Zośka 3,009 Posted Saturday at 05:26 PM Share Posted Saturday at 05:26 PM @barbie609 pewnie że warto. Chociaż nie jest to mój ulubiony szczyt i pewnie dlatego byłam tam tylko latem i jesienią. Kiedyś nadrobię😉 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted Saturday at 05:52 PM Share Posted Saturday at 05:52 PM Zima się postarała- szczyt wygląda pięknie! Ładna wycieczka, wiatr Was wysmagał ale tam to chyba zawsze wieje. Lubię Babią, a dokładnie obie lubię, bo Mała Babia jakos mi szczególnie bliska, ale szlak w Krowiarek nie jest moim ulubionym, zdecydowanie wolę iść z Markowej. 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,172 Posted Saturday at 06:52 PM Share Posted Saturday at 06:52 PM 58 minut temu, wjesna napisał: zdecydowanie wolę iść z Markowej. ja jestem leniuch więc z Krowiarek , albo czerwonym albo jak ciepło to Percią Akademików. 1 godzinę temu, Zośka napisał: Kiedyś nadrobię zachęcam Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,916 Posted Sunday at 07:47 AM Share Posted Sunday at 07:47 AM Powiem Wam, że w czwartek z Zakopianki bardzo apetycznie Babia wyglądała, ale @barbie609 z pogodą bank rozbił... widoki mega! 4 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted yesterday at 09:57 AM Share Posted yesterday at 09:57 AM Dnia 18.03.2023 o 19:52, barbie609 napisał: jestem leniuch więc z Krowiarek , albo czerwonym albo jak ciepło to Percią Akademików. I jeszcze Percią Przyrodników. Chyba @jaaga76 kiedyś o niej pisała aż postsniwilam.nua przejść i okazała się bardzo ładnym, przyjemnym, cichym szlakiem. 1 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,172 Posted yesterday at 10:39 AM Share Posted yesterday at 10:39 AM 41 minut temu, wjesna napisał: I jeszcze Percią Przyrodników. zapomniałem o niej . Teraz była nieprzetarta. 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,916 Posted yesterday at 04:52 PM Share Posted yesterday at 04:52 PM 6 godzin temu, wjesna napisał: I jeszcze Percią Przyrodników. Chyba @jaaga76 kiedyś o niej pisała aż postsniwilam.nua przejść i okazała się bardzo ładnym, przyjemnym, cichym szlakiem. Tak! Bardzo zachęcam, choć pewnie trochę trzeba poczekać aż zima odpuści.... 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts