vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 11 minut temu, Luk_ napisał: Nooo, te regiony Polski zostawiam sobie na emeryturę z wnukami będę chodził 1 godzinę temu, Zośka napisał: Ja tam jadę na emeryturze I znowu Bieszczady będą przeludnione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 A co to za off top? Kota nie ma, to myszy harcują? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Mnich Moderator "dbamy" o to żebyś miał gdzie chodzi w najlepszych butach teraz i na emeryturze Co dołączysz do naszego państwa tatrzańskiego? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Mnich Moderator napisał: A co to za off top? Nie nie to nie off top to wszystko jest na temat i z przymrużeniem oka 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Zośka napisał: z przymrużeniem oka ...albo nawet dwóch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Zdarzenie które rozbawiło mnie wczoraj do łez. Schronisko na szczycie Skrzycznego. Siedzę na ławce i czekam na zimne piwo i ciasto. Podchodzi tata z kilkuletnim brzdącem i siadają obok. Tata grzecznie się wita, chłopczyk również po czym tata chcąc się pochwalić wiedzą syna prosi go " Aleks powiedz pani gdzie wszedłeś.".Aleks z uśmiechem mówi "na Sksycne". Tatuś dumny gdyż pochwaliłam Aleksa prosi go " No i co jeszcze mówiłem ? " Chłopczyk myśli ale chyba nie pamięta A tata dalej "No co mówiłem ?". Aleks po chwili....."mówiłeś nigdy się chłopie nie zeń bo baby są głupie.....dostane wlescie te flytki ? " Chłopczyk był przeuroczy Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Zośka 2 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 zasłyszane od kolegi który odbył taką rozmowę: akcja zaczyna się w kirach przy kasach z malzenstwem z dzieciem na oko 6 lat, kobieta się pyta: - proszę Pana a tu droga jak na Morskie oko z asfaltem jest ? kolega: no aż takich luksusów nie ma, ale nie ma zle, droga łatwa i przyjemna. - a toalety są takie żeby wodę spuścić po drodze ? kolega: są toalety jak toi toi przez jakiś czas szli razem, Pani mega zachwalała Alpy i kurorty w Austrii, gdzie byla z koleżankami mąż widać był już zmęczony tym co słyszał, w końcu przy odbiciu do Wąwozu Kraków Pani się zatrzymała i stwierdzila,że takim g*wno szlakiem nie bedzie szla i że wracają z dzieckiem bo lepiej było się wspiąc na gubałówkę,na co mąż z ironią w głosie " kolejką czy złotym pociągiem bo nie wiem co bardziej prestiżowe" i tutaj zapada kurtyna bo kolega przyśpieszył i zostawi ich w tyle. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Też tak macie? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dzisiaj ostatni dzień mojego urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @Kacha wiem coś o tym 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Rozwiązanie jest proste - jeździć w Tatry tylko służbowo ;] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Dnia 23.09.2020 o 11:53, Q'bot napisał: Rozwiązanie jest proste - jeździć w Tatry tylko służbowo ;] I ja tak robię . Delegacje tylko na południe. No i bywało, że w plecaku szpilki i żelazko (tak, dokładnie żelazko !!!!) się "gniotły"... Edytowane 25 Września 2020 przez jaaga76 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Faktycznie ciekawa opcja. Jakby mieć takie ustrojstwo to można by na Słowacji wszystkie szczyty oblecieć i nie bać się strażników 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 32 minuty temu, Zośka napisał: Faktycznie ciekawa opcja. Jakby mieć takie ustrojstwo to można by na Słowacji wszystkie szczyty oblecieć i nie bać się strażników WKT nasza Czy to drogie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 6 minut temu, Anuś napisał: Czy to drogie ???? Jak bardzo drogie to trzeba zrobić zrzutkę na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 54 minuty temu, Luk_ napisał: 1,5mln złotych a paliwa starcza na 4minuty lotu dla przeciętnego Kowalskiego drogie jak cholera, ale dla instytucji... chyba do przełknięcia myślę że o ile w Tatrach Zachodnich mogłoby być to całkiem praktyczne, to jestem ciekaw jak w Wysokich taki jetpack (a może jethand? ) by się sprawdził Ktoś musi to wypróbować w wysokich więc, moze się skuszę na ochotnika aczkolwiek przeraża mnie to szybkie spalanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 No @Anuś w cztery minuty daleko nie zalecisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 @Luk_ tą Chochołowską mnie przekonałeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 52 minuty temu, Zośka napisał: @Luk_ tą Chochołowską mnie przekonałeś A widzisz 4 minuty a ile drogi .... ja jestem za byle ktoś nadążył z paliwem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Albo dwa wiadra na sznurku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Odrzutowa deskorolka zdaje się starczała na o wiele dłuższy lot... No i silnik odrzutowy chyba nie jest napędem mechanicznym, więc można pozostawać w zgodzie z regulaminem TPN'u? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @Mnich Moderator taki dzisiaj rozśpiewany że ja też coś polecę. Panowie wymiatają śpiewem i takim tańcem synchronicznym że buty spadają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 No dobra, skoro mamy muzyczny wtorek i ma być śmiesznie, to śmiesznie będzie. No i jest o górach, bo śpiewają też o Andach. Proponuję wysłuchać do końca, tekst i choreografia wymiatają @Mateusz Z, jest i o piwku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @Mnich Moderator nie wiedziałam że te kondory takie jajonośne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi