Mnich Admin Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Nowa wieża na szczycie Skiełek w Beskidzie Wyspowym. Zdjęcie podesłała mi moja przyjaciółka Sabina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Zakochana w górachfajnie Ci pogoda siadła . A samotność ma swoje zalety , trochę inaczej się góry odbiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Zakochana w górachfajnie spędzony czas. Barania Góra nie gosci tu często więc wszystko o niej mile widziane. Sądząc po ,,karach" za chodzenie w rakach humor w schronisku dopisuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Zakochana w górach brawo! Dawno faktycznie nic o Baraniej nie była, a przecież zacne to miejsce. A jeszcze przy takiej pogodzie... Zajrzałaś do małego muzeum sportu niedaleko schroniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia No i jeszcze Skrzyczne! Super!!! Nie wiem, jak Tobie, ale mi okolice Malinowej Skałki się bardzo podobają. Niestety, jak tam ostatnio byłam nie można było wchodzić do jaskini. Piękne foty zrobiłaś. Cymes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Super zdjęcia i wyprawa Kasiu. Byłem co prawda na bieżąco, ale Twoje opowieści nie oddają tego, co zobaczyłem na zdjęciach. Super, że trafiła Ci się widokowa pogoda. Jeszcze raz gratuluję @Zakochana w górach A tak btw, naszą marcową integrację planujemy właśnie zorganizować u stóp Baraniej. Już teraz wszystkich bardzo serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Przed chwilą, Zakochana w górach napisał: Niestety nie zajrzałam - chciałam iść prosto na szlak, żeby zdążyć na zachód w fajnym punkcie. Niestety przez niedawną kontuzję achillesa moje wędrówki ciut się wydłużyły, a że zaspałam no to po jajecznicy ruszyłam od razu na Baranią. I bardzo dobrze, że pospałaś, bo zachodowe zdjęcia piękne wyszły. A muzeum next time, bo przecież szlaków na Baranią jest kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Zakochana w górach napisał: szlaki dostępne tak naprawdę dla prawie wszystkich To prawda. To też bardzo fajne tereny na rowery, o nartach już nawet nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 25 minutes ago, Zakochana w górach said: Coraz bardziej lubię wędrówki w pojedynkę To można inoczyj niżli samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Zakochana w górachjak się tak zimowo rozpędzasz to może zajrzysz początkiem marca w Gorce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 5 minut temu, Zakochana w górach napisał: Nie wykluczam takiej możliwości Byłoby super, im więcej nas będzie, tym lepiej. Zapowiada się mini-integracja @Zośka @wjesna - nie wyobrażam sobie, że Was zabraknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Zakochana w górach świetna wycieczka. Szlak ze Skrzycznego na Baranią to chyba najładniejszy szlak w Beskidzie Śląskim, polecam Ci wrócić jesienią bo jest bardzo kolorowy. Szlak z Kamesznicy to mój ulubiony bo nigdy nie ma na nim tłumów (przynajmniej do schroniska). Ja też jestem introwertyczką (taką na 100%) i najlepiej mi tam gdzie nie ma ludzi i hałasu. Chodzę przeważnie z mężem ale samotne wędrówki też czasem mi się zdarzają i bardzo je lubię, pozwalają odetchnąć i przewietrzyć głowę a mi osobiście bardzo pomagają utrzymać równowagę i wyciszyć emocje. A jakbyś chciała polecajkę jakiegoś bezludnego szlaku w B. Śląskim to chętnie służę pomocą. Ps. zdjęcia piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Zośka napisał: Ja też jestem introwertyczką (taką na 100%) No to już wiem, czemu się tak dobrze dogadujemy. Ponoć przeciwieństwa się przyciągają 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Mnich Moderator a wiesz ze właśnie dzisiaj jest dzień introwertyka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 54 minuty temu, Zośka napisał: @Mnich Moderator a wiesz ze właśnie dzisiaj jest dzień introwertyka ? Pierwsze słyszę. Ale dobrze wiedzieć Ja z kolei mam ADHD, więc jestem typowym ekstrawertykiem. Co pewnie widać, słychać i czuć Uważam natomiast, że jest coś prawdziwego w stwierdzeniu, że przeciwieństwa się przyciągają. Mój najlepszy przyjaciel jest introwertykiem. Moja poprzednia partnerka była introwertyczką. Z doświadczenia wiem, że są to osoby wysoko w wrażliwe. A przy tym mają bardzo krótki lont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 55 minut temu, Zośka napisał: @Mnich Moderator a wiesz ze właśnie dzisiaj jest dzień introwertyka ? O to wszystkiego najlepszego. Kolejny introwertyk melduje się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 16 minut temu, Fibi napisał: O to wszystkiego najlepszego. Kolejny introwertyk melduje się No właśnie, @Fibi, którą mam przyjemność znać osobiście, jest najlepszym dowodem na to, jak może wyglądać symbioza intro z ekstra. Lubimy się czasem poprzekomarzać, ale jestem pewien, że skoczyłbym za Martą w przysłowiowy ogień. I wiem też, że na jej pomoc także mógłbym liczyć, niekoniecznie w górach. A poza tym o jedzeniu moglibyśmy rozprawiać godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, Mnich Moderator napisał: jak może wyglądać symbioza intro z ekstra. Ja mam z tym ciężko. No bo jak wytłumaczyć komuś ekstra i w dodatku empatycznemu że jak widzi mnie siedzącą gdzieś z boku i milczącą to nie musi do mnie podchodzić i dotrzymywać mi towarzystwa bo ja właśnie tam w kącie odpoczywam od tego towarzystwa. Albo że czasem musisz uciec i pobyć sam ze sobą żeby móc być z innymi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Przed chwilą, Zośka napisał: Ja mam z tym ciężko. No bo jak wytłumaczyć komuś ekstra i w dodatku empatycznemu że jak widzi mnie siedzącą gdzieś z boku i milczącą to nie musi do mnie podchodzić i dotrzymywać mi towarzystwa bo ja właśnie tam w kącie odpoczywam od tego towarzystwa. Albo że czasem musisz uciec i pobyć sam ze sobą żeby móc być z innymi ? Będąc po drugiej stronie, doskonale to rozumiem Wy, intro, macie wiele pięknych cech. Ale i zachowań, do których trzeba przywyknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 hours ago, Zośka said: A jakbyś chciała polecajkę jakiegoś bezludnego szlaku w B. Śląskim to chętnie służę pomocą. Ja chcem! Ale nie bezludny, a z wychodniami skalnymi, takimi w stylu sterczących między Magurami Wiślańską, a Radziechowicką ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Q'bot takich to chyba nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 godzinę temu, Q'bot napisał: Ja chcem! Ale nie bezludny, a z wychodniami skalnymi, takimi w stylu sterczących między Magurami Wiślańską, a Radziechowicką ;] A Ty Kubociku byłeś kiedykolwiek z towarzystwem w górach, czy od zawsze preferujesz samotne wędrówki. Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 17 minutes ago, Mnich Moderator said: A Ty Kubociku byłeś kiedykolwiek z towarzystwem w górach, czy od zawsze preferujesz samotne wędrówki. Pytam z ciekawości. Zdarzało się. Ale to jakiś niewielki promil moich wypadów statystycznie rzecz biorąc. I to dosłownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minute ago, Mnich Moderator said: To jeśli chcesz podnieść ten promil - i jeden i drugi - zapraszam do przyjazdu na którąś z naszych integracji Zależy co w planach i jaka będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 13 minut temu, Q'bot napisał: Zależy co w planach i jaka będzie pogoda Będziemy na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi