Mateusz Z Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Już niedługo Edytowane 9 Października 2020 przez Mateusz Z 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Diablak x14 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Cudnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Zdjęcia jak z atlasu/do atlasu. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @Mateusz Z fantastyczne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @Mateusz Z ja nic nie będę pisać. Ja tylko wstawię ❤❤❤❤❤❤❤❤. Piękne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Dzięki Warun był super, stąd ciekawe widoki były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Babia Góra 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 9 godzin temu, OnSajtPL napisał: Babia Góra Polskie Kilimandżaro :) A ta lampka to Gubałówka? No piękne ujęcie Babiej, z kiedy to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 16 godzin temu, Mateusz Z napisał: Polskie Kilimandżaro A ta lampka to Gubałówka? No piękne ujęcie Babiej, z kiedy to zdjęcie? Tak, to Gubałówka. Zdjęcie ma ze 3-4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 A tu Babia wygląda jakby leżała u podnóża Tatr. Zdjęcie z podejścia zimowego na Ciemniak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Dnia 26.11.2020 o 11:22, Mateusz Z napisał: A tu Babia wygląda jakby leżała u podnóża Tatr. Zdjęcie z podejścia zimowego na Ciemniak Prawda, dziś patrzyłem na Babią wracając przez Skupniów Upłaz i przypomniało mi się zdjęcie sprzed roku, kiedy z Beskidu też wydawała się, jakby leżała tuż za Kasprowym Edytowane 11 Stycznia 2021 przez staroń 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Moja Babia Góra - listopad 2020 wiało oczywiście jak zawsze. widok na Taterki Edytowane 18 Marca 2021 przez Krzysiek Zd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Wczorajsza Babia Góra. Zawoja Markowa- schronisko markowe Szczawiny- Przełęcz Brona- Babia Góra i powrót z odbiciem przy schronisku na Sulowa Cyrhle. Na górze pięknie i biało, słońce nie dało się przysłonić żadnej chmurze i dzięki temu cała wędrówka odbyła się w prześlicznej pogodzie. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Super fotki , udało Ci się trafić piękną pogodę . Po sobotnim deszczu poprawiła się też widoczność, nawet Taterki nieźle widać . A na szczycie dużo ludzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Udało mi sie z pogodą, to fakt. Ludzie byli ale w ilości niewielkiej, bez tłoku. Podobnie na parkingu, dużo wolnych miejsc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Babia Góra ledwo widoczna na drugim planie ( ale jest ) - zdjęcie z Kasprowego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 A ja jeszcze takie wygrzebałem...styczeń 2020, w drodze na Gąsienicową 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 styczeń 2019 z Gęsiej Szyi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) Przy okazji porządków w zdjęciach bo się do fotoksiążki z Gorców czas zabrać trafiłem jeszcze taką Babią z ciekawego miejsca a mianowicie z Turbaczyka. Edytowane 19 Maja 2021 przez barbie609 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Mam i ja ( z ubiegłego tygodnia) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 i jeszcze najładniejszy widok na Królową , oczywiście Pieniny Wysoka . Oj dawno tam nie byłem trzeba się wybrać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 nietypowa Babia bo z grzbietu Pienin Spiskich 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia1111 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Witam. Chciałam się wybrać na Babia górę ale boję się że nie dam rady... jak długo zajmuje samo wejscie na szczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 @Monia1111Tak jak @Luk_pisze najkrócej jest z Przełęczy Krowiarki , jest też w sumie najłatwiej . Nie musisz się wyrabiać w jakimś narzuconym czasie. Ten szlak ma jeszcze tę zaletę , że w razie problemów kondycyjnych czy z pogodą można z Sokolicy zejść na Płaj zielonym szlakiem ,, Percią Przyrodników,, i niebieskim wrócić do przełęczy. Jedna tylko rada sprawdź dokładnie prognozę pogody i w czasie wycieczki uważnie obserwuj niebo ,,Królowa,, jest kapryśna a burza na grani to śmiertelne zagrożenie.Nawet jak pogoda niby ma być super bądź gotowa na załamanie pogody, może pojawić się dosłownie znikąd.No cóż do zobaczenia na szlaku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi