Gość Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 A to nie wiem co.......???? Jakaś odmiana górskiego psa potokowego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jeszcze takie znalazłam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merry Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 20 godzin temu, Tatromen napisał: A ja to !!!! VID-20191003-WA0001.mp4 Padłam ze śmiechu i nie mogę się podnieść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merry Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 A to moja dalsza rodzina mówię: chłopaki selfie ! I mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 To zdjęcie powinno być w chyba mi nie wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merry Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 18 godzin temu, Taterka napisał: To zdjęcie powinno być w chyba mi nie wyszło ! No nie specjalnie je przecięłam, żeby nie być na pierwszym planie !!! Choć mam nazwisko wskazujące na zwierze to jednak nie chciałam chłopakom robić konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Zgadzam się z założycielem wątku. Dla mnie jednym z najgorszych zjawisk w Tatrach, obok ludzkiego ryku, jest dokarmianie zwierząt. W niektórych miejscach, jak Morskie Oko czy Cz. Staw Gąsienicowy to zjawisko masowe, także poza sezonem (kiedy chodzę po Tatrach). A na Słowacji te psy... te psy plus wycinka pod stoki narciarskie i inne podobne sprawy na Słowacji - nie dziwię się, że IUCN chciała odebrać Słowakom prawa do używania nazwy "park narodowy" odnośnie TANAPu. Chcieli w tym roku zakazać wprowadzania psów na teren TANAPu, ale ze względu na inne ograniczenia (dla ludzi) ztorpedowano (na szczęście) ich zapędy. Tu kozica na zboczach Goryczkowej Czuby 11 maja b.r.: Edytowane 25 Października 2019 przez Rupicapra rupicapra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A tu 17 czerwca b.r., lało od rana, więc na Czerwonych Wierchach było sporo różnych ślimaków i pomrowów: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Największy kruk na świecie patroluje Czarny Staw Gąsienicowy. Każdy kto rzuci kiepia albo śmiecia dostaje mandacik od tego szeryfa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 9 godzin temu, Malin napisał: Największy kruk na świecie patroluje Czarny Staw Gąsienicowy. Każdy kto rzuci kiepia albo śmiecia dostaje mandacik od tego szeryfa. Jak wchodziłam na Kościelec to słyszałam krakanie!!! Może to ON ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Na pewno! Pewnie na kogoś krzyczał bo syf zostawił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Niedaleko skały Piec. Wikipedia podaje że żyją do 1400 m n.p.m. czyli ta musi być wyjątkowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Hej Tatromen TY masz jedną MY mamy kozice to już jest para. Może założymy stado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 1 minutę temu, Tatromen napisał: A jak to dwa samce ???? Ze stada nici !!!! Może być problem. Ale jest forum . Kto wie jak rozróżnić kozice od kozła ?????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 9 godzin temu, Krisbin napisał: jak rozróżnić kozice od kozła myślę że po siusiaku ale mogę się mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 9 godzin temu, J@n napisał: myślę że po siusiaku ale mogę się mylić No Stary wiele mi nie pomogłeś . Ale w takich sytuacjach trzeba być pewnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 13 hours ago, J@n said: myślę że po siusiaku ale mogę się mylić To kozy mają wacka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 2 godziny temu, Q'bot napisał: To kozy mają wacka? Czy kozy mają wacka? No bez jaj. Kozły gdzieś go mają . Ale jak to poznać.??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 8 godzin temu, Krisbin napisał: No bez jaj. Hmmm. Osobliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 14 godzin temu, Krisbin napisał: Czy kozy mają wacka? No bez jaj. A ja myślałem że w komplecie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 To kozy nie składają jaj? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 2 minutes ago, Tatromen said: Pączkowanie zimą Pączki to rozrzucają przez cały rok. Jak qń. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 .............qń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi