J@n 534 Posted March 24 Share Posted March 24 2 godziny temu, Kasia K napisał: Warunki pogodowe zmobilizowały mnie na ostatnio oglądaną Babią... Wczoraj przyjęła mnie bezchmurnym i bezwietrznym dniem( co jest rzadkością, szczególnie jeśli chodzi o wiatr😆). Śniegu dużo, jedynie na szczycie trochę wywiane. Podchodziłam z Krowiarek czerwonym, zejście do przełęczy Brona, postój w schronisku(na pyszną pomidorową) i zejście niebieskim do Krowiarek. Genialne warunki, marcowe słońce paliło, a Taterki widoczne jak na dłoni😍😍 Piękna wyrypa i prawie 1000 m różnicy poziomów 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,318 Posted March 24 Share Posted March 24 4 minuty temu, J@n napisał: Piękna wyrypa i prawie 1000 m różnicy poziomów Dała mi dużo radochy😃 tym bardziej, że nie pamiętam, kiedy byłam tam w takich warunkach. Zawsze jak nie pochmurno, to wietrznie.... A wczoraj bomba!! 😁 3 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,500 Posted March 24 Share Posted March 24 @Kasia K ale pogodę trafiłaś👌. Świetna wycieczka i piękne zdjęcia🤩 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,136 Posted March 25 Share Posted March 25 @Kasia K super, że wreszcie trafila Ci się "kumulacja" piękna na szczycie Babiej 😉😍. Świetne fotki 👌 1 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,388 Posted March 25 Share Posted March 25 @Kasia K co Kapryśnicy zrobiłaś, ze choć zimowa, to taka milutka była?😉 Świetna wycieczka!👌😍 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts