Q'bot Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Ważne wydarzenie - nowa kamera na kamery.topr.pl z widokiem na chochoły^^ P.S. Ciekawe czy się kiedyś doczekamy podglądu live w jakiejś znośnej rozdzielczości... Edytowane 12 Października 2020 przez Q'bot 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Komunikat: po nicy sypnęło w niższych partiach gór... Jeju już!........ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Ale ile puchu .... ładnie się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 No to się nie nacieszyłem jesienią w górach ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Spokojnie będzie jeszcze ciepło tylko pokazuje .że będzie ostra zima. Przynajmniej mamy fan z moimi chłopakami chyba pierwszy bałwan w górach 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) @Daerkopolo imponująca rzeźba I chyba kogoś znajomego mi przypomina Edytowane 13 Października 2020 przez Zośka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Dziś mija 31 lat od śmierci Jerzego Kukuczki. https://www.sport.pl/inne/7,64998,26429418,widzialem-jak-jerzy-kukuczka-spada-nie-slyszalem-zadnego-krzyku.html#s=BoxOpMT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Warto przeczytać, ku przestrodze: https://tatromaniak.pl/aktualnosci/probowalem-utrzymac-sie-na-powierzchni-ale-snieg-zaczal-wciagac-mi-rece-relacja-z-wypadku-lawinowego-w-tatrach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ewidentnie nie uczyła się od najlepszych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 https://www.youtube.com/watch?v=JmCrtxELFqc apetor uczy się wciąż... i coraz bardziej lubi Polskę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Dziś smutna rocznica https://tatromaniak.pl/aktualnosci/poczulismy-drzenie-ziemi-i-uslyszelismy-huk-lawina-uderzyla-w-lod-czarnego-stawu-relacja-swiadka-tragedii-pod-rysami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzisiaj https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/74384/Lawina_w_Tatrach_przysypala_dwoch_turystow_zdjecia_z_ladowiska.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-02-23/aleksander-doba-zmarl-na-szczycie-kilimandzaro-mowil-ze-jest-szczesliwy/ chyba bym tak chciał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Prawdziwy Cyborg . 9 razy w warunkach zimowych to jest jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Hmm...musiał sobie chyba zrobić jakąś małą 'drzemkę' w schronie dlatego 'tylko' 9 . Ale i tak jest prze... Kozak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Ciekawe ile piwa po drodze wychylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 6 godzin temu, Q'bot napisał: Ciekawe ile piwa po drodze wychylił O to trzeba pytać @Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ma być film z tego wyzwania i już widać z tej zajawki, że zdjęcia będą mega zarąbiste . Czekam z niecierpliwością ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Dnia 1.03.2021 o 08:32, Luk_ napisał: Na profilu Romana na fb pojawiły się zdjęcia z Rysy Sky 24h autorstwa Jana Nyki Dla mnie najlepsze jest chyba to: @Luk_@Krzysiek Zd We wtorek (chyba 23,03 a może 24.03) można posłuchać prelekcji Ficka w ramach DNI Turystyki (online). Wklejam linka z programem https://amu.edu.pl/wiadomosci/events/xviii-dni-turystyki2 Edytowane 8 Marca 2021 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Teraz będą ciekawsze newsy i zdjęcia - "Bryczka wraz z turystami i koniem eksplodowała z powodu przegrzania ogniw litowo jonowych" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 11 godzin temu, Q'bot napisał: Teraz będą ciekawsze newsy i zdjęcia - "Bryczka wraz z turystami i koniem eksplodowała z powodu przegrzania ogniw litowo jonowych" Super!!! A tak bardziej na poważnie w tym temacie to zawsze zadziwia mnie jedna sprawa. Żadne Vivy itp.inspektorki obrończynie , miłośniczki , nie mówią co stanie się z tymi końmi kiedy przestaną wozić turystów, Nie wiedzą? , a może wypierają tą informację, że zdecydowana ich większość po prostu pojedzie do rzeźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 8 hours ago, barbie609 said: a może wypierają tą informację, że zdecydowana ich większość po prostu pojedzie do rzeźni. Pytanie jaką decyzję podjąłby koń? Bo ja jestem zwolennikiem eutanazji, więc może część z zainteresowanych zamiast łazić w kółko tym samym asfaltem przez całe życie (ja mam dość gdy przejdę tamtędy raz na kilka lat), wolałaby po prostu 'nie być'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nie wiem jaką decyzję podjąłby koń. Chodziło mi raczej o pewne zakłamanie przekazu dotyczącego tego problemu w wykonaniu organizacji ,,pro zwierzęcych.,, Co do przechodzenia tamtędy to ja też nie cierpię i jak mam ochotę odwiedzić schronisko w Roztoce to zasuwam szlakiem od Wierch Porońca przez Rusinkę i polanę Pod Wołoszynem a ten odcinek do zejścia do schroniska to prawie biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/75605/TPN_z_rzadowa_dotacja_na_budowe_molo_nad_Morskim_Okiem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 He he .... to pomysł równie dobry jak ten dzisiejszy z akcjami ratunkowymi Topr_u . Dobrze tylko, że dzisiaj jest 1.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi