Zośka Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 2 godziny temu, wjesna napisał: Nie było jak obejść? No właśnie nie bardzo 2 godziny temu, Jędrek napisał: Ee tam, takie błotko to nic. Nooo, wiem że trochę marudzę. To i tak lepsze niż Chochołowska 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) 8 godzin temu, Zośka napisał: Też byłeś na Babiej ? zdjęcie jakby z czarnego szlaku poniżej Markowych 2 godziny temu, Jędrek napisał: Czułem się jak na froncie wschodnim w czasie roztopów. ech młodość...............nieźle się trzymasz Edytowane 22 Maja 2023 przez barbie609 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 9 godzin temu, Zośka napisał: Nawet nie wiało za bardzo. Po prostu perfekcyjna pogoda, tylko powietrze mało przejrzyste. Tatry ledwie widoczne. Też byłeś na Babiej ? No coś Ty ..w słoneczną niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 16 minut temu, Lexi napisał: No coś Ty ..w słoneczną niedziele Na grillu byłeś zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 1 godzinę temu, Jędrek napisał: Na grillu byłeś zapewne Byłem niedaleko Babiej - ale Babią podobno już ktoś zdobył wiec sobie darowałem...nieczęsto chodzę w takie miejsca - a w niedziele wcale...........są jeszcze równie fajne a puste miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 14 godzin temu, Lexi napisał: Byłem niedaleko Babiej - ale Babią podobno już ktoś zdobył wiec sobie darowałem...nieczęsto chodzę w takie miejsca - a w niedziele wcale...........są jeszcze równie fajne a puste miejscówki. E tam, chodź na górkę, z góry lepiej widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 18 godzin temu, wjesna napisał: E tam, chodź na górkę, z góry lepiej widać Z Babią jest ten problem że nie widać jej z Babiej :)...lepiej z Mosornego..ze Śmietanowej czy wreszcie z Pilska..albo z pod Jałowca.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 4 godziny temu, Lexi napisał: Z Babią jest ten problem że nie widać jej z Babiej :)...lepiej z Mosornego..ze Śmietanowej czy wreszcie z Pilska..albo z pod Jałowca.. Ale "Patrzac z góry wokoło świat wydaje się lepszy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 8 godzin temu, Lexi napisał: Z Babią jest ten problem że nie widać jej z Babiej Dla mnie to akurat plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 18 godzin temu, wjesna napisał: Ale "Patrzac z góry wokoło świat wydaje się lepszy" Pod warunkiem e cokolwiek widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 15 godzin temu, Jędrek napisał: Dla mnie to akurat plus. nie lubisz Królowej? 11 minut temu, Lexi napisał: Pod warunkiem e cokolwiek widać zawsze coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 2 godziny temu, barbie609 napisał: nie lubisz Królowej? Nie to, że nie lubię. Nie wpadła mi w oko, więc mam do niej obojętny stosunek. Ot, jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 15 godzin temu, Lexi napisał: Pod warunkiem e cokolwiek widać.. Czasem nie widać. Pewnie każdemu zdarzylo sie trafic na pogodę bez widoków. Albo zawracać w już całkiem zła pogodę. Ale czy ktoś żałował, że w ogóle wyruszył? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 12 godzin temu, Jędrek napisał: Nie to, że nie lubię. Nie wpadła mi w oko, więc mam do niej obojętny stosunek. Ot, jest i tyle. Nie? Baba Babia nie zachwyca? Wiec nie śpiewasz przed snem ,,baby, ach te baby, człek by je łyżkami jadł " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 48 minut temu, wjesna napisał: Nie? Baba Babia nie zachwyca? Wiec nie śpiewasz przed snem ,,baby, ach te baby, człek by je łyżkami jadł " Taką wielką Babę to raczej chochlą , bo jeśli łyżką... to chyba od koparki. Ja wiem że Babia "piękną górą jest", ale jak mam pisać że zachwyca, skoro nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 16 godzin temu, barbie609 napisał: zawsze coś widać Np. czubki butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 11 godzin temu, wjesna napisał: Baba Babia nie zachwyca? Mnie szczerze mówiąc nie zachwyca. Ale szlak ze Slanej Vody już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 5 godzin temu, Zośka napisał: Mnie szczerze mówiąc nie zachwyca. Ale szlak ze Slanej Vody już tak Bo czasem nieważny cel, a droga. Ze tak sobie pofilozofuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 15 godzin temu, Jędrek napisał: Taką wielką Babę to raczej chochlą , bo jeśli łyżką... to chyba od koparki. Ja wiem że Babia "piękną górą jest", ale jak mam pisać że zachwyca, skoro nie zachwyca Aaa, bo dla Ciebie gory to Tatry a reszta to co najwyżej wystające z ziemi pagorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 18 minut temu, wjesna napisał: Aaa, bo dla Ciebie gory to Tatry a reszta to co najwyżej wystające z ziemi pagorki Nie. Po prostu Babia mnie nie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) 33 minuty temu, wjesna napisał: Bo czasem nieważny cel, a droga. Często tak mam. Na niektóre góry fajnie się wchodzi a na innych fajnie jest posiedzieć Babią zaliczam do tych pierwszych a do tych z opcją siedzenia na przykład Pilsko. Edytowane 26 Maja 2023 przez Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 30 minut temu, Zośka napisał: Często tak mam. Na niektóre góry fajnie się wchodzi a na innych fajnie jest posiedzieć A schodzi się fajnie ze wszystkich 44 minuty temu, Jędrek napisał: Nie. A to sorry, cos mi się musiało pomylić, myślałam, że to Ty kiedyś gorami nazwałeś Tatry i nic więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 2 godziny temu, Jędrek napisał: Nie. Po prostu Babia mnie nie kręci. ..nie wszystkich baby kręcą ..ale ja sie nie znam na innych opcjach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) 4 godziny temu, wjesna napisał: A schodzi się fajnie ze wszystkich A to sorry, cos mi się musiało pomylić, myślałam, że to Ty kiedyś gorami nazwałeś Tatry i nic więcej. Mogłem być to ja, ale w sensie że chodzę tylko po Tatrach, póki zdrowie pozwala, reszta może poczekać. I dlatego dla mnie jak na razie góry = Tatry. Co nie znaczy przecież że inne mi się nie podobają. Ale nie ma wśród nich Babiej. Edytowane 26 Maja 2023 przez Jędrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: nie wszystkich baby kręcą Powiem raczej że nie wszystkie baby kręcą wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi