Mnich Admin Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 4 godziny temu, Mateusz Z napisał: Mnich, to orzechówka zwyczajna. Skubaniec inaczej wyglada Chodziło mi o skubańca w znaczeniu skurczybyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 A dzisiaj takie oto spotkanie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Kozica na Kozim Wierchu Zdjęcie zrobione przez @Stopa. Pod szczytem dowiedziałyśmy się, że jest dosyć znana - szczególnie z tego, że "wszystkich ma gdzieś" - my nie byłyśmy wyjątkiem, nie odwróciła się przodem nawet na sekundę 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałaMi Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na Rusinowej Polanie. Tak przy okazji w tamtejszej bacówce mają najlepsze oscypki;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Pliszka górska w Potoku Kościeliskim. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Łanie na Kalatówkach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Ładne stadko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 A gdzie sreberka? 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 To chyba jakiś oswojony bo coś ma za dużo drzew w swoim otoczeniu Niemniej cudnie wyszedł na tym kamieniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ponoć wcale nie jest łatwo go sfocić więc brawo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jest pod Wielką Krokwią co rodzaju mini zoo tam są oswojenie a wręcz pozują do zdjęć. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nie wiedziałam, że coś takiego jest W okolicach krokwi byłam z 5 lat temu i nie trafiłam na to. Ale fajne miejsce do odwiedzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jeśli wyciągniecie kanapki nad brzegiem Ciemnosmreczyńskiego Stawu to na pewno zjawi się prędzej czy później. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Świstaki - chciałam zapytać, czy tylko mnie tak bardzo śmieszą? Ja jak jakiegoś widzę, to nie mogę przestać się śmiać, aż do łez. Naprawdę! I nie wiem czemu, ale chyba przez to, że są takie grubiutkie i biegają tak, jak biegają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katie Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 10 minut temu, rapapacz napisał: Świstaki - chciałam zapytać, czy tylko mnie tak bardzo śmieszą? Ja jak jakiegoś widzę, to nie mogę przestać się śmiać, aż do łez. Naprawdę! I nie wiem czemu, ale chyba przez to, że są takie grubiutkie i biegają tak, jak biegają. Sorry za spam, musiałam, tak bardzo mi się z tym memem skojarzyło 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Jeleń nad Morskim Okiem zawsze ten sam tylko fotografowie się zmieniają 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 To nie jest mieszkanka Tatr tylko Gorców ale być może przypełzła tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 W drodze na Wielki Kopieniec. Widać że zjadła coś na mieście. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dnia 30.06.2020 o 20:31, rapapacz napisał: Świstaki - chciałam zapytać, czy tylko mnie tak bardzo śmieszą? Ja jak jakiegoś widzę, to nie mogę przestać się śmiać, aż do łez. Naprawdę! I nie wiem czemu, ale chyba przez to, że są takie grubiutkie i biegają tak, jak biegają. Świstaki są cudne. A biegają super szybko. One tylko takie wrażenie gapowatych robią 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dnia 6.07.2020 o 12:09, Krisbin napisał: W drodze na Wielki Kopieniec. Widać że zjadła coś na mieście. Cudna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Za "pełzakami" nie przepadam. Na drodze do Chocho wzbudził dużo emocji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 @jaaga76- to ten sam co przypełzł w Gorce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 15 minut temu, vatra napisał: @jaaga76- to ten sam co przypełzł w Gorce Tak! Długodystansowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Miłe spotkanie w drodze na Przełęcz pod Chłopkiem niedaleko Czarnego Stawu 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Wczoraj... tak sobie stał... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi