Mnich Moderator 1,792 Posted February 4 Share Posted February 4 1 minutę temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem 🙂 Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich 🙂 Do zobaczenia na szlaku! 🙂 Witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś 🙂 Liczę, że będziesz aktywnym uczestnikiem naszych forumowych dyskusji . Wszelkie relacje i zdjęcia mile widziane. Jak byś miała jakieś pytania, wal jak w dym 😛 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted February 4 Share Posted February 4 8 minut temu, Zakochana w górach napisał: Cześć Tatromaniacy! Wypada się przywitać, tak więc oto jestem 🙂 Mieszkam w stolicy i jeżdżę w góry tak często, jak tylko mogę, czyli w zależności od pogody, możliwości i ekipy średnio 3-4 razy w roku. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła podzielić się z wami relacją z bieszczadzkich podbojów, bo aktualnie zamierzam uderzać w tamte rejony. Widziałam zakładkę "inne góry", więc raczej nie jest to forum stricte tatrzańskie, tak więc liczę na miłe przyjęcie przez miłośników gór wszelakich 🙂 Do zobaczenia na szlaku! 🙂 Góry kochamy wszelakie, ale najbardzie Tatry 🥰. Witaj między nami! 2 Quote Link to post Share on other sites
Shear 100 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Cześć! Założyłem w końcu konto po X latach śledzenia Tatromaniaka (głównie newsów, czasem forum) anonimowo 😉 Pochodzę z Katowic, ale mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. W Tatry chodzę od dawna, ale dopiero od 2-3 sezonów zacząłem w zimie i to teraz mój główny obiekt zainteresowań. Między innymi ze względu na to, że zima łagodniej obchodzi się z moimi kolanami (Peseloza😇). Czekan i raki nie są mi obce, mam na swoim koncie zimowe wejścia np. na Kościelec, Kozi Wierch... Jestem również nieaktywnym (ze względu na pracę w korpo 😛) instruktorem narciarskim. Jednak, żeby trochę sformalizować wiedzę / wyeliminować błędy na które może nie zwracam uwagi, planuję zrobić kurs zimowej turystyki (Marzec tego roku). Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu 🤩). Pozdrowienia. Edited February 5 by Shear 6 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 182 Posted February 5 Share Posted February 5 6 minut temu, Shear napisał: mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. Jak ja Ci zazdroszczę!!! ...oczywiście w pozytywnym znaczeniu 😉 1 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted February 5 Share Posted February 5 @Shear fajnie, że się wyszedłeś cienia. Dziel się z nami doświaczeniem, fotami i pomysłami. Odwdzięczymy się tym samym. 😊 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,792 Posted February 5 Share Posted February 5 31 minut temu, Shear napisał: Cześć! Założyłem w końcu konto po X latach śledzenia Tatromaniaka (głównie newsów, czasem forum) anonimowo 😉 Pochodzę z Katowic, ale mieszkam od prawie 10 lat w Rabce-Zdrój. W Tatry chodzę od dawna, ale dopiero od 2-3 sezonów zacząłem w zimie i to teraz mój główny obiekt zainteresowań. Między innymi ze względu na to, że zima łagodniej obchodzi się z moimi kolanami (Peseloza😇). Czekan i raki nie są mi obce, mam na swoim koncie zimowe wejścia np. na Kościelec, Kozi Wierch... Jestem również nieaktywnym (ze względu na pracę w korpo 😛) instruktorem narciarskim. Jednak, żeby trochę sformalizować wiedzę / wyeliminować błędy na które może nie zwracam uwagi, planuję zrobić kurs zimowej turystyki (Marzec tego roku). Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu 🤩). Pozdrowienia. Bez cienia przesady napiszę, że lepiej trafić nie mogłeś 🙂 Witam Cię kawałkiem oscypka i borowikową 🙂 Jeśli towarzyszka moich górskich wojaży @jaaga76wita Cię tak serdecznie, to ja już nic nie mam dodania. Fajnie, że jesteś! 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Shear 100 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 3 godziny temu, Zakochana w górach napisał: 😉 3 godziny temu, jaaga76 napisał: 😊 3 godziny temu, Mnich Moderator napisał: Fajnie, że jesteś! Dzięki za miłe przywitanie 😄 Nie omieszkam wobec tego się podzielić, ostatnio bawiłem się GoPro przy wyjściach na Kozi i Kościelec. To pierwsze wrzuciłem do odpowiedniego działu, jakby ktoś chciał obadać drugie to jest na kanale 😉 Edited February 5 by Shear 6 Quote Link to post Share on other sites
J@n 534 Posted February 5 Share Posted February 5 6 godzin temu, Shear napisał: Marzy mi się wypad na Mont Blanc (jak zdrowie i hajs pozwoli - może uda się w Czerwcu 🤩). życzę powodzenia, witam i liczę na filmiki z Białej Góry 2 Quote Link to post Share on other sites
nie_umiem_w_czekan 26 Posted February 18 Share Posted February 18 Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! 6 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,792 Posted February 18 Share Posted February 18 1 minutę temu, nie_umiem_w_czekan napisał: Hej! Jestem Marta. Fakt, że jestem na forum zawdzięczam niedawnemu wyjazdowi w góry ze zwariowaną @jaaga76 i poznaniu fantastycznej ekipy ( @vatra, @barbie609, Ignacy). Do zobaczenia na szlaku! My już mieliśmy okazję się poznać w innych, wirtualnych okolicznościach 😛 Cieszę się, że mogłem pomóc. Kiedyś też nie umiałem, ale wiesz, praktyka czyni mistrza. Witaj w tatrzańskiej watasze. Czuj się u nas lepiej niż na Krupówkach. I do zo we wrześniu 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 106 Posted February 22 Share Posted February 22 Pozdrawiam wszystkich - dziś bardziej teoretyk niż Tatromaniak - zrobiło sie zbyt gęsto w Tatrach wiec niezbyt często planuje tam spacer .. ..ale po mniej zaludnionych "krzakach" chadzam. .....a i fotki z Taterek popodziwiać lubię..🙂 7 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted February 22 Share Posted February 22 Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku 😀. 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 106 Posted February 23 Share Posted February 23 12 godzin temu, jaaga76 napisał: Hej @Lexi, witamy na forum. Ponieważ nawet najlepsza teoria wymaga sprawdzenia do szybkiego spotkania na górskim szlaku 😀. Jeśli tylko bywasz w górach w tygodniu to na pewno to nastąpi...a najprawdopodobniej już kiedyś miało miejsce..😉 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted February 23 Share Posted February 23 @Werniks Ignacy, jak miło Cię widzieć na forum 😊. Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,206 Posted February 23 Share Posted February 23 Witaj @Werniks dobrze że tu jesteś 👍😉 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,792 Posted February 27 Share Posted February 27 @Lexi@Werniks - solą i chlebem witam Was na najprawdopodobniej najlepszym forum tatrzańskim w tej części globu 🙂 Liczę na Waszą aktywność, piękne zdjęcia i górską energię. Gdyby coś, zawsze do usług 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
aye8 79 Posted March 11 Share Posted March 11 Cześć Tatromaniacy 😊 Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat 😊 i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze relacje 👍 Pozdrawiam i do poczytania... 11 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted March 11 Share Posted March 11 Hej @aye8 , witamy w Tatromaniackim światku😊. Czuj się jak u siebie. Do poczytania, ale przede wszystkim do zobaczenia na szlaku! 3 Quote Link to post Share on other sites
wwwojo 210 Posted March 12 Share Posted March 12 (edited) Dzień Dobry @aye8 przyjemnego czytania, wędrowania i odlatywania w magię Gór🙂 Edited March 12 by wwwojo poprawa tekstu 2 Quote Link to post Share on other sites
StygMat17 15 Posted March 27 Share Posted March 27 Cześć, W większości śledziłem FB ale czas dołączyć do forum :) Od dzieciaka poruszam się na nogach i zarazem po górach jak tylko jest czas. Hobbystycznie i zawodowo jestem połączony z outdoorem jako Doradca klienta w sklepach ze sprzętem. Pasjonat sportu ale i sprzętu- zawsze chętnie służę wiedzą i pomocą 10 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted March 27 Share Posted March 27 Hej @StygMat17, miło nam! Dobrze mieć profesjonalistę na pokładzie. Czuj się z nami najlepiej 😀 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,500 Posted March 28 Share Posted March 28 @StygMat17 fajnie mieć tu na forum profesjonalnego konsultanta🙂. Witaj ! 1 Quote Link to post Share on other sites
Mrtio 28 Posted April 15 Share Posted April 15 StygMat17 Witam serdecznie może będę miał w końcu z kim jeździć w góry z Lublina 😁 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts