Mateusz Z Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 9 godzin temu, J@n napisał: kto z Was pływał łódką po tatrzańskim stawie Moczyłem nogi co najwyżej w stawie, ale widziałem nad Szczyrbskim łódki. Może kiedyś się skusze. Łódka w górach to tylko Dunajec 15 minut temu, Zośka napisał: co zupełnie niepotrzebnego taszczyliście na górę ? Jak się pakuje to raczej biorę potrzebne rzeczy, ale często mam nadmiar jedzenia. Czy zdarzyło Wam się odmówić, jeśli ktoś poprosił was o zrobienie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 23 minuty temu, Zośka napisał: Kiedyś poszłam w lekkich adidasach do Moka a tam chciałam zmienić buty i iść na Chłopka no i nie było na co zmienić.... A co zupełnie niepotrzebnego taszczyliście na górę ? Już gdzie to pisałam: żelazko turystyczne (koszuli i tak nie wyprasowałam). Czy wychodząc w góry zostawiacie info o trasie, a w sytuacji zmiany planów powiadamiacie o tym kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 9 minut temu, jaaga76 napisał: Już gdzie to pisałam: żelazko turystyczne (koszuli i tak nie wyprasowałam Może to głupie pytanie ale wielu rzeczy o górach jeszcze nie wiem......po co Ci koszula na szczycie i w dodatku wyprasowana 10 minut temu, jaaga76 napisał: Czy wychodząc w góry zostawiacie info o trasie, a w sytuacji zmiany planów powiadamiacie o tym kogoś? Przeważnie jestem zaprzyjaźniona z gospodarzami więc rozmawiamy o planach wycieczek. Czy spóźniliście się kiedyś tak bardzo że chcieli już Was szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 20 minut temu, Zośka napisał: Może to głupie pytanie ale wielu rzeczy o górach jeszcze nie wiem......po co Ci koszula na szczycie i w dodatku wyprasowana @Zośkaw drodze na spotkanie służbowe byłam . Do Krakowa przez Tatry jechałam. (Szpilki też były) 20 minut temu, Zośka napisał: Czy spóźniliście się kiedyś tak bardzo że chcieli już Was szukać ? Nie, ale w Izerach kiedyś nieopatrznie mieliśmy pokój z wyżywieniem i któregoś dnia zgubiliśmy się na biegówkach. Grzecznie zadzwonilismy z wyjaśnieniem, ale i tak ledwo obiad dostaliśmy. Foch właścicielski był. Więcej tam nie pojechaliśmy. Czy przed wyjściem w góry czytacie przewodniki albo inne pomoce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 2 hours ago, jaaga76 said: Czy przed wyjściem w góry czytacie przewodniki albo inne pomoce??? Ja paczam na mapy satelitarne planując dotarcie w określone miejsce, więc poniękąd... Jak często pobijacie czas ze szlakowskazów? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) 21 minutes ago, Luk_ said: dzielę przez dwa A ja mnożę Statystyk to może nie prowadzę, po prostu pamietam kiedy i gdzie byłem - a, że bywam w Tatrach tylko kilka razy w roku, to łatwo spamiętać. (w razie odwiedzin alzcheimera mam ponazywane foldery ze zdjęciami na dysku) Wnosi ktoś ze sobą na szczyty coś do czytania? Edytowane 15 Października 2020 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 32 minuty temu, Q'bot napisał: Wnosi ktoś ze sobą na szczyty coś do czytania? Czasami. Ostatnio "Dzienniki japońskie". Urocza czytelnia na Stołach . No i do tego oczywiście mój czerwony kocyk Czego absolutnie nie robicie w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 18 godzin temu, jaaga76 napisał: Czego absolutnie nie robicie w górach? Nie śmiecę. Czy oddaliście kiedyś osobie potrzebującej (zmarzniętej, czy w czasie deszczu) część swojej górskiej garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Dnia 16.10.2020 o 18:14, Mateusz Z napisał: Nie śmiecę. Czy oddaliście kiedyś osobie potrzebującej (zmarzniętej, czy w czasie deszczu) część swojej górskiej garderoby? Tak. @Stopa swego buffa Stłukła Wam się kiedykolwiek flaszka na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 13 minut temu, Mnich Moderator napisał: Tak. @Stopa swego buffa Stłukła Wam się kiedykolwiek flaszka na stoku? W drodze na Gubałówkę Czy kiedyś chodziliście po zamkniętych szlakach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 4 minuty temu, Zbyszko napisał: Czy kiedyś chodziliście po zamkniętych szlakach ? Zdarza się......czasem Zdarzyło się Wam zapomnieć zabrać jedzenia na szlak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 10 minut temu, Zośka napisał: Zdarza się......czasem Zdarzyło się Wam zapomnieć zabrać jedzenia na szlak ? Owszem ,że tak... Ile razy wracacie w te same miejsca w Górach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienko Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 45 minut temu, Zbyszko napisał: Ile razy wracacie w te same miejsca w Górach ? Parę razy zdarzyło mi się wracać do dawnych ścieżek (np do Doliny Kościeliskiej). Za każdym razem odkrywam coś nowego Czy wyruszając w szlak polegacie na mapie papierowej, czy elektronicznej? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 7 minutes ago, Gienko said: Czy wyruszając w szlak polegacie na mapie papierowej, czy elektronicznej? ^^ Jak się wydrukuje screen'a z mapy.cz, to będzie papierowa ^^ Ile telefonów taszczycie w plecaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 7 minut temu, Q'bot napisał: Ile telefonów taszczycie w plecaku? 0 ile razy byłeś na Gerlachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dnia 17.10.2020 o 21:37, J@n napisał: 0 ile razy byłeś na Gerlachu Nie byłem ani razu. W drodze na jaki szczyt miałe(a)ś największy kryzys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Na Krywań. Jak wchodziłam chyba czwarty raz i znowu przyszły chmury, bo wiedziałam że to będzie czwarty raz bez widoków Na który szczyt najchętniej wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 2 godziny temu, Zośka napisał: Na który szczyt najchętniej wracacie? Na Babią Górę, a w Tatrach to chyba Kozi Wierch. Czy zdarzyło Wam się stracić zdjęcia z wycieczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 3 godziny temu, Mateusz Z napisał: Czy zdarzyło Wam się stracić zdjęcia z wycieczki? Jasne. Ale to pretekst żeby wrócić Czy zawróciliście kiedyś z wejścia na szczyt z powodu strachu albo braku umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Mnie się zdarzało zmienić trasę, gdyż zaplanowana oznaczałaby przecieranie ścieżki w metrowym śniegu... Ile obiektywów zniszczyliście w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 9 godzin temu, Luk_ napisał: Całe zero Trafiliście na taką poduchę śnieżną, że zapadliście się aż po szyję? Jeszcze nie. Przy moich 190 cm nie jest to zadanie łatwe. Jaki prezent ślubny kupił(a)byś @piterson777 i jego wybrance? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Drapak dla kota Znaleźliście kiedyś kask do hokeja w górach, bo ja ostatnio i owszem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 21 godzin temu, Q'bot napisał: Znaleźliście kiedyś kask do hokeja w górach, bo ja ostatnio i owszem Nie znalazłem nigdy. Gratuluję znaleziska, farciarz Czy zdarzyło Wam się zgubić śmiecia, który spadł kilka metrów (w dość łatwym terenie) i go tam zostawiliście, bo nie chciało Wam się wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Dnia 13.11.2020 o 17:15, Mateusz Z napisał: Czy zdarzyło Wam się zgubić śmiecia, który spadł kilka metrów (w dość łatwym terenie) i go tam zostawiliście, bo nie chciało Wam się wracać? W łatwym nie ale w trudnym spadło mi opakowanie po czekoladzie i bałam się po nie zejść Pozwalacie orzechówkom częstować się waszym posiłkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 2 hours ago, Zośka said: Pozwalacie orzechówkom częstować się waszym posiłkiem ? Nie odwiedzają mnie... No chyba, że pożerają okruchy idąc za mną Zdarzyło Wam się złapać jakieś większe zwierze w Tatrach? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi