76 będzie zainteresowana ? A może ktoś jeszcze ? Będę szybko, bo znalazłam ostatnio taki sprzęt na szlaku, leciutko używany, ale w stanie bardzo dobrym. To mnie tam na dole złapcie, żebym zamiast ,,przy "nie skończyła ,,w" wodospadzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 11 godzin temu, wjesna napisał: Będę szybko, bo znalazłam ostatnio taki sprzęt na szlaku, leciutko używany, ale w stanie bardzo dobrym. Kogoś wywieźli i taki super sprzęcik porzucili Faktycznie 'igiełka' stan idealny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Byłam i nikogo nie bylo...buuuu.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Wodospady Zimnej Wody 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 13 godzin temu, jaaga76 napisał: Byłam i nikogo nie bylo...buuuu.... Moze wszyscy byli w tym kiosku obok na lodach włoskich. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Wodospadzik mający swój początek w Małym Żabim Jaworowym Stawie Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Artur S 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Rohacki Wodospad. Może na spotkanie to nie jest najlepsze miejsce bo żeby stanąć bliżej, trzeba wdrapać się po mokrych kamieniach i pokonać przeszkody jakimi są powalone drzewa ale sam wodospad jest naprawdę piękny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 @vatra mam trochę podobną fotkę A Wyżni Rohacki Wodospad rzeczywiście niezwykle piękny 20210912_173912.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 1 minutę temu, Krzysiek Zd napisał: mam trochę podobną fotkę @Krzysiek Zd muszę powiadomić admina że kradniesz mi foty bo jak inaczej to wytłumaczyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 8 minut temu, vatra napisał: @Krzysiek Zd muszę powiadomić admina że kradniesz mi foty bo jak inaczej to wytłumaczyć? Haha....może tym, że też ostatnio udało mi się tam dotrzeć Trochę gorzej było z powrotem ale to już zupełnie inna kwestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 8 minut temu, Krzysiek Zd napisał: ale to już zupełnie inna kwestia ...trochę jak z wątku "Mieszkańcy Tatr" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Kilka zdjęć z wczorajszego halnego spaceru nad Zmarzły Staw. Taniec fal na Czarnym Stawie Gąsienicowym to był niesamowity spektakl szkoda że nie udało mi się dokładniej uchwycić tego na fotkach ale na żywo po prostu piękne Na zdjęciach są naturalne kolory. Edytowane 4 Października 2021 przez vatra 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @vatrasuper fotki , a na stawie to prawie sztorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 26 minut temu, barbie609 napisał: @vatrasuper fotki , a na stawie to prawie sztorm To wszystko działo się w ciągu kilkunastu minut przejścia wzdłuż stawu. Zabawa się skończyła kiedy weszłam w tłum, który na szczęście gromadzi się tylko w jednym miejscu, tam gdzie kończy się dojście do stawu. Ciekawe, bo kilkanaście metrów dalej już są pustki a ludzie tłoczą się w tym jednym miejscu. Ale to dobrze Oczywiście im wyżej tym pustki coraz większe 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Śliczne zdjęcia, niebo podzieliło się kolorem ze stawem. Ruda jesień trawy wybarwiła. A halny widać nie tylko w głowach mącie ale i w stawach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 godzinę temu, wjesna napisał: Śliczne zdjęcia, niebo podzieliło się kolorem ze stawem. Ruda jesień trawy wybarwiła. A halny widać nie tylko w głowach mącie ale i w stawach. Ale pięknie napisałaś Tak było naprawdę, rozsądek nakazywał wracać bo wiatr się wzmagał ale trudno się było oderwać od tych widoków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Takie małe cudo z dzisiejszego spaceru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Przy Siklawie wczoraj 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Wodospadzik niedaleko Zmarzłego Stawu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dnia 18.10.2021 o 10:30, wjesna napisał: Przy Siklawie wczoraj Ale już chłodem daje.... piękna fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Chyba mam tu spore zaległości bo zdjęcie jest jeszcze z listopada ale lepiej późno... Takie wieczorne zachwyty nad Czarnym Gąsienicowym 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, vatra napisał: Takie wieczorne zachwyty nad Czarnym Gąsienicowym Aż cały czarny zrobił, żeby rumieniec ukryć, speszony Twym zachwytem. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi