eire Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 urywało głowę, no... prawie VID_20200830_070446.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) @eire nosisz za sobą podręczny zestaw meteorologa ? Sprzęt zrobił na mnie większe wrażenie niż wiatr Edytowane 1 Września 2020 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eire Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Sprzęt wygrzebany gdzieś z szuflady, sprzed lat, kiedy latałem na paralotni. Zmieniłem baterie i działa :) Znajomy jednak nie chwali sprzętu, bo brak w nim termometru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Klasyczna pogoda na Diablaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Czy mozecie polecić coś fajnego do odwiedzenia w okolicach Nowego Sącza, jakas fajna górka moze z widokiem na Taterki ( nie znam wogole okolicy a jest szansa ze zawitam w tym rejonie) Help 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 A tak było przy halnym w Beskidzie Żywieckim 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Nooo super aura do zrobienia fajnych zdjęć. Gdzie chodziłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 8 minut temu, Zośka napisał: Gdzie chodziłeś ? Węgierska - Lipowska przez Słowiankę - Redykalny - Milówka. Ale szlak fatalnie oznaczony, zrobiliśmy dwa razy tyle km no na zdjęcia i filmy była aura super. VID_20201004_094232.mp4 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) @Mateusz Z na Babiej też nieźle dmuchało ale takiej zadymy nie było. A ja właściwie chciałam jechać na Rycerzową a wylądowałam na Babiej Edytowane 8 Października 2020 przez Zośka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) @Mateusz Z Twoja trasa to moje beskidzkie The Best (może poza zejściem do Milówki).... będę tam wracać. Redykalna jest super Edytowane 8 Października 2020 przez jaaga76 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 W Beskidy zawitała kolorowa jesień... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Pięknie jest dzisiaj w Beskidach ☺ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Ponieważ motoryzacja odmówiła posłuszeństwa to nie pozostało mi nic innego niż potuptać po Beskidach. Pogoda była jak na listopad dość łaskawa, chociaż chmury "zabrały" widok na Tatry... .....chyba mój ulubiony fragment szlaku - szkoda że liście już opadły ....poniżej widok na Policę ze zboczy Urwanicy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Wczorajszy Beskid Sądecki. Wierchomla Mała- Pusta Wielka- Jaworzynka- Bacówka pod Wierchomla- i zejscie do Wierchomli. Trasa przyjemna z ładnymi widokami z Jaworzynki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A dzisiaj w Beskidach było tak..... 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Beskidy są super. Piekne zdjęcia Wam wyszły. @Artur S to drzewo bomba! Uchwycone zajebiście, kończąca się jesień. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) @Mateusz Z - widoki dzisiaj schowały się we mgle, więc skupiłem się na drzewach. Jesień to najlepsza pora do zabawy z fotografią - odkrywam to na nowo co rok..... Edytowane 11 Listopada 2020 przez Artur S 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Też lubię kolory jesieni w Beskidach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Przy tak pięknej jesiennej pogodzie trudno usiedzieć w domu, dlatego wrzuciłem kilka rzeczy do plecaka i o 8.30 parkowałem auto na Zubrzyckiej Przełęczy przez którą przechodzi niebieski szlak na Policę (1369 m n.p.m.). Na początkowym odcinku trudno było iść w górę, bo głowa sama odwracała się o 180 stopni, by móc spoglądać na Tatry ponad morzem mgieł w dolinach. Na szczęście potem szlak prowadzi przez las i dzięki temu udało się jakoś wejść na szczyt. A ze szczytu całe Tatry jak na dłoni - nic, tylko siąść i napawać się widokiem. Równie piękny widok był w kierunku Wielkiego Chocza..... Chwilkę trzeba było też skupić uwagę na Królowej Beskidów.... Warunki takie, że aż zapomniałem o zjedzeniu drugiego śniadania. Jeszcze krótka chwilka przed pomnikiem katastrofy z 2 kwietnia 1969 ( ciekawe czy kiedyś dowiemy się co na prawdę było przyczyną rozbicia się samolotu - błąd w nawigacji jak mówią oficjalne dokumenty, czy zestrzelenie, a może jeszcze coś innego ) Taka zagadka do rozwiązania to ambitne zadanie dla osoby interesującej się niewyjaśnionymi górskimi tragediami - np. dla @Mnich Moderator Edytowane 15 Listopada 2020 przez Artur S 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @Artur S - przyczyn katastrofy na Policy pewnie już nie poznamy. Ale chyba te najbardziej prawdopodobne, to błąd załogi albo nagły zawał u kapitana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 23 minuty temu, Mnich Moderator napisał: Ale chyba te najbardziej prawdopodobne, to błąd załogi albo nagły zawał u kapitana. Zagapili się na Tatry... Potwierdzone info 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @Artur S zdjęcia tych jesiennych drzew piękne .... Taterki wiadomo cudnie. Naprawde urokliwe fotki 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Korzystając ze Święta Dziękczynienia wybrołem się na hołdy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Kolejka na Skrzyczne działa? :) Jak Ty tam z tym rowerem tyle podejścia? :D No chyba, że od Salmopolu, gdzie mają świetny bimber to wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 6 minutes ago, Mateusz Z said: Kolejka na Skrzyczne działa? Jak Ty tam z tym rowerem tyle podejścia? No chyba, że od Salmopolu, gdzie mają świetny bimber to wszystko jasne Czerwonym szlakiem z Węgierskiej Naśnieżali, ale chyba nieczynna - na Białym Krzyżu czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi