peter1 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ja spotkałem w tym roku w Dol. Staroleśnej takie towarzystwo: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Dnia 9.12.2020 o 18:10, martuś napisał: . Odrzucił ogonek czy na zdjęciu tak to wygląda? Rzeczywiście brakowało mu trochę ogonka, podejrzewam że lis lub borsuk go wywonchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 @Krisbin one odrzucają w momencie zagrożenia/ataku tak samo jak jaszczurki zwinki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @peter1 zacne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 A przy Chacie Zamkovskiego taki delikwent się napatoczył... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Pamiętam, że motylek był w Dol.Małej Zimnej Wody, po zejściu. A gdzie(w jakim temacie) zamieszczacie jakieś roślinki, kwiatki etc? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 @peter1 w dziale Fotografia jest Tatrzański kwietnik. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Tę koziczkę spotkałem na Przełęczy pod Osterwą. Niczym modelka! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 a tutaj parę zwierzątek z wycieczki na Zawory: Opalający się motyl! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Trochę tak noworoczno-nostalgicznie przeglądałem stare zdjęcia i przypomniało mi się pewne stadko, które przez jakieś pół godziny dzielnie pozowało do zdjęć. Potem nadeszli inni turyści i modelki zwiały.......... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 I jeszcze taki jegomość spotkany pod samym szczytem Wołowca. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @Artur S ale Ci się trafił okaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @Zośka - kto rano wstaje............. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 4 minuty temu, Artur S napisał: - kto rano wstaje............. .........ten robi śniadanie dla wszystkich Często je słyszę i widzę z daleka ale nie są żądne sławy i uciekają przy próbie zbliżenia się do nich i sfotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) @Zośka ale normalne, że we mgle nie widzisz.... Na świstaka polecam Dolinkę za Mnichem, choć ostatnio pozowaly też na podejściu w drodze na Kopę... coraz bardziej są oswojone z ludźmi... ps. Sorka za zdublowanie skojarzenia Edytowane 2 Stycznia 2021 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @jaaga76 że ja ich nie widzę no to rozumiem ale że one mnie widzą i zdążą uciec to jest zagadka A to że kojarzymy podobnie to znaczy że skojarzenie jest najlepsze z możliwych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dnia 2.01.2021 o 11:14, Artur S napisał: I jeszcze taki jegomość spotkany pod samym szczytem Wołowca. Artur ale Ci fajnie zapozował A moje dotychczasowe zdjęcia świstaków są kiepskie. Może to jakiś zbieg okoliczności, ale wydaje mi się, że te alpejskie są jakby mniej płochliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Takie oto .... czarne agresywne ptaszysko przygotowanie ... i atak z zaskoczenia To jeszcze inne zwinne zwierzątko hasające przy schronisku ... i po stołach Edytowane 26 Lutego 2021 przez Krzysiek Zd 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 pięknie uchwyciłeś kruka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 7 godzin temu, martuś napisał: pięknie uchwyciłeś kruka On tam trochę krążył musiał być głodny i liczył na łatwy 'obiadek' . Jeszcze jedną ciekawą fotkę znalazłem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Dnia 26.02.2021 o 21:09, Krzysiek Zd napisał: Takie oto .... czarne agresywne ptaszysko Super są te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, vatra napisał: Super są te zdjęcia Dzięki ! To może jeszcze jedno Sympatyczny 'zawijacz' w przerwie od pracy wyszedł ..... się rozejrzeć Edytowane 4 Marca 2021 przez Krzysiek Zd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 @Krzysiek Zd gdzie je podglądałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 16 minut temu, vatra napisał: gdzie je podglądałeś? to bardzo stara fotka ma już jakieś ..... kilkanaście lat a zrobiona w Tatrach Zachodnich - Smutna dolina w drodze na Rohacze. Jeszcze znalazłem taką.... ostatnie spojrzenie i powrót do pracy.....samo się nie zawinie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi