Zbyszko Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Zdjęcie z 2012 roku, gdzie wychodziłem na Rysy nie najlepsze ,ale z klimatem. No i jeszcze jedno podczas wycieczki na krokusy : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 To jedno z moich ulubionych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnSajtPL Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Zdjęcia sierpień 2009. jedno z moich ulubionych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankie233 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Mało szczytowe, ale także Tatrzańskie ( bez upiększania ). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @jankie233 bardzo klimatyczne... aż do zimy zatęskniłam (choć w zasadzie nie przepadam za nią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.wiktor@vp.pl Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Moje najlepsze zdjęcie z Tatr. Dolina Pięciu Stawów ze szlaku na Zawrat. Dla takich widoków warto wracać. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Piękne Lubię takie klimaty. A może wypad na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @d.wiktor@vp.pl przepiękne ❤ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @d.wiktor@vp.pl świetne zdjęcie Ciekawe kolory uchwyciłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Widok z Wołowca w stronę Jarząbczego, poniżej Kończystego tylko pierzyna, Sylwester 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Aż sterylnie... dawno takiej bieli nie widziałam... pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Może nie najlepsze, ale jedno z moich ulubionych i w temacie zimowym .... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 A ja bardzo lubię to zdjęcie 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: A ja bardzo lubię to zdjęcie Się nie dziwię bo piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwojo Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: A ja bardzo lubię to zdjęcie ale bardziej niż profilowe??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Postać robi różnicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mam kilka fajnych zdjęć ale nie umiem wybrać najlepszego. Zamieszczę parę razy po kilka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 i kilka następnych: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 I następnych kilka moich ulubionych(oczywiście zdaję sobie sprawę że nie są tak perfekcyjne jak te wcześniejsze wrzucane przez Was w tym temacie) : groźne Buczynowe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dolina Chochołowska wylot Starorobociańskiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Znalazłem jeszcze Smreczyński Staw wrzesień 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 tak post pod postem nieładnie ale wygrzebałem jedno stare i jedno z tego roku Kalatówki 11.11.2019 Giewont z Kondratowej 09.01.2021r 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tegoroczne wspomnienie..... może nie jakieś super fotki ale było fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Kaj taki sikacz płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 @Q'bot to szlak na Rysy od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi