Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, vatra napisał: @Zośka @Luk_ znając Was to tu zaraz popłynie nowa zabawa (temat) "Przebudowa Tatr" Z tą przebudową to ciężko chociaż nie przeczę że fajnie byłoby gdyby np. Krywań był bliżej ale ciekawsza byłaby rozbudowa.... Miejsce jest ze wszystkich stron więc kilka szczytów można by jeszcze postawić np. zamiast Krupówek usypać Ceprowski Szczyt Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Zośka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Zośka napisał: fajnie byłoby gdyby np. Krywań był bliżej Ja bym gdzieś w Szaflarach postawiła Sławkowski, zaraz za nim Koprowy to Krywań byłby bliżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 3 godziny temu, vatra napisał: Ja bym gdzieś w Szaflarach postawiła Sławkowski, zaraz za nim Koprowy to Krywań byłby bliżej Dobry plan teraz tylko trzeba podpisy zebrać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Luk_ @vatra A co myślicie o tym żeby Chochołowską przenieść gdzieś daleko na Słowację a w tym miejscu drugie Moko zrobić (dla tych co tylko tam chcą dojść) ? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Zośka napisał: @Luk_ @vatra A co myślicie o tym żeby Chochołowską przenieść gdzieś daleko na Słowację a w tym miejscu drugie Moko zrobić (dla tych co tylko tam chcą dojść) ? @Zośka litości nie masz dla Chochołowskiej... @Luk_ kolejny.... ehhh Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, jaaga76 napisał: @Zośka litości nie masz dla Chochołowskiej... Jest odwrotnie To ona nie ma litości dla mnie bo za każdym razem jak nią idę to jest dłuższa Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Zośka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ja bym się nie bawiła w przestwianie, ja bym "lekko" granice przesunęła.... jakieś 20 -30 km od "elektriczki". Wtedy całe Tatry nasze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Zośka @Luk_ to trzeba przepracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 8 minut temu, Luk_ napisał: O czym my w ogóle piszemy Przecież to jest dziecięca kreatywność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @vatra @Zośka @Luk_ wiecie, ile rewolucji od kreślenia na mapach się zaczęło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Luk_ jeśli kraść to miliony... Albo całe, albo Chochołowska zostaje u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Niestety siada mi internet i nie mogę nadążyć za tymi Waszymi zmianami Obawiam się, że jeszcze chwila i nie trafię bez mapy na Gubalówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Każda góra powinna być Giewontem, gdzie nie spojrzysz tam Giewont. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 44 minuty temu, Luk_ napisał: @jaaga76jak szaleć to szaleć oprzyjmy nasza granicę w ogóle o Grosslocknera i Triglav! Jestem za!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 21 minut temu, Mateusz Z napisał: Każda góra powinna być Giewontem, gdzie nie spojrzysz tam Giewont. Tak, i wszędzie stałyby kolejki do wejścia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) @vatraA jak już "zagarniemy" te Tatry i odbierzemy Słowakom co lepsze to co z Kofolą ? Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Zośka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 18 minut temu, vatra napisał: Tak, i wszędzie stałyby kolejki do wejścia Ale to będą małe kolejki, bo ludzie rozproszą się na wiele pojedyńczych Giewontów. To już nie będzie to samo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, Zośka napisał: @vatraA jak już "zagarniemy" te Tatry i odbierzemy Słowakom co lepsze to co z Kofolą ? Kofoli już nie mieszajmy w to bo straci smak Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez vatra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: Poza tym Kofola ma fabrykę w Czechach. Do Ostrawy z Tatr trochę daleko A jakie góry mozemy "ukraść" Czechom ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: Do Ostrawy z Tatr trochę daleko Ale z których Tatr? Z tych naszych czy tych prawdziwych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Zośka napisał: A jakie góry mozemy "ukraść" Czechom ? Stołowe! To może Ty się tym zajmij! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Przed chwilą, vatra napisał: Stołowe! To może Ty się tym zajmij! Nie wiem czy warto Na Szczeliniec wchodzi się pół godziny a skoro jest najwyższy to resztę oblecisz w jeden dzień Co @Luk_ by tam robił jak do śniadania już by obleciał całe i jeszcze się wyspał i kota nakarmił ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Przesadzasz @Luk_ Bieszczady takie małe nie są Tam mógłbyś dłuuuugo biegać! Ja tam jadę na emeryturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 4 hours ago, jaaga76 said: Ja bym się nie bawiła w przestwianie, ja bym "lekko" granice przesunęła.... jakieś 20 -30 km od "elektriczki". Wtedy całe Tatry nasze O tak, anschluss Tatr jak najbardziej Słowacy by nas nie lubili jeszcze bardziej, ale przecież chodząc po Tatrach już wszędzie chodzilibyśmy 'po swoim' ;> 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Luk_ napisał: Się @Zośka śmiejesz, ale masz.sporo racji Nie za bardzo po drodze mi w jakieś góry Stołowe, Beskid Niski czy Bieszczady bo są... Zbyt małe Jak już stawy po bieganiu wysiadą to decenisz i te "małe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi