Jump to content

Bieżące informacje

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@J@n - to pierwsze i ostatnie ostrzeżenie z mojej strony. Zastanów się nad tym, co piszesz, a jeśli w obliczu tragedii nie wiesz, jak się zachować, to postaraj się zachować przyzwoicie.  Twój wpi

Dzięki Panowie? Jesteście wspaniali !  Magnorum non est laus sed admiratio. 

Dzisiaj jest Dzień Przewodników i Ratowników górskich! Szacunek i wielkie dzięki za to co robicie żebyśmy mogli bezpiecznie wędrować. Samych udanych akcji i szczęśliwych powrotów do domu!!!

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Dnia 1.03.2021 o 08:32, Luk_ napisał:

Na profilu Romana na fb pojawiły się zdjęcia z Rysy Sky 24h autorstwa Jana Nyki ?

Dla mnie najlepsze jest chyba to: ?

FB_IMG_1614583840971.jpg

@Luk_@Krzysiek Zd We wtorek (chyba 23,03 a może 24.03)  można posłuchać prelekcji Ficka w ramach DNI Turystyki (online). Wklejam linka z programem https://amu.edu.pl/wiadomosci/events/xviii-dni-turystyki2 

Edited by jaaga76
  • Like ! 1
  • 2 weeks later...
11 godzin temu, Q'bot napisał:

Teraz będą ciekawsze newsy i zdjęcia - "Bryczka wraz z turystami i koniem eksplodowała z powodu przegrzania ogniw litowo jonowych" ?

Super!!!

A tak bardziej na poważnie w tym temacie to zawsze zadziwia mnie jedna sprawa. Żadne Vivy itp.inspektorki obrończynie , miłośniczki , nie mówią co stanie się z tymi końmi kiedy przestaną wozić turystów, Nie wiedzą? ,  a może wypierają tą informację, że zdecydowana ich większość po prostu pojedzie do rzeźni.

8 hours ago, barbie609 said:

a może wypierają tą informację, że zdecydowana ich większość po prostu pojedzie do rzeźni.

Pytanie jaką decyzję podjąłby koń?

Bo ja jestem zwolennikiem eutanazji, więc może część z zainteresowanych zamiast łazić w kółko tym samym asfaltem przez całe życie (ja mam dość gdy przejdę tamtędy raz na kilka lat), wolałaby po prostu 'nie być'?

Nie wiem jaką decyzję podjąłby koń. Chodziło mi raczej o   pewne zakłamanie przekazu  dotyczącego  tego problemu w wykonaniu organizacji ,,pro zwierzęcych.,, Co do przechodzenia tamtędy to ja też nie cierpię i jak mam ochotę odwiedzić schronisko w Roztoce to zasuwam szlakiem od Wierch Porońca przez Rusinkę i  polanę Pod Wołoszynem a ten odcinek do zejścia do schroniska to prawie biegiem?

• 2 weeks later...