Jędrek Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 12 godzin temu, ania71wro napisał: jest go za mało na podejście zimowe, za dużo na letnie A do tego temperatury też takie "na pograniczu", raz twardo, raz miękko - no i efekty było widać (chyba 9 w kilka dni), niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 12 godzin temu, ania71wro napisał: na Jarząbczy. Mogłabyś dorzucić coś z Jarząbczego? Dawno tam nie byłem, ostatnio zwykle koniec na Wołowcu, albo na Trzydniowiańskim. Edytowane 18 Października 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie wiem czy będzie działać, mam takie 180 stopni 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie mam takiej pięknej panoramy jak Otto, ale mam śnieg Najpierw spojrzenie na zachód, w stronę Rohaczy Późnej na wschód, na Starorobociański 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Dnia 19.10.2022 o 08:01, OTTO napisał: Nie wiem czy będzie działać Działa, działa - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Dnia 19.10.2022 o 10:30, ania71wro napisał: Nie mam takiej pięknej panoramy jak Otto Ale masz piękne widoki, miód na oczy Edytowane 20 Października 2022 przez Jędrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Czasem bywa symetrycznie.. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 12 godzin temu, Jędrek napisał: Działa, działa - dzięki No właśnie że nie działa, bo nie możesz się obracać 180 stopni, masz tylko zwykłą panoramę Ale cieszę się że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 8 godzin temu, OTTO napisał: No właśnie że nie działa Działa, w sensie że się wyświetla. Jak dla mnie wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Witam wszystkich serdecznie ! Przywitam się obrazkiem z Gęsiej Szyi. Gęsia by Maciej Pawlik, on Flickr 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 14 minut temu, Pele napisał: Witam wszystkich serdecznie ! Przywitam się obrazkiem z Gęsiej Szyi. Gęsia by Maciej Pawlik, on Flickr Czy tylko ja widzę ufo w Tatrach? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 21 godzin temu, wjesna napisał: Czy tylko ja widzę ufo w Tatrach? No nie wiem....a co palisz?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 10 godzin temu, Lexi napisał: No nie wiem....a co palisz?... A co masz?:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Dnia 28.10.2022 o 15:09, wjesna napisał: Czy tylko ja widzę ufo w Tatrach? Coś jakby na kształt tam widać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 11 godzin temu, Jędrek napisał: Coś jakby na kształt tam widać. No, od razu mi lepiej, że nie tylko ja mam zwidy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Tutaj chyba żadna chmurka ufa nie przypomina na szlaku by Maciej Pawlik, on Flickr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia WU Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Z ostatniego dolinkowego pobytu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 @Gosia WU musiało być przyjemnie, aura dopisała ! Tatry by Maciej Pawlik, on Flickr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Widok na Tatry z Veternego Vrchu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 @Mnich Moderatorskąd szedłeś? Tyle razy już o nim myślałem a nie mogę się wybrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 21 minut temu, barbie609 napisał: @Mnich Moderatorskąd szedłeś? Tyle razy już o nim myślałem a nie mogę się wybrać. Z Wielkiego Lipnika na Słowacji. Zaparkowaliśmy przed Kościołem, gdzie zaczyna się szlak. Bardzo przyjemna trasa, niecałe dwie godziny do szczytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 3 minuty temu, Mnich Moderator napisał: Z Wielkiego Lipnika na Słowacji Może Twoja wycieczka w końcu mnie zdopinguje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Wspomnienie tegorocznego lata poranek w Dolinie Małej Łąki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 To nie jest ani moje najlepsze zdjęcie ani nawet nie tatrzańskie Ale pasuje do dzisiejszego dnia. Ktoś też ma? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) @wjesnaproszę bardzo 28.04.2018r Edytowane 11 Listopada 2022 przez barbie609 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi