wjesna Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Myślę, że Giewont ma w nosie co o nim myślą 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Witam serdecznie Zbyszek. Pasjonat fotografii od czasu do czasu zaliczy się jakiś szczyt, aczkolwiek trochę ich było. Chyba z 5 XD Pozdrawiam 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk99 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w góry nie ruszam się bez apteczki . Po powrocie z gór plecak zamieniam na medyczny a kask wspinaczkowy na hełm strażacki . Do zobaczenia na górskim szlaku ! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Cześć @Medyk99, fajnie że do nas dołączyleś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Witaj Medyku w gronie miłośników gór i górek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @Medyk99 jest zainteresowany udziałem w naszym grudniowym spotkaniu. Fajnie, że będziesz z nami, choć mam nadzieję, że po apteczkę sięgał nie będziesz. No chyba, że po glukozę Witaj na forum tatrzański druhu! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienko Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Witam! Mam na imię Bartosz, mam 25 lat i lubię chodzić po górach Mój tato mnie tym zaraził, za co mu bardzo dziękuję! A teraz tylko powoli fascynację górami pielęgnuję Gdy nie jestem zajęty pracą bądź obowiązkami, to uwielbiam spędzić czas przy dobrej książki fantasy, grzebnąć w samochodzie (stare, ale posłuszne, już w wiele miejsc mnie zawiozło) oraz wspólnie ze znajomymi zagrać czy to w gierkę na komputerze, czy to w planszówkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 24 minutes ago, Gienko said: Witam! Witamy w naszych skromnych progach Teraz powinieneś wsiąść ze znajomymi do swego zabytkowego pojazdu, wspiąć się na jakiś zacny szczyt w Tatrach, wyciągnąć książkę fantasy/planszówkę i pograć ze znajomymi 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @Gienko miło Cię powitać wśród Tatromaniaków! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienko Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 17 godzin temu, Q'bot napisał: Witamy w naszych skromnych progach Teraz powinieneś wsiąść ze znajomymi do swego zabytkowego pojazdu, wspiąć się na jakiś zacny szczyt w Tatrach, wyciągnąć książkę fantasy/planszówkę i pograć ze znajomymi W tym roku mam już wyjazd zaliczony, także w przyszłym roku na pewno to rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 19 godzin temu, Gienko napisał: grzebnąć w samochodzie (stare, ale posłuszne, już w wiele miejsc mnie zawiozło) Witaj @Gienko ! Miło poznać miłośnika gór i mechaniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Dnia 27.09.2020 o 20:56, Medyk99 napisał: Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w góry nie ruszam się bez apteczki Do zobaczenia na górskim szlaku ! Miło będzie na górskim szlaku spotkać kogoś kto pomaga innym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Zośka byle @Medyk99 nie musiał z apteczki korzystać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.asia Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Cześć, jestem Basia i jestem z Poznania. Kocham góry, tam odpoczywam najlepiej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. PS. Bardzo ciekawe forum. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Witaj @B.asia w gronie najfajniejszych Tatromaniaków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 14 minut temu, B.asia napisał: Cześć, jestem Basia i jestem z Poznania. Kocham góry, tam odpoczywam najlepiej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. PS. Bardzo ciekawe forum. No ba! Jesteśmy przekonani, że z Tobą na pokładzie będzie jeszcze ciekawsze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Cześć @B.asia! Miło Cię poznać ( choć może znamy się już z Chochołowskiej?). Witaj w drużynie!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Serwus @B.asia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Cześć, Mam na imię Agnieszka i jestem z Bełchatowa (lódzkie). Zostawiłam serce w Tatrach dopiero w tym roku ❤ Myślę jednak, że mimo zdobycia już kilkunastu szczytów podczas urlopu, wszystko jeszcze przede mną ? Już planuję kolejne wyprawy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Przed chwilą, broszka80 napisał: Już planuję kolejne wyprawy... nie planuj, Tatry są brzydkie, przepełnione, zaśmiecone a miejscowi zedrą z Ciebie ostatnią koszulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 12 minut temu, J@n napisał: nie planuj, Tatry są brzydkie, przepełnione, zaśmiecone a miejscowi zedrą z Ciebie ostatnią koszulę J@n hehe dobre Na szczęście dwa tygodnie urlopu wystarczyło mi, żeby się zorientować, o której wychodzić na jaki szlak, żeby uniknąć tłumów jak znaleźć budżetowy nocleg i nawet darmowe parkingi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 1 godzinę temu, broszka80 napisał: Na szczęście dwa tygodnie urlopu wystarczyło mi, żeby się zorientować, o której wychodzić na jaki szlak, żeby uniknąć tłumów jak znaleźć budżetowy nocleg i nawet darmowe parkingi i jakie szczyty zdobyłaś ? wrzuć proszę zdjęcia i opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 12 minut temu, J@n napisał: i jakie szczyty zdobyłaś ? wrzuć proszę zdjęcia i opisy Ale to chyba nie w tym temacie Dopiero się zarejestrowałam i przeglądam forum co i gdzie Tymczasem moje tegoroczne wycieczki w Tatry to (w kolejności 2 weekendy plus długi urlop): 1. Giewont z parkingu w Dolinie Strążyska, 2. Czerwone Wierchy (Małołączniak, Krzesanica, Ciemniak) z parkingu Gronik, 3. Szpiglasowy Wierch z Palenicy przez D5SP do MO, 4. Przełęcz Krzyżne i Świstówka Roztocka z Palenicy przez D5SP do MO, 5. Przełęcz Zawrat z Ronda Jana Pawła II do Palenicy, 6. Rysy z Palenicy, 7. Świnica i Kasprowy z Ronda Jana Pawła II, 8. Orla Perć (Zawrat -> Krzyżne) z Parkingu w Brzezinach, 9. ponownie Rysy z Palenicy, 10. Tatry Zachodnie (Trzydniowiański, Kończysty, Jarząbczy, Starorobociański) z parkingu w Dolinie Chochołowskiej, 11. Kościelec z Ronda Jana Pawła II, 12. Mięguszowiecka Przełęcz pod Chłopkiem z Palenicy (przy okazji Szczyt Pośredni i Czarny), 13. Czerwona Ławka ze Starego Smokovca od strony Teryho chaty do Zbojnickiej chaty, 14. Grań Rohaczy z parkingu pod Spalenou przez Rakoń i Wołowiec (Rohacz Ostry, Płaczliwy, Hruba Kopa, Banikov) 15. Krywań z parkingu Tri Studnicky, 16. Kozia Przełęcz od Ronda Jana Pawła do Palenicy, 17. ponownie Zawrat od Ronda Jana Pawła II do Palenicy, 18. Gęsia Szyja z Doliny Filipka, 19. Kawałek Orlej od Zawratu do Koziej Przełęczy z Ronda Jana Pawła II do Palenicy. Ogarniam na razie fotki, część już jest na moim profilu https://www.facebook.com/Broszka80 Jak się tutaj zorientuję, to coś wrzucę i napiszę... Tymczasem jeden kolażyk z ostatniego dnia pobytu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @broszka80 - to się nazywa mieć mocne wejście Witaj wśród przyjaznych Ci duszyczek i poczuj się u nas, jak na tatrzańskim szczycie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszka80 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: @broszka80 - to się nazywa mieć mocne wejście Witaj wśród przyjaznych Ci duszyczek i poczuj się u nas, jak na tatrzańskim szczycie. Bardzo dziękuję Właśnie nadrabiam zaległości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi